IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Инфото за ФФ ще го публикуват довечера към 18:00 и тогава би трябвало да се види вече със сигурност четвъртък какво е станало.
    Ако ДВИ-то пускаше по-бързо официално инфо, нямаше да има нужда да гадаем!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Но това ще стане ясно утре, нали така?
      Правилно съм разбрал!
      А имаше и пакети в четвъртък, които не са от Софарма, ако правилно съм разчел ФФ днес!
      Инфото за ФФ ще го публикуват довечера към 18:00 и тогава би трябвало да се види вече със сигурност четвъртък какво е станало.

Коментар

• За сделката от четвъртък съм убеден, че са Софарма, а за тази от петък предполагам с голяма доза вероятност, че са или те или друго свързано лице защото както се писа тук само Софарма и Телекомпект имат толкова акции.
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          На срещите г-н Донев няколко пъти подчерта, че Софарма няма да купува на всяка цена. На Мр. Профит също му обърна внимание да не прави изчисления в порядъка, където е писал тук.
          това само го напомням, да не го забравите
          Разбира се, че Софарма не иска да купува на висока цена, въпросът е да е справедлива и за двете страни, нали..

Фортис, аз не разбирам ти какъв го играеш тук. Защитаваш интересите на Софарма ли, или пък искаш да купиш акции евтино щото нямаш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Ако покупките от петък на 2,04 са на Софарма, няма как търговото да е под тази цена.
            Но това ще стане ясно утре, нали така?
            Правилно съм разбрал!
            А имаше и пакети в четвъртък, които не са от Софарма, ако правилно съм разчел ФФ днес!

Коментар

А имаш ли някаква гаранция, че акцията няма да падне под 2 лв. ?
              Ако покупките от петък на 2,04 са на Софарма, няма как търговото да е под тази цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

По закон, търговата цена не може да бъде под най-високата цена, заплатена от търговия предложител или свързани с него лица за периода от 6 месеца преди търговото предложение. Вероятно това има предвид Профит.
                Съгласен съм, не съм присъствал на събранието, но останах с усещането че г-н Донев е заявил че няма да купува на каквато и да е цена!
                т.е. цената на която е готов за сделка на него лично му е ясна, та въпроса ми бе да ли е споделил, и затова съакционерите са толкова сигурни че няма да е под 2 лв.?
                Отделно не е ясно кога ще бъде това търгово, ако се стигне до него, може след месец, може след година?

Коментар

По закон, търговата цена не може да бъде под най-високата цена, заплатена от търговия предложител или свързани с него лица за периода от 6 месеца преди търговото предложение. Вероятно това има предвид Профит.
                  Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                    Има и нещо друго... аз вярвам на г-н Донев и съм готов да му продам акциите си на каквато цена прецени той! За мен преди всичко е важно да знам, че акцията няма да падне под 2 лв.

Коментар

• Има и нещо друго... аз вярвам на г-н Донев и съм готов да му продам акциите си на каквато цена прецени той! За мен преди всичко е важно да знам, че акцията няма да падне под 2 лв.
                      Keep going ...

Коментар

• Някъде назад г-н Профит декларирахте , че неразбирате моят опонизъм и желание да сметнете по Вашия метод и Софарма - не само ДОХ, дано са Ви помогнали в разбирането !

Коментар

• Доста неща се казаха на срещите и не знам доколко е коректно да изнасям информация от тях. Предполагам, че г-н Донев внимава какво говори и сигурно е ок да излиза в публичното пространство, но аз лично без да знам със сигурност избягвам да го правя.

Впечатленията ми са, че чрез fortiss говори г-н Донев или поне той успява да предаде думите му по-точно защото аз притежавам акции и до някаква степен съм обременен от това и е възможно да чувам само това, което искам.

Keep going ...

Коментар

• На срещите г-н Донев няколко пъти подчерта, че Софарма няма да купува на всяка цена. На Мр. Профит също му обърна внимание да не прави изчисления в порядъка, където е писал тук.
                            това само го напомням, да не го забравите

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                              Защо има такова мълчание в този форум? Сещам се "че мълчанието е злато" и всички, които мълчат и не споделят сега продават....

Профит набира сили да е закара в подножието на 3+

Коментар

• Защо има такова мълчание в този форум? Сещам се "че мълчанието е злато" и всички, които мълчат и не споделят сега продават....

Коментар

Working...
                                X