Стоев и вчера е купувал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Някой днес поиска да ни развали Коледата, ама да видим!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А 29 и 30ти защо ги отписваш.. Някой път най-весело е накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДопълних 5т днес. Чакаме включване
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеИма 7 сесии до коледа. Каквото беше - беше
После продължаваме на "автопилот".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМда, и аз не мисля, че ще има 12-ка до Коледа... Ама и на това дотък съм доволен.
После продължаваме на "автопилот".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМоже, ама едва ли ще удари 12-ка преди Коледа, макар че с чичикака никога нищо не се знае, но май позагъна цирка и свърши кинтата (може и да греша). така че няма проблем, все ще се намери нещо за почерпка, стига желание да имаLast edited by B.Graham; 14.12.2021, 20:39.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРедко, запри се и ти - аз съм последният човек, дето ще защитава селски тарикат като Батя ти, но и избягали от България и само по храчещи по нея не понасям
Па си внушавай каквото си щеш, Софикса утре ще е под 600 и те така. По фундамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже да споделиш синия "Чивас" дето ще трябва да ти купувамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕбаси поста, все едно аз съм го писал, ако бях по-смиренБраво, Греъме, ако не се криеше толкова, щеше да ми е приятно да пия по едно голямо с теб! Здраве и успехи ти желая!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение.....Решавате кого следвате ......Лидер?
Е много станАхте...Разберете се помежду си и тоя който изберете ще го следваме....
Или поне аз ще го следвам
Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Тръмп е фалирал 3 пъти и къде е сега,къде си ти.Батя в едно интервю сподели нещо и ти постоянно го преекспонираш.Кой е фалиралия-този дето има замразен ,недовършен обект в Банско и слугува в къща за гости в швабско.Този набълбукал се със стотици хилиди евра кредит,,мразещ родината си и всичко позитивн.Или Батя дето се :"скапва": от работа за няколко часа пред компа и е доста по-напред от теб финасово?!?
Не се опитвам обаче да манипулирам овцете тук, определено всичките ми коментари са за отрезвяване, анти-балон и мечи възгледи на БФБ - такъв е и фундамента. Решавате кого следвате - или ще си продавате апартаментите после и вие, или ще си купувате по света
ПП: А Тръмп стана президент и опра фалитите, това ли е за теб пример?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Истината е, че е един доказан фалитар и манипулатор. Няма нужда да му придаваш свойства, дето му липсват. Е те я истината в очите.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар