Първоначално изпратено от mr_nikolov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo
Ако се стигне до влизане в Софикс няма как да не скочим яко. Имаме към 36% спящи акции до 100лв, 53% да има Донев/Софарма и приятели които така или иначе ще искат да запазят над 50% за да имат контрол над компаниите, Алианц имаха някакъв по голям пакет но те са по дългосрочни. Та реално остава малък процент за търговия а при положение че бизнеса навлезе в подем защо да се бърза да се продава.
Не е препоръка за търговия с акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
и после ехеееей... ей ги 13 лефчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе ми се вярваше много, ама с подобно развитие на позицията като оборот, сделки и капитализация на Фри флота, нищо чудно да станем част от Софикс скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе ми се вярваше много, ама с подобно развитие на позицията като оборот, сделки и капитализация на Фри флота, нищо чудно да станем част от Софикс скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
На нашата борса съм се изумявал многократно има много примери за дълго проспани позиции а същевременно хората са концентрират на позиции които са вече стигнали справедлива оценка. Очаквания никой не търгува а масово се чака отчета или по точно някой голям да почне да трупа та да се включи и той.
Затова ми харесва БФБ и си е супер за малки и средни играчи а вече и за по големи На запад играеш срещу Wall Street и разни софтуери за милиарди а тук всичко е постфактум! Успех!
Успех на заложилите на родното!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мда, чудесна печалба от основен бизнес.. Такава рентабилност предполага поне двойна цена на акцията и вярвам че догодина пазара ще я оцени подобаващо.
На нашата борса съм се изумявал многократно има много примери за дълго проспани позиции а същевременно хората са концентрират на позиции които са вече стигнали справедлива оценка. Очаквания никой не търгува а масово се чака отчета или по точно някой голям да почне да трупа та да се включи и той.
Затова ми харесва БФБ и си е супер за малки и средни играчи а вече и за по големи На запад играеш срещу Wall Street и разни софтуери за милиарди а тук всичко е постфактум! Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук ли казахте, че цената ще става двуцифрена?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук ли казахте, че цената ще става двуцифрена?
Коментар
-
Доверие Обединен Холдинг с печалба от 1,6 млн. лв. през третото тримесечие
http://www.investor.bg/novini-i-anal...sechie-229256/
Коментар
Коментар