IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стоев и вчера е купувал.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Някой днес поиска да ни развали Коледата, ама да видим!
      Аз не се сърдя на такива продавачи.. Първо, че всеки е свободен сам да решава за парите си и второ, щом мисли че акцията няма повече потенциал, по добре да продаде сега наведнъж, отколкото после да спъва ръста, запушвайки цената на всеки 10-20 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А 29 и 30ти защо ги отписваш.. Някой път най-весело е накрая
        Някой днес поиска да ни развали Коледата, ама да видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
          Допълних 5т днес. Чакаме включване
          Човек, ти мн голяма чанта имаш

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
            Има 7 сесии до коледа. Каