Първоначално изпратено от SoHo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Вижте пред какава е реалност сме изправени - цяла година преди фармата да обяви намерения това да го наречем "дружество" се търкаляше под номинал с тенденция и посока - заоната на "чистите" !!!! Няма какво да се заблуждаваме - вижте чарта)))) Понеже нямам никакво време в момента - направо ще кажа извода който съм си извело - всяка цена тук над 1,2 номинала го считам за вид грабеж към акционерите на фармата.))) Вярно е че спящите акцийки са много и са апетитна хапка, и че не е лошо да се приберат естесвено, но не и на всяка цена и се надявам че мистер донев не само да го е подсказал, но и реално го мисли!!! не е препоръка разбира се))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
На събранието на Софарма казаха, че в момента има други приоритети пред Софарма на този етап. Ако не съм разбрал правилно нека друг, който е присъствал да ме поправи, ама аз го разбирам така, че търгово в момента не е приоритет за Софарма и такова няма да има скоро.
Нищо не препоръчвам, само казвам какво съм разбрал от събранието на мама.Last edited by johny-bravo; 06.06.2017, 09:58.
Коментар
-
хубавото при доверие е, че при текущата ситуация, никога няма да могат да го отпишат, просто има много акционери, които реално не са активни и те са над 5%. Може би вливане в софарма или многократни увеличение на капитала на доверието (с цел намаляване дела на неактивните акционери) са единствените опции. винаги ще имат над 10 000 акционера и по закон трябва да са публични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
АКО оберат повечето акции, АКО се случи това и АКО решат да го отпишат... попитах нагуде ще е пътя, АКО предходното се случи
Много бързате бе момци, не мислите ли?
Според мен сте тръгнали с мечка дренки да берете !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЗа отписване не трябват ли над 90% на първо време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Как го виждаш това търгово при над 34% спящи акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
то добре да има тъгово, но АКО е търгово с отписване? какъв път нагоре мислите, че ще видите!?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Правилно разсъждаваш. И на мен ще ми е голяма дилема дали да приема едно търгово на цени около текущата. По скоро ще си задържа пакета и ще си остана акционер в компания където Софарма официално вече има мажоритарен пакет и ако не сливане, то поне ще продължи доброто развитие на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениедано да има търгово, тъкмо ще оберат доста акции и пътя нагоре остава открит, нали така?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Разбира се, че Софарма не иска да купува на висока цена, въпросът е да е справедлива и за двете страни, нали..
Фортис, аз не разбирам ти какъв го играеш тук. Защитаваш интересите на Софарма ли, или пък искаш да купиш акции евтино щото нямаш ...
Коментар
Коментар