Трудна ще да е тая десятка. Тоя на 10.20 ще има зор с него. Чудно ми е само дали наистина до Коледа ще успее да стигне 11ка или ще приключи годината на 10.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тя десетката май,май още утре...въпросът е след товаLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, казано беше отдавна от главния гаулайтер, че 12 е новото НАЙ. Тук все повече заприличва, както и в останалите дружества на чичикака, на онова, на което си играеха едни варненци в началото на 90-те години на миналия век. Влизането тук, особено на сегашните цени, е риск, който е извън всякакъв порядък, сравним само с чистата акция и старопланинските дирижабли. Но всеки сам си преценя, както казваш ти - успех и все нагоре, ти вярваше в тази акция още от 3 лева, така че успехът ти е напълно заслужен!
- 1 like
Коментар
� -
Казва ли ти някой...ще трябва импровизираме...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Казва ли ти някой...ще трябва импровизираме...
Без импровизация няма да мине...
макар, че може се окаже, че импровизацията е започнала отдавна...Last edited by mecka_stryvnica; 01.12.2021, 13:13.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
на дванайската ли е планувана курекцията ?Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДесетката се появи и показва мускули
Ми то не остана .... хубава артия ма чичева..
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДесетката се появи и показва мускулиLast edited by Dr.Tren4eff; 01.12.2021, 12:24.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеТи прогнозира 12 лв и догодина 17лв аз ще съм щастлив и на дкромната ни обещана 10 ка!Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
До Нова година 11 лв
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Те може да помагат при Сфарм?Life won't wait for you.
Коментар
�
Коментар