IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мен ми е терсене, че не знам доколко мога да разчитам на написаното в отчетите и това ще ми е основен въпрос на събранието защото имаше оценки по метода на дисконтираните потоци, които оценяват бизнесите доста високо, но до каква степен това е истина?
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      Мисля си, че на общото събрание може да разберем повече за компанията. На 14 юни се пада
      Profit, къде са ти стоповете? Или ще държиш до "последно"?

ПП. Продадох част, но все още имам акции, не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Г-н Донев добре се справи със свалянето на цената

А тези игрички с прехвърляне на свързани лица с под 5%, за да не се обявява, са типични изпълнения уж на друг тип мажоритари... ама те май всичките такива..
        Мдаа, това толкова спешно продаване и мен много ме съмнява че е преднамерено и непазарно...
        Разочароващи изпълнения от един уж коректен мажоритар!

Коментар

• Мисля си, че на общото събрание може да разберем повече за компанията. На 14 юни се пада
          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Мисля че първоначалната идея на "чичо" е била да отправи търгово на цена близка до прехвърлянията през декември (1.09). Сега обаче пазара му обърка плановете и явно няма да има търгово скоро. Интересното е че Софарма продаде дела в петък на цена над 2лв и то най-вероятно на свързано лице. Тоест за да не направи загуба това свързано лице, бъдещото търгово не би трябвало да е под тази цена.
            Кога ще е то....? след 6 месеца ,след година или след 2 години...?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Г-н Донев добре се справи със свалянето на цената

А тези игрички с прехвърляне на свързани лица с под 5%, за да не се обявява, са типични изпълнения уж на друг тип мажоритари... ама те май всичките такива..
              По добре се справи с вдигането на цената. На високоговорител питаш КЗК - може ли да купя, ако може по-скъпо и после да отправя и по-скъпо търгово. За мен нямаше логика и смисъл и в питането на КЗК - тя и самата комисия така отговори, нали?

Коментар

• Няколко души пишехме тук и питахме за логиката на случващото се, никой не отговори логично, накарая логичното се случва, щото иначе няма как.

Коментар

• Кеф, кеф, кеф!
                  Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Мисля че първоначалната идея на "чичо" е била да отправи търгово на цена близка до прехвърлянията през декември (1.09). Сега обаче пазара му обърка плановете и явно няма да има търгово скоро. Интересното е че Софарма продаде дела в петък на цена над 2лв и то най-вероятно на свързано лице. Тоест за да не направи загуба това свързано лице, бъдещото търгово не би трябвало да е под тази цена.
                    Чета внимателно мненията Ви и най-интересното е, че в повечето случаи сте прав.

Коментар

• Както казах вчера,:
                      Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                      80 000 оборот и -5% = зле
                      Дано някой е послушал

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

интересно защо тези сделки предизвикаха панически разпродажби или има и нещо друго ...любимия "чичо" пак е сменил тактика и ни пуска по пързалка?

Коментар

• Г-н Донев добре се справи със свалянето на цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                            Не, друго имам предвид... не за 33% на Софарма, а за 50% със свързани лица, но това САМО при положение, че цената не му харесва, а иначе иска да прави търгово.
                            стига с това търгово, явно търгово няма да има. не може да се очаква тук печалба на гърба на софарма - при севтополис вече бе показан подхода. Все пак доверие е бивш приватизационен фонд и е добре да се мисли как да се раздават дивиденти, а не само как да се източат читавите активи на ниски цени. 150 000 акционера са тук

Коментар

• Не, друго имам предвид... не за 33% на Софарма, а за 50% със свързани лица, но това САМО при положение, че цената не му харесва, а иначе иска да прави търгово.
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                сряда е,

http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170510.pdf
                                http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170606.pdf

фрий флоута е нагоре с 989536 акции
                                Нормални ДС игрички
                                Интересен е и другия фф - под 2%, който е намалял с 0.55% и може да се тълкува различно.
                                ДС да се чете Донев & Стоев

Коментар

Working...
                                X