Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИстината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЧисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът
Браво! Супер, страхотен анал в канал!
Според мен си запазваш правото на "междинни коти за разтоварване", но те така или без ще си дойдат...
или прегазят... в друг канал,- уважени или не от големите, а не от ритейла...,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЧисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът
Ето това е пост за който искам да ти благодаря!
Има графика, има кратък текст с анализ за нас аматьорите и няма "ще ги лупкаме ли" и "Пр*дна и са о*ра". Въобще пожелавам си повече такива включвания от Агресивния бик/SofixLast edited by tony1975; 06.11.2021, 13:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пак си от грешната страна и ще гледаш тъжно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пак си от грешната страна и ще гледаш тъжно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Глупости на търкалета!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИстината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПловдив ще ви замоля да не пишете тъпотии по форумите...плашите новобранците... или силна не информираност или силна поръчка....
Но понеже днес скучая, ще ти отделя няколко минути и ще повторя постовете си - определени от теб като тъпотии и поръчка:
- " Ако са фондовете на ОББ, ще има много мъка." - Вчера, 08:19
- "...Самопредполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ....ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено..." - Вчера, 16:55
И сега преди да ми обясниш, как нищо не става от мен, колко не ги разбирам нещата и как няма по-добър от теб, и как можеш да покажеш разпечатки от ИП, и колко големи играчи, и информации знаеш, и как ти викат евала, и колко хора си спасил от фалит - СПРИ!!!
Предпочитам да си пусна изказването на Тиквата от изборната нощ - абсолютно се припокривате по изказ и по изложение, и по хвалене.
Усмихнат ден на всички
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар