Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Малиии, недей толкова, диверцифицирай из технологичните като опция, аз тъй действамLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз съм една педя над ушите....Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
До 17 часа има още времеLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеАз пък не виждам люскане с кофите, 50К си бяха договорена сделка, освен нея са минали 10К акции, което не е много
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеСмятайНе си знаете акциите, ей
Сигурно до уши сте в акции.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Грешката е в твоя телевизор /ИП/. Акциите са налични за търговия и както виждаш си разменят собствениците днес..Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Еми и да се плиска търсенето е сериозно.. Трябваше към 5 лв. да ходи според някой умници, но не би..
Като се изплискат бързаците, скоро ще видим пак 7 и нагоре.. Само наблюдавай
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДнеска сериозно с кофите ще се плиска май
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДнеска сериозно с кофите ще се плиска май
Като се изплискат бързаците, скоро ще видим пак 7 и нагоре.. Само наблюдавайLast edited by Батя; 23.09.2021, 12:18.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеСмятайНе си знаете акциите, ей
Сигурно до уши сте в акции.
Мечка съм все пак ...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПри мен ги имаше миналата седмица за ден а сега дето сме ужким 23.09. ги няма.....
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар