IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Всичко, което пишеш е смислено, но отново повтарям - ако не беше така, цената нямаше да е 7, а 20 лв.
    Съвършено вярно, стига екселските печалби да водеха и до същите дивиденти. Иначе гледаш ПИБ къде са, да речем, или пък сисибанк Но всеки сам си преценЯ, нали така беше

Инта, много пъти съм ти го казвал - драскането във форума не е само венцеславене, а и коментарите с критичен поглед. Даже мисля, че те са по-полезни. БФБ и особено чичовите акции, както и едни на яхтата, са дирижирани яко. Така борса не се прави - някои знаят и фронтрънват чичикака, друга живеят с надежди за светлото бъдеще... Да, при риск всичко да занули за една вечер, цената и в момента е висока. При други обстоятелства, разбира се, и цената би била друга. Успех и на теб - мерси, че си ми стискал палци, знаеш, че никога не съм крил, за разлика от някои
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Сходно ми е предположението за цената. Ако мажо се появи, както миналата година ще качим, може и 12-13 лв и после отново ще се върнем на сегашните нива. Войната е проблема и докато не свърши тук устойчив ръст не виждам как ще се получи. Банката си работи и тази година ще направи към 100млн мисля. Препоръката за неразпределяне на дивидент все някога ще падне и дивиденти, който би взело Доверие би платил кредита и ще остане и за нас.
      Ако иска чичо да си върне акциите евтино сега е момента, винаги има риск, но за него 1-2 милки тук са трохи, и спред мен той го знае много добре това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Някакъв сериозен оптимизъм струи тук, може би щото всички чакат чичикака в най-дирижираната акция на бфб. Нека обаче се пробваме да погледнем отвъд емоциите за орки, рашисити, розови очили и т.н., Доверие е само и единствено банката в Молдова, другото е талаш с претеции за не повече от 30-50 стинки на папир. Банката, поне на ексел, се справя повече от добре в сегашната ситуация, обаче свежа кинта към акционерите няма. И това е малкият дявол, щото, гледайки самата Молдова, реват за някакви дребни 100 милки наляво и надясно - ми ако решат да одържавят, т.е. да "поеме временен контрол" над печалбите на банките? Ще речете, че са кандидати за ЕС - факт, отскоро, ама те и Украйна са така, пък си национализират като пичове, щото то форсмажор и ала-бала. И тогава какво правим? Или викате няма такава вероятност - дано сте прави.

Апропо, денс в дневник пишат дословно, че Миа Санду рекла:

"Тази война застрашава снабдяването ни с електричество и газ. Не знаем дали ще осигурим достатъчни количества, за да има топлина и светлина в нашите домове. Дори и да успеем, цените ще са непосилни за нашата страна и икономика. Това може да застраши социалния мир и сигурността", заяви Санду пред делегатите на срещата.

да се надяваме, че просто лъже, за да изклинчи повече пари от Запада. Ама то и Запада за кой да дава по-напред - за Украйна ли, за собствените си граждани ли, за голтаци като нас и останалите източноевропейци ли, за вечно мрънкащите комунистически общества на Гърция, Италия, Испания ли, или за Миа Санду?
        Всичко, което пишеш е смислено, но отново повтарям - ако не беше така, цената нямаше да е 7, а 20 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Някакъв сериозен оптимизъм струи тук, може би щото всички чакат чичикака в най-дирижираната акция на бфб. Нека обаче се пробваме да погледнем отвъд емоциите за орки, рашисити, розови очили и т.н., Доверие е само и единствено банката в Молдова, другото е талаш с претеции за не повече от 30-50 стинки на папир. Банката, поне на ексел, се справя повече от добре в сегашната ситуация, обаче свежа кинта към акционерите няма. И това е малкият дявол, щото, гледайки самата Молдова, реват за някакви дребни 100 милки наляво и надясно - ми ако решат да одържавят, т.е. да "поеме временен контрол" над печалбите на банките? Ще речете, че са кандидати за ЕС - факт, отскоро, ама те и Украйна са така, пък си национализират като пичове, щото то форсмажор и ала-бала. И тогава какво правим? Или викате няма такава вероятност - дано сте прави.

"Тази война застрашава снабдяването ни с електричество и газ. Не знаем дали ще осигурим достатъчни количества, за да има топлина и светлина в нашите домове. Дори и да успеем, цените ще са непосилни за нашата страна и икономика. Това може да застраши социалния мир и сигурността", заяви Санду пред делегатите на срещата.

да се надяваме, че просто лъже, за да изклинчи повече пари от Запада. Ама то и Запада за кой да дава по-напред - за Украйна ли, за собствените си граждани ли, за голтаци като нас и останалите източноевропейци ли, за вечно мрънкащите комунистически общества на Гърция, Италия, Испания ли, или за Миа Санду?

