Мен ми е терсене, че не знам доколко мога да разчитам на написаното в отчетите и това ще ми е основен въпрос на събранието защото имаше оценки по метода на дисконтираните потоци, които оценяват бизнесите доста високо, но до каква степен това е истина?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеМисля си, че на общото събрание може да разберем повече за компанията. На 14 юни се пада
ПП. Продадох част, но все още имам акции, не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГ-н Донев добре се справи със свалянето на цената
А тези игрички с прехвърляне на свързани лица с под 5%, за да не се обявява, са типични изпълнения уж на друг тип мажоритари... ама те май всичките такива..
Разочароващи изпълнения от един уж коректен мажоритар!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Мисля че първоначалната идея на "чичо" е била да отправи търгово на цена близка до прехвърлянията през декември (1.09). Сега обаче пазара му обърка плановете и явно няма да има търгово скоро. Интересното е че Софарма продаде дела в петък на цена над 2лв и то най-вероятно на свързано лице. Тоест за да не направи загуба това свързано лице, бъдещото търгово не би трябвало да е под тази цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГ-н Донев добре се справи със свалянето на цената
А тези игрички с прехвърляне на свързани лица с под 5%, за да не се обявява, са типични изпълнения уж на друг тип мажоритари... ама те май всичките такива..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Мисля че първоначалната идея на "чичо" е била да отправи търгово на цена близка до прехвърлянията през декември (1.09). Сега обаче пазара му обърка плановете и явно няма да има търгово скоро. Интересното е че Софарма продаде дела в петък на цена над 2лв и то най-вероятно на свързано лице. Тоест за да не направи загуба това свързано лице, бъдещото търгово не би трябвало да е под тази цена.
Коментар
-
Както казах вчера,:
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение80 000 оборот и -5% = зле
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
интересно защо тези сделки предизвикаха панически разпродажби или има и нещо друго ...любимия "чичо" пак е сменил тактика и ни пуска по пързалка?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеНе, друго имам предвид... не за 33% на Софарма, а за 50% със свързани лица, но това САМО при положение, че цената не му харесва, а иначе иска да прави търгово.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениесряда е,
http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170510.pdf
http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20170606.pdf
фрий флоута е нагоре с 989536 акции
Интересен е и другия фф - под 2%, който е намалял с 0.55% и може да се тълкува различно.
ДС да се чете Донев & Стоев
- 1 like
Коментар
Коментар