Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Обикновено ги публикуват в последните дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Важното в случая е, да не са ти последните...
що не се знае - знае ли сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Искаш ли бас
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВажното в случая е, да не са ти последните...
що не се знае - знае ли се
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ двете може би. Но аз се минАх де.Клъвнаха ми 1000 бройки. Не ги изтеглих навреме.
Важното в случая е, да не са ти последните...
що не се знае - знае ли се
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Като стане догодина по това време 20-25 лв ще ти отговоря.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеПак пришпориха коня... Забелязал съм, че точно преди да публикуват отчети се получават подобни рън-ове. Най-вероятно до довечера или утре ще цъфне голям отчет към деветмесечието.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЙоще малечко и тук и става чиста акция -така ще си имаме 2 на пазара + дирижаблите по Стара планина. Винаги съм се чудил кое е по-срамното за борсата - еталон за коректност да ти е заложна къща, или водеща акция да ти е молдовска банка?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Йоще малечко и тук и става чиста акция -така ще си имаме 2 на пазара + дирижаблите по Стара планина. Винаги съм се чудил кое е по-срамното за борсата - еталон за коректност да ти е заложна къща, или водеща акция да ти е молдовска банка?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Получи се като тапите в АлтеркоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Ко рече?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ ся що дърпате лъва за опашкатадруга работа нямате ли си
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар