If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уважаеми Торанага, не случайно псевдинима е с малка буква, за да не се бърка с мъдрата личност. Сега по същество - за на Донев далаверите има доста легенди, много от които са верни. Това към този момент не виждам с какво е релевантно. Не съм казал, че аз съм тук заради него. Просто написах, че всеки си преценява каква е цената на компанията и дали да приема или не евентуално търгово. Успех на риболова във Виетнам.
Благодаря. за пожеланията. Искам наистина да подчертая риска при Донев - пуска фитили и после, ама не било бомба, а атрапе .. ама пазара се разви не както очаквахме ... На срещата миналата година ми направи впечатление, че вместо за планове за развитие, говореше само как го "прецаквали" - типично за тарикат, който иска да се изкара светец. Отново повтарям - не е като Банев или Сашо Апашо, но ако някой очаква да направи пари - то това са Пегалия и антуража, но не и дългосрочен инвестор. Пегалия много ми напомня Лиляна Павлова в ролята на обслужваща Бойко Борисов - който я хвали при всяка възможност.
Та това са хората които ще изкарат добри пари, а за японци и китайци като мен и конфуции, ще има много студена вода и намеци, че не разбираме пазарите и бизнеса.
Капаните на Донев са завоалирани.. Нека да ти каже как в неделя се краде фирма, пък после го гонели, защото бил много способен и честен. Съдът там вече се произнесе и аз лично се чудя, как нямаше пандела.. Но явно и тук "извън съдебно" договаряне е имало... Аз на Донев не му искам нито меда, нито жилото. Споделям, за да предпазя!!!
Ако някой искара печалаба от "Доневите" позиции - жив и здрав!!!
Уважаеми Торанага, не случайно псевдинима е с малка буква, за да не се бърка с мъдрата личност. Сега по същество - за на Донев далаверите има доста легенди, много от които са верни. Това към този момент не виждам с какво е релевантно. Не съм казал, че аз съм тук заради него. Просто написах, че всеки си преценява каква е цената на компанията и дали да приема или не евентуално търгово. Успех на риболова във Виетнам.
Защо говорите глупости. Никой не ви е карал насила да закарате акцията от левче на два и нещо. Никой в прав текст не ви е казвал, че ще има търгово на всяка цена, още по-малко сънищата за счетоводна стойност 3.90. Няма причина да обвинявате Донев за загуби. Той е длъжен да защити интереса и на акционерите в Софарма. А тук 99% влязоха да направят едни лесни пари от търгово, не заради Донев. Донев влезе в Доверие много отдавна.
хайде "оценки на мениджмънта" не е много точно. Оценките са от независим оценител, но публикувани в отчета ги приемам за истина. Какво лошо съм направил тук?
Е Профит ,
дай да си поговорим за Пъпката и на колко вървяха акциите на Софарма ,някой чувал ли е фонда Грамърси ,или обещанията за дивидент от Варшавската борса , или продажбата на акции на софарма на обратното на висока цена ,акционерите на Сефтополис и т.н ..
Чичо Оги е приятен сабеседник и компаньон и не е стиснат в дреболиите , ама вземи му бръкни в бизнеса и ще бъдеш с отрязана ръка...ако може .
Щото и има и по големи от него....
Та нищо лично,но подаръците са си с пари.....
johny-bravo, чел ли си оценките на мениджмънта за бизнеса на Доверие в отчетите му? Хайде виж ги първо и тогава прави такива заключения. Аз на Донев му вярвам, но тези отчети ме караха да продължавам да купувам и на по-високи цени
Аз продължавам да му вярвам Признавам си, че ми беше много хубаво да си представям как ще има търгово на 4 лв ама като не струва толкова как да ги плати? Ти ще ги платиш ли? Все пак е стигнал там, където е защото най-вероятно не е правил такива сделки
Е Профит ,
дай да си поговорим за Пъпката и на колко вървяха акциите на Софарма ,някой чувал ли е фонда Грамърси ,или обещанията за дивидент от Варшавската борса , или продажбата на акции на софарма на обратното на висока цена ,акционерите на Сефтополис и т.н ..
Чичо Оги е приятен сабеседник и компаньон и не е стиснат в дреболиите , ама вземи му бръкни в бизнеса и ще бъдеш с отрязана ръка...ако може .
Щото и има и по големи от него....
Та нищо лично,но подаръците са си с пари.....
За какво лапане става въпрос? Тук няма да има отписване. При евентуално търгово никой няма да те кара да приемеш. Ако считаш, че акцията струва повече си я държиш.
шаране, не ти подобава да се наричаш Конфуции!!!
Капаните на Донев са завоалирани.. Нека да ти каже как в неделя се краде фирма, пък после го гонели, защото бил много способен и честен. Съдът там вече се произнесе и аз лично се чудя, как нямаше пандела.. Но явно и тук "извън съдебно" договаряне е имало... Аз на Донев не му искам нито меда, нито жилото. Споделям, за да предпазя!!!
Ако някой искара печалаба от "Доневите" позиции - жив и здрав!!!
Да, ама тук много хора дойдоха точно заради него и сляпата вяра, че той е мажоритаря "слънце".
Защо говорите глупости. Никой не ви е карал насила да закарате акцията от левче на два и нещо. Никой в прав текст не ви е казвал, че ще има търгово на всяка цена, още по-малко сънищата за счетоводна стойност 3.90. Няма причина да обвинявате Донев за загуби. Той е длъжен да защити интереса и на акционерите в Софарма. А тук 99% влязоха да направят едни лесни пари от търгово, не заради Донев. Донев влезе в Доверие много отдавна.
и ще лапнете въдицата на колкото ви каже така ли???
За какво лапане става въпрос? Тук няма да има отписване. При евентуално търгово никой няма да те кара да приемеш. Ако считаш, че акцията струва повече си я държиш.
Profit, напълно съм съгласен с теб. Донев е голям играч! Наистина за него Доверие не струва 4 лв., явно и 2 лв не струва. Той ще реши колко точно е и ще разберем. Последното може да отнеме доста време.
и ще лапнете въдицата на колкото ви каже така ли???
Много е лесно да търсим вината в другите. Аз лично се опитвам да я потърся първо в себе си.
Естествено че вината е в мен. Опитах се да купя готини акции и да изкарам некоя кинта, ама като съм си виновен. Ако си бях задържал фармите, щях и на печалба да излеза, ама аз понеже не искам да съм се виновен, се концентрирах в едни други акции, където направих от 60 % до 300 % за 10 месеца. А извън тези измислени писания, успех на всички инвестирали тук, дано тези спадове да са временни.
Коментар