IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    По позициите на чичо само той може да покаже дали някой греши или не.
    ​​​​​
    Това е азбучна истина за цялия ни пазар, не само за кръга "Донев". Имам чувството, че малко хора я разбират и се радвам, когато чат-пат се изговори на глас. Мисля, че Матеев беше хвърлил веднъж в някоя от темите за БФБ, че сме се събрали да се лъжем и мамим който както може. Хем е грозно, хем е вярно.

Можеше да не бъде така, ако компаниите бяха наистина публични, без наличието на толкова силни мажоритари. Тук имаше всички предпоставки акционерната структура да се направи така, че наистина пазарните участници да могат да правят бизнес с лоста на излишния капитал (кеш), който се търкаля наоколо. E, не се тръгна в тази посока, но поне за цацата (и аз в това число) имаше права за жълти стотинки, да им се радваме. Който записал, записал. Кака се ожени.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Освен това гледам офертите от ляво тук и при Алтерко....Или пружината се натяга, както обича да казва Батя или ще изсипят.....
      Ха ха, при изсипване е амортисьор, не е пружина

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Никакво участие от ПФ и почти никакви чужденци в увеличението, дано времето покаже че грешат те!
        Тони,
        По позициите на чичо само той може да покаже дали някой греши или не.
        С неговите спекулантски включвания, той е и хляба и ножа....
        Участвах в увеличението, като си записах правата, че и още си купих.
        Някак нелогично ми се струва цялото действие по позицията, но ще видим накрая....
        ​​​​​

Коментар

• Никакво участие от ПФ и почти никакви чужденци в увеличението, дано времето покаже че грешат те!

Коментар

• Освен това гледам офертите от ляво тук и при Алтерко....Или пружината се натяга, както обича да казва Батя или ще изсипят.....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Увеличението е вписано.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Прецаканото, пардон, падре, айде да не спамиш излишно - намери ми мнение, в което славя асан? Може и отпреди 15 години в евроинс или еврохолд - не е истина колко си спряло понякога с това разтроение на личността
                Изпратих ти лично ама ми изписа грешка. Дано си го получил
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                  Чичо май купува тук
                  Напълно възможно. Щом не може да продава на 3 е логично да купи на 6... типично в негов стил!

Коментар

• Чичо май купува тук

Коментар

Имам странното чувство, че колкото по-откровен си с българина, толкова повече си навличаш проблеми и мрънкане. Затива НАЙ, чичо е велик и т.н. А тук май Петьо ви го каза - който има акции, няма как да в реалист, а това е основната тема, в която те засичам - just saying. Успех и на теб
                      не реалист, а обективен, има разлика

Коментар

Имам странното чувство, че колкото по-откровен си с българина, толкова повече си навличаш проблеми и мрънкане. Затива НАЙ, чичо е велик и т.н. А тук май Петьо ви го каза - който има акции, няма как да в реалист, а това е основната тема, в която те засичам - just saying. Успех и на теб
                        Груйка, ти затова ли нямаш никъде акции, за да си "реалист"
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Дано не работиш по същия начин професията си с откриването на проблеми, че тук за сега си без успех. По скоро създаваш проблеми, но за тези, които се съобразяват с тебе.Успех.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За пропуска си абсолютно прав, особено в халтурко - така е, но за мен това си остава особен случай на бфб, който ще стане христоматиен, да видим дали е с това, което си мисля, или с това, което ти очакваш. Не хейтя акции и не завиждам за чужд успех, просто аз съм малко по не рисков играч и искам да съм в 1-2-3 дружества макс, често само в едно, със суми, дето за бфб са малко трудни за излизане, а такива дружества, дето и да не са балони, пък и дивидент да дават, ме и с почтен мажо, са единици. Освен тива работата ми е свързана с това да намирам и решавам проблеми, та може да е професионална деформация, ма като гледам честните частници, последен пример при ЧЕЗ, едва ли в мен е проблемът Но това си е моя грижа, на теб, а и останалите тук - успех, дано инвестицията си заслужава!
                            Дано не работиш по същия начин професията си с откриването на проблеми, че тук за сега си без успех. По скоро създаваш проблеми, но за тези, които се съобразяват с тебе.Успех.

Коментар

• Прецаканото, пардон, падре, айде да не спамиш излишно - намери ми мнение, в което славя асан? Може и отпреди 15 години в евроинс или еврохолд - не е истина колко си спряло понякога с това разтроение на личността
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За пропуска си абсолютно прав, особено в халтурко - така е, но за мен това си остава особен случай на бфб, който ще стане христоматиен, да видим дали е с това, което си мисля, или с това, което ти очакваш. Не хейтя акции и не завиждам за чужд успех, просто аз съм малко по не рисков играч и искам да съм в 1-2-3 дружества макс, често само в едно, със суми, дето за бфб са малко трудни за излизане, а такива дружества, дето и да не са балони, пък и дивидент да дават, ме и с почтен мажо, са единици. Освен тива работата ми е свързана с това да намирам и решавам проблеми, та може да е професионална деформация, ма като гледам честните частници, последен пример при ЧЕЗ, едва ли в мен е проблемът Но това си е моя грижа, на теб, а и останалите тук - успех, дано инвестицията си заслужава!
                                Но Господин Груев, та вие толкова хвалехте "Асанчо" от еурохолд, когато излезе новината, че са кандидат за Чез! А тогава имахте книжата ?
                                И защо все гледате, да вкарвате във всеки пост и всяка тема вопли за алтерко, доверие , чез. ?
                                Кореспондира ли това с горезаявеното твърдение "не хейтя" ?
                                Ето и тук - темата е Доверие, а вие тролите още в първо изречение с друго дружество.
                                Сякаш сте се отчаял от пазара на бфб. А Отчаянието не е добро състояние за духа и тялото!
                                Спокойно, трябва да сте сигурен и убеден - пазарът на бфб не зависи само от вас. Нито само от мен.

Коментар

Working...
                                X