Приемам те като банков експерт, но ми идва у лево да искаш да бъдеш чут и разбран тук!
          От коле си с негативизъм по тая, че няма да я бъде (от трита лева да речем),- що народ се уреди за три-две години с келепир по два-три пъти и отгоре, седнал си и то през неделя две да им разправяш, що щяло и как, да ги отвее пазара и занули келипира -едното!
          И другото , как да те вземат на сериозно?кога туй?си отървал?
          Не влизай тук по добре ще да е! -Ти си го казвал, ще перефразирам- всеки си знае как да играе!!!
          Дръж там "за децата" и слушкай Ге.и и баш арната и прят....
          Last edited by inta53; 22.11.2022, 11:38.

Коментар

• Някакъв сериозен оптимизъм струи тук, може би щото всички чакат чичикака в най-дирижираната акция на бфб. Нека обаче се пробваме да погледнем отвъд емоциите за орки, рашисити, розови очили и т.н., Доверие е само и единствено банката в Молдова, другото е талаш с претеции за не повече от 30-50 стинки на папир. Банката, поне на ексел, се справя повече от добре в сегашната ситуация, обаче свежа кинта към акционерите няма. И това е малкият дявол, щото, гледайки самата Молдова, реват за някакви дребни 100 милки наляво и надясно - ми ако решат да одържавят, т.е. да "поеме временен контрол" над печалбите на банките? Ще речете, че са кандидати за ЕС - факт, отскоро, ама те и Украйна са така, пък си национализират като пичове, щото то форсмажор и ала-бала. И тогава какво правим? Или викате няма такава вероятност - дано сте прави.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) ще инвестира 16 млн. евро в ключови сектори на молдовската икономика. Това обяви вицепрезидентът на Бан...

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнение

Лично 8.50 - 9.00,..причините са няколко, но ще си останат за мен
                Сходно ми е предположението за цената. Ако мажо се появи, както миналата година ще качим, може и 12-13 лв и после отново ще се върнем на сегашните нива. Войната е проблема и докато не свърши тук устойчив ръст не виждам как ще се получи. Банката си работи и тази година ще направи към 100млн мисля. Препоръката за неразпределяне на дивидент все някога ще падне и дивиденти, който би взело Доверие би платил кредита и ще остане и за нас.
                Last edited by polax; 22.11.2022, 10:25.

Коментар

• Молдова ще получи повече от 100 милиона евро от Франция за закупуване на газ и електричество, за провеждане на реформи и управление на бежанската криза, обяви президентът Еманюел Макрон.

Той също така добави, че руските сили сега използват икономическата ситуация в Молдова, за да дестабилизират ситуацията.

„Да не помогнем на Молдова сега би означавало изоставяне на европейските ценности“, подчерта Макрон.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Декември идва, очаквания?
                    Лично 8.50 - 9.00,..причините са няколко, но ще си останат за мен

Коментар

• Декември идва, очаквания?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        банката: 85,7млн.лв. печалба до Октомври(вкл.)
                        Има обезценки 4.3 мил лв над средните месечни. Месечна печалба 7.3 мил лв за октомври.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          банката: 85,7млн.лв. печалба до Октомври(вкл.)
                          Много ясно, банката си работи, скоро ще се разберат, а и чичо има да събира.. ще има ъппп

Коментар

• банката: 85,7млн.лв. печалба до Октомври(вкл.)

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
                              Но важното е да сме живи и здрави и антифашисти по душа. Обаче молдовците взеха да протестират срещу разгръщащия се в страната им антифашизъм и набъбващите "независими" сметки за газ и ток.
                              Щом се налага да ги "мотивират"с по 20 евро (част от молдовците), значи мнозинството е наясно с израза "даровете на данайците". Кремълските мизантропи се опитват да си купуват приятелство срещу газ, а част от сънародниците ни бъркат симпатиите си към Русия(култивирани десетилетия) със сърдечни трепети към един автократ.

Престъпната приватизация на Молдовагаз от техните петоколонници и усвояването на едни пари за да се заровят тръби към Румъния, но не и монтиране на компресори, водят и до рекорден търговски дефицит:

https://tradingeconomics.com/moldova/balance-of-trade

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
                                Точно така, Здравче, и аз много му се ядосвам на тоя гад. И аз, и ти, и независимата Мая Санду с румънското гражданство - всички много го мразим!
                                И откак Санду сбъдна твоето желание всички да са независими от джуджето и направи и молдовците независими от фашистката газ и от евтиния фашистки ток от Приднестровието сметките на молдовците се преумножиха.
                                Но важното е да сме живи и здрави и антифашисти по душа. Обаче молдовците взеха да протестират срещу разгръщащия се в страната им антифашизъм и набъбващите "независими" сметки за газ и ток.
                                Ти какво предпочиташ, да си антифашист по душа или да си наведен, защото аз предпочитам първото !

Коментар

Working...
                                X