If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те вече 120 к заминаха.... аз лично ще чакам 200те процента в интерес на истината може и повече, като гледам как тръгна и инфлацията, ще има яхоо както казваше императора в добрите стари времена!
Какви ги говориш!? Ти не слушаш ли че имало 1 млн. акции купени на 5 лв. дето задължително щели сега да се продадат с печалба 20%!?
Или си мислиш че хората които сме ги купили, предпочитаме да изчакаме за 200%
Да видим ще има ли и днес мъка за кибиците - разбирачи!
Те вече 120 к заминаха.... аз лично ще чакам 200те процента в интерес на истината може и повече, като гледам как тръгна и инфлацията, ще има яхоо както казваше императора в добрите стари времена!
Чичо купува ли? Имате ли представа? Нещо много голям оборота днес. Ако и утре продължи по същия начин, не 7 а 8 ще е скоро цената.
Какви ги говориш!? Ти не слушаш ли че имало 1 млн. акции купени на 5 лв. дето задължително щели сега да се продадат с печалба 20%!?
Или си мислиш че хората които сме ги купили, предпочитаме да изчакаме за 200%
Да видим ще има ли и днес мъка за кибиците - разбирачи!
Бен, достатъчно ми е другото обещание - няма да ти се наложи да го изпълниш, но важното е, че имаш топки, каквито много нямат, а като нямат, няма и как да ги ползват
Айде, че днес ми е хазартно .... ако до НГ цената тук мине 12 лева, ще ти изпратя бутилка син "Чивас".... Ако до НГ излезнат и двете /ДОХ мине 12 а Алтерко 45/, като бонус ще ти цедирам бутилката зелено "Джони", която Петър Караиванов ми дължи от 2010 г.
Не че третата ще си я получиш де ама човека е легенда
Коментар