IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

"Мара Денчева", от месеци не обръщам внимание на бръщолевенето ти тук, главно заради факта че парите не ти дават право да се държиш арогантно и просташки с хората от които нямаш келипир.
    Но понеже днес скучая, ще ти отделя няколко минути и ще повторя постовете си - определени от теб като тъпотии и поръчка:

- " Ако са фондовете на ОББ, ще има много мъка." - Вчера, 08:19

- "...Самопредполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ....ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено..." - Вчера, 16:55

И сега преди да ми обясниш, как нищо не става от мен, колко не ги разбирам нещата и как няма по-добър от теб, и как можеш да покажеш разпечатки от ИП, и колко големи играчи, и информации знаеш, и как ти викат евала, и колко хора си спасил от фалит - СПРИ!!!

Предпочитам да си пусна изказването на Тиквата от изборната нощ - абсолютно се припокривате по изказ и по изложение, и по хвалене.

Усмихнат ден на всички
    Мг на бариерата е скука ,но гледай алтерко и се кефи... нека ти напомня за родният град....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Истината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
      Докато не дойде декември и чичо да отнесе тези техничарчета които си играят на анализ и на спеколативни вълнички....

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
        Чисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът

Браво! Супер, страхотен анал в канал!
        Според мен си запазваш правото на "междинни коти за разтоварване", но те така или без ще си дойдат...
        или прегазят... в друг канал,- уважени или не от големите, а не от ритейла...,

Коментар

Чисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът

Сложих лайк!
          Ето това е пост за който искам да ти благодаря!
          Има графика, има кратък текст с анализ за нас аматьорите и няма "ще ги лупкаме ли" и "Пр*дна и са о*ра". Въобще пожелавам си повече такива включвания от Агресивния бик/Sofix
          Last edited by tony1975; 06.11.2021, 13:06.

Коментар

• Чисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Пак си от грешната страна и ще гледаш тъжно
              Има път нагоре много акцията. Примерно аз с нетърпение чакам парите от ЧЕЗ, за да си купя още..... в момента даже имам интерес да падне още малко ама не знам дали ще ме огрее.....

Коментар

Що да съм от грешната страна? Не съм продал нищо. Просто не съм съгласен с написаното от колегата.

Коментар

+1

Коментар

Глупости на търкалета!

Коментар

Истината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
                      Глупости на търкалета!

Коментар

Чудесна прогноза, дано сте прав!

Коментар

• Истината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                            Пловдив ще ви замоля да не пишете тъпотии по форумите...плашите новобранците... или силна не информираност или силна поръчка....
                            "Мара Денчева", от месеци не обръщам внимание на бръщолевенето ти тук, главно заради факта че парите не ти дават право да се държиш арогантно и просташки с хората от които нямаш келипир.
                            Но понеже днес скучая, ще ти отделя няколко минути и ще повторя постовете си - определени от теб като тъпотии и поръчка:

- " Ако са фондовете на ОББ, ще има много мъка." - Вчера, 08:19

- "...Самопредполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ....ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено..." - Вчера, 16:55

И сега преди да ми обясниш, как нищо не става от мен, колко не ги разбирам нещата и как няма по-добър от теб, и как можеш да покажеш разпечатки от ИП, и колко големи играчи, и информации знаеш, и как ти викат евала, и колко хора си спасил от фалит - СПРИ!!!

Предпочитам да си пусна изказването на Тиквата от изборната нощ - абсолютно се припокривате по изказ и по изложение, и по хвалене.

Усмихнат ден на всички

Коментар

• Пловдив ще ви замоля да не пишете тъпотии по форумите...плашите новобранците... или силна не информираност или силна поръчка....

Коментар

• За да няма и други:
                                1. Влизате в ТР
                                2. Намирате дружеството
                                3. Общ статус/ Капитал/т.31а/документи
                                4. Отваряте първия документ с наименование "Друг" и ако имате ПИК от НАП или ел. подпис четете
                                5. Ако нямате някое от горните може би е по-добре така

Коментар

Working...
                                X