облачно с кюфтета... гледали сме го този филм
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Дано е за добро
Коментар
-
Яки парчета прелитат тук. Следя движенията с интерес. Обичам да връщам историята назад на различни дружества, за да чета коментари, някогашни очаквания, новини около дружествата, тук през годините е имало много динамични движения, а и коментари покрай това във форума. Не че очаквам или не очаквам подобни движения на цената и занапред. Изминали движения не са гаранция за бъдещи такива. Не знам как ще се движи цената занапред. Имам акции на Доверие обединен холдинг. Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Сметките вече са направениМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мдаа, само капитализацията ни е все още доста нисичка за влизане в Софикс.. Но до Март може и това да се коригира
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Може ли да ми разясните нещо? Не разбирам написаното в тази статия http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-230511/
Към 30.09.2016 Софарма има 2,791,352 акции + закупените наскоро 320,000 акции = 3111352 акции. Те са 16.6% от общия брой 18,736,099 -> защо авторката пише, че делът на Софарма в капитала на ОХ "Доверие" надминава 20%?Правилното е това, което ще ти донесе дългосрочна радост, макар и да струва краткосрочно усилие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение320К акции купени от Софарма!
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:14
Коментар
-
320К акции купени от Софарма!
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:14
Коментар
Коментар