IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За пропуска си абсолютно прав, особено в халтурко - така е, но за мен това си остава особен случай на бфб, който ще стане христоматиен, да видим дали е с това, което си мисля, или с това, което ти очакваш. Не хейтя акции и не завиждам за чужд успех, просто аз съм малко по не рисков играч и искам да съм в 1-2-3 дружества макс, често само в едно, със суми, дето за бфб са малко трудни за излизане, а такива дружества, дето и да не са балони, пък и дивидент да дават, ме и с почтен мажо, са единици. Освен тива работата ми е свързана с това да намирам и решавам проблеми, та може да е професионална деформация, ма като гледам честните частници, последен пример при ЧЕЗ, едва ли в мен е проблемът Но това си е моя грижа, на теб, а и останалите тук - успех, дано инвестицията си заслужава!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Батя, печалбата ми в последната година и половина е предостатъчно голяма, за да съм доволен от бфб - все пак за мен това е страничен доход, а не основен бизнес, и го правя основно за децата ми. На теб успех и дано успееш да кеширал навреме
      Не знам щом си така доволен, защо постоянно хейтиш успеха на другите и се опитваш всячески да ги предпазиш от печалби! Ти не осъзнаваш ли че който те е послушал при ДОХ и Алтерко например, е пропуснал между 100 и 300% доходност!? Да, риска винаги си стои, може да настане пак някаква криза в света и да има масов спих, вкл. и тук, но ако мислим само за този сценарий, никога няма да можем да правим пари от борсата. Ако мислим по този начин, просто ще си кютаме на заплатка в някой службица и ще си живуркаме! Е, ние сме избрали друга професия и живот!

Благодаря за полжеланието относно кеширането.. Да, и аз силно се надявам този път по-точно да уцеля момента. Мисля обаче че още е рано за подобни планове.

Коментар

• Батя, печалбата ми в последната година и половина е предостатъчно голяма, за да съм доволен от бфб - все пак за мен това е страничен доход, а не основен бизнес, и го правя основно за децата ми. На теб успех и дано успееш да кеширал навреме
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да груйчо, ще видим.. и както се случва вече цяла година, ти пак ще си от изненаданите камилчета

Коментар

• Тук 1 милион спекулантски акции висят като дамоклиев меч в зоната над 5 лева, отделно останалите, а някои мечтаят за двуцифрени стойности?!?! Може, но в леи, а и като знаем, че във взаимоотношенията с донорите, пардон миноритарите, чичикака никога не е на страната на булката. Та да видим де, може пък да е решил да е булка, знам ли, хората се променят уж

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Ако искаше да купува нямаше ли да прибере правата на аукциона........?
              Август свързани лица нямат право да купуват и продават! Само Юни, Септември и Декември могат.

Коментар

• Ако искаше да купува нямаше ли да прибере правата на аукциона........?

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Не се прави на циркаджия, ами вземи пиши както трябва! Какво е това 12 ??? 12 кубика камъни ли? А нещо за времеви период ще кажеш ли? То всеки може да пльосне една гола цифра и да се прави на интересен.
                  12 лева предполагам ако чичо тръгне да купува, вместо да продава, както правеше на 3+, като нищо 10, скоро ще се разбере.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    12
                    Не се прави на циркаджия, ами вземи пиши както трябва! Какво е това 12 ??? 12 кубика камъни ли? А нещо за времеви период ще кажеш ли? То всеки може да пльосне една гола цифра и да се прави на интересен.

Коментар

12
                      Само Жив и здрав да е чичо. Кажете му да се ваксинира. Все пак да се защитим от ковид-заплахата, Той е рисков - Много дружества, много пътуване, a и годинките ...
                      А за фармата колко даваш?
                      Не е препоръка

Коментар

12
                        21

Коментар

• 12

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение

И тук радост.
                            И тук гълъбчето ще полети, когато излязат новите акции. Ефект на присвитата пружина, - както сте забелязвали и вие, Батя.

Колеги, около кога очаквате новите акции да влязат на БФБ, - около месец след търга ли беше или около 2 месеца?
                            Октомври се очакват

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Страхотен отчет! Отиваме към 35 млн. лв. годишна конс. печалба, или Р/Е под 4 при сегашната цена. Т.е. потенциала е за минимум двойна цена на акцията в рамките на година!
                              И тук радост.
                              И тук гълъбчето ще полети, когато излязат новите акции. Ефект на присвитата пружина, - както сте забелязвали и вие, Батя.

Колеги, около кога очаквате новите акции да влязат на БФБ, - около месец след търга ли беше или около 2 месеца?

Коментар

• Страхотен отчет! Отиваме към 35 млн. лв. годишна конс. печалба, или Р/Е под 4 при сегашната цена. Т.е. потенциала е за минимум двойна цена на акцията в рамките на година!

Коментар

Working...
                                X