IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• моето мнение е, че Доверие ще се развива и до колкто позволява пазарната ситуация и конюнктурата, ще се оптимизират бизнесите в него
    пример за това беше покупката на производителя на прахове
    и жланието да се работи в търговията на дребно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

ненужното ще се продаде на тези които имат нужда от него и при Софарма, ще остане само ценното за тях.

ако това е планът, защо доверие купиха онези производители на прах за пране преди малко повече от месец?
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение

А, защо да се продава от Софарма? То ценното за Софарма си вървеше и без това като Медика примерно.
        Ами четете ме какво пиша.
        Пак казвам, ще е голямо падение и изненада тюрлю гувеча Доверие да стане дъщерно на Софарма - не мога да повярвам, че чак питаха КЗК.
        И да аз съм бил в Доверие, но до номинал.
        няколко пъти беше разяснено защо се прави това нещо
        беше казано и защо са питали КЗК и каква беше функцията на това питане
        Мр. Профит беше там и го чу поне два пъти това разяснение

Коментар

А, защо да се продава от Софарма? То ценното за Софарма си вървеше и без това като Медика примерно.
          Пак казвам, ще е голямо падение и изненада тюрлю гувеча Доверие да стане дъщерно на Софарма - не мога да повярвам, че чак питаха КЗК.
          А имотите ??? тях как да ги вземат

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

А бе Sashko, нали по-долу някой бе споделил че "Доверие" има активи които са ценни, ненужното ще се продаде на тези които имат нужда от него и при Софарма, ще остане само ценното за тях.

Между другото, ти защо продаде толкова рано? Ти толкова я възхваляаше, че чак ме насочи към нея и аз да и обърна внимание, за което ти благодаря.

Коментар

От самото начало питам за логиката - първо защо трябваше да се пита КЗК, после в това във фармацевтичен холдинг да се влива друг холдинг, с което да стане една хубава манджа с грозде. От самото начало няма логика.
              А бе Sashko, нали по-долу някой бе споделил че "Доверие" има активи които са ценни, ненужното ще се продаде на тези които имат нужда от него и при Софарма, ще остане само ценното за тях.

Между другото, ти защо продаде толкова рано? Ти толкова я възхваляаше, че чак ме насочи към нея и аз да и обърна внимание, за което ти благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                В крайна сметка щом не ни се кефят акционерите на Софарма, то е нормално да се намали експозицията на Софарма в Доверие. Живи и здрави ако покажем желание за работа и резултати могат пък и да размислят...
                От самото начало питам за логиката - първо защо трябваше да се пита КЗК, после в това във фармацевтичен холдинг да се влива друг холдинг, с което да стане една хубава манджа с грозде. От самото начало няма логика.

Коментар

• В крайна сметка щом не ни се кефят акционерите на Софарма, то е нормално да се намали експозицията на Софарма в Доверие. Живи и здрави ако покажем желание за работа и резултати могат пък и да размислят...
                  Keep going ...

Коментар

• Според мен много се заговори за търгово и цената скочи, което не е в интерес на Мажо, и за това предпочете да изпусне "парата" от Тенджерата под налягане

Коментар

Не е ли това причината за да няма търгово? Къде отидоха тези акции? В свързано или не, дружество?
                      Нямам представа. Предполагам че в свързано - Телекомплект, Елфарма или Телсо.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                        Нищо не се е променило с тези прехвърляния - и преди и сега Огнян Донев и Венци Стоев контролираха ДОХ. Просто сега си отдалечиха собствеността като прибавиха едно допълнително дружество между тях.
                        Не е ли това причината за да няма търгово? Къде отидоха тези акции? В свързано или не, дружество?
                        Keep going ...

Коментар

Сега да не си помислиш, че са вярни. Пълен аматьор съм, но имам желание и каквото съм чел и видял съм се опитал да го направя...
                          Нали затова те питаха , колко трябва да е цената на Софарма, по твоя начин . Трябваше да посмяташ малко

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            В крайна сметка няма да има търгово или поне така изглежда но пък най вероятно Донев е купил за собствена сметка на 2.04 лв !!!
                            Сохо, не вярвам Донев да е купил за собствена сметка. По-скоро мисля, че е Софарма е прехвърлила на някоя близка фирма. Ще видим, все пак е над 5%, трябва да излезе инфо.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              В крайна сметка няма да има търгово или поне така изглежда но пък най вероятно Донев е купил за собствена сметка на 2.04 лв !!!
                              Уау! BB50 писа нещо съвсем различно! Защо мислиш така?
                              Keep going ...

Коментар

• На въпроса към мен по-долу.. Не, не съм продавал днес.. Харесва ми да бъда акционер в групата на Донев през най-подценената акция от нея

Коментар

Working...
                                X