IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• облачно с кюфтета... гледали сме го този филм
    Keep going ...

Коментар

• 5DOV Доверие - Обединен Холдинг АД 14:58 759 630
      Нов пакет току що

Тук се натиска цената за да бъдат явно прехвърлени всички акции към Сфарм....след това... не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        г-н. Донев, отново е замислил нещо!!!
        Дано е за добро

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=334265

Коментар

• Яки парчета прелитат тук. Следя движенията с интерес. Обичам да връщам историята назад на различни дружества, за да чета коментари, някогашни очаквания, новини около дружествата, тук през годините е имало много динамични движения, а и коментари покрай това във форума. Не че очаквам или не очаквам подобни движения на цената и занапред. Изминали движения не са гаранция за бъдещи такива. Не знам как ще се движи цената занапред. Имам акции на Доверие обединен холдинг. Препоръки нямам никакви.
            Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Изглежда Елфарма или Телекомплект си продаде окончателно дела днес. Дали Софарма отново е купувач ще видим по-натам, Ако е Софарма ще приближат 25%. Каква е целта можем само да гадаем. Предвид че е към края на годината най-логично за мен е счетоводни цели.

Коментар

• Вчера над 700 000 акции, днес 842 000 акции. Още малко и това са 10% от капитала, ей...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Сметките вече са направени
                  Едва ли са мераци за Софикс. По-скоро е свързано с консолидациите, които текат в Софарма.
                  Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мдаа, само капитализацията ни е все още доста нисичка за влизане в Софикс.. Но до Март може и това да се коригира
                    Сметките вече са направени

Коментар

• Здравейте, колеги!
                      Може ли да ми разясните нещо? Не разбирам написаното в тази статия http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-230511/
                      Към 30.09.2016 Софарма има 2,791,352 акции + закупените наскоро 320,000 акции = 3111352 акции. Те са 16.6% от общия брой 18,736,099 -> защо авторката пише, че делът на Софарма в капитала на ОХ "Доверие" надминава 20%?
                      Правилното е това, което ще ти донесе дългосрочна радост, макар и да струва краткосрочно усилие.

Коментар

• А продавача да не би да е Софарма трейдинг или О.Д. ?

Коментар

• 320К акции купени от Софарма!

Доверие Обединен Холдинг АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:14

Коментар

• Тук ако все още не се усещате накъде отиват нещата

Коментар

• доста евентуални се събраха, но такива обеми определено правят впечатление и пораждат различни хипотези
                              Keep going ...

Коментар

• много интересно кой купува големите пакети и дали евентуално няма да бъдат продадени на етф-а при евентуално влизане в Софикс
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X