Има, има - седим и чакаме. Все ще изгрее слънцето на тази улица.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе е само Донев - като гледам и председателя на надзорния съвет си е продал акциите .
Само Донев купува/продава за ликвидност!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНай големият продавач е ясен - Донев! Мисля че при тази ниска ликвидност, тези негови продажби натежават.
Защо продава за да сваля цената??? Някакъв пакет ли ще минава или просто осигурява ликвидност за да запази Доверие в трите индекса. Самият факт че Доверие е в три индекса говори за мен много. Компанията за мен ще направи добра година и знак за бъдещ подем.
Не е препоръка!
Коментар
-
Най големият продавач е ясен - Донев! Мисля че при тази ниска ликвидност, тези негови продажби натежават.
Защо продава за да сваля цената??? Някакъв пакет ли ще минава или просто осигурява ликвидност за да запази Доверие в трите индекса. Самият факт че Доверие е в три индекса говори за мен много. Компанията за мен ще направи добра година и знак за бъдещ подем.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениене си ли забелязал, че аз роптая само когато нещата станат ненормални?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧе ти кога си спрял.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАми има много за разпродаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБаси , кой е тоя изрод дето така натиска тука!
Почвам яко да се нервирам вече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнениеИ аз понатрупах..пък ще видимАз съм дългосрочен с доста висок таргет и средна малко над 1 лв
Успех!!! Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИ аз се чудянякой разтоварва и най вероятно е Донев
Все си мисля че пакет ще минава но да видим.
Много евтино стана поне по мои сметки
Ако някой купува да каже. Последно ми продаваха от Карол и то по малко от тук от там.
Имам акции! Не е препоръка!
Коментар
Коментар