IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пак не си си написал домашното, а и пазарът ясно показа кое е правилното... забравяш емисионна цена от увеличение на капитала 1.48
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

един жокер от мен... при всички положения цената, която Софарма ще плати за Доверие няма да е под 1.48 лв. Всичко надолу ти е безрискова печалба и затова така се изстреляхме. От тук нататък сам си намери другите жокери
      Да разбирам ли че Софарма е купувала акции на Доверие на цена от 1.48? Това е единственото условие, което би гарантирала такова дъно на цената. Въпреки че докато дойде разрешението от КЗК ще са минали 6 месеца от евентуална такава сделка.
      Другият вариант за такъв минимум е тримесечната средна цена, но това се манипулира изключително лесно с прехвърлянето на по-голям пакет акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50

Не е точно така. В единия случай делиш с миноритарни акционери, а в другия случай прибираш всичко за себе си.
        един жокер от мен... при всички положения цената, която Софарма ще плати за Доверие няма да е под 1.48 лв. Всичко надолу ти е безрискова печалба и затова така се изстреляхме. От тук нататък сам си намери другите жокери
        Keep going ...

Коментар

• Някой правил ли е анализ колко може да е тази цена? Дайте да видим кой какво е смятал за да си сверим часовниците.
          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Ето ги текстовете от ЗППЦК които ни засягат:

Т.е. най-важното е каква ще бъде справедливата цена за акциите на ДОХ по общоприетите оценъчни методи и ако пазара сам не е достигнал до нея, можем да гласуваме "Против" на ОСА и Софарма ще е длъжна да ни изкупи акциите по тази цена.
            Мисля, че каквото и да се случи, цената може да е по - висока от пазарната, но не и под нея. Ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Тази продажба нали се сещаш е от единия в другия джоб...така че не знам изобщо защо го споменаваш
              Не е точно така. В единия случай делиш с миноритарни акционери, а в другия случай прибираш всичко за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                Голямо надъхване виждам, но като че ли всички забравяте или подценявате Огнян Донев. Не мога да повярвам, че той ще даде повече пари на вас отколкото е взел той при продажбата на акциите си в Доверие (през Елфарма). Да припомня че сделките бяха на цена от 1.09/акция.
                Това че е поискал разрешение от КЗК за концентрация не означава, че ще направи нещо сега и на всяка цена. Историята го е показала.
                Тази продажба нали се сещаш е от единия в другия джоб...така че не знам изобщо защо го споменаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                  Голямо надъхване виждам, но като че ли всички забравяте или подценявате Огнян Донев. Не мога да повярвам, че той ще даде повече пари на вас отколкото е взел той при продажбата на акциите си в Доверие (през Елфарма). Да припомня че сделките бяха на цена от 1.09/акция.
                  Това че е поискал разрешение от КЗК за концентрация не означава, че ще направи нещо сега и на всяка цена. Историята го е показала.
                  Колега времето ще покаже какво ще се случи ти гледай спокойно мача, а ако вземе че се покачи цената помни че завистта няма да ти помогне! и няма нужда да се заяждаме един друг, акции има много и всеки вижда нещата по различен начин.

От Ноември сме 5-ти по сделки и 7-ми по оборот в БГ40 което ми говори че пазара цени компанията. Ако се стигне до вливане ще има оценка и ще видим какво са оценили па ще коментираме тогава. Аз лично си чакам консолидираният да видя дали моите очаквания са били оправдани за много силно тримесечие.

Не е препоръка за търговия с акции!

Коментар

• Голямо надъхване виждам, но като че ли всички забравяте или подценявате Огнян Донев. Не мога да повярвам, че той ще даде повече пари на вас отколкото е взел той при продажбата на акциите си в Доверие (през Елфарма). Да припомня че сделките бяха на цена от 1.09/акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011

И после нямаме спиране !
                      inch by inch

https://www.youtube.com/watch?v=6acZOQsNkfk
                      Keep going ...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=IkDP_VB3HUk
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Скоро ще преборим това 1.60 ми се струва
                          И после нямаме спиране !

Коментар

• Скоро ще преборим това 1.60 ми се струва

Коментар

• Много се закова тоя на 1.56 днес.
                              The strongest stand last.

Коментар

• засега е предимно позициониране... имаме цел, но как ще бъде достигната във времето е трудно да се каже... предполагам, че отново някой "спусък" от Софарма относно придобиване, вливане, търгово ще отключи неистовата ярост на биковете за поредното мечешко клане
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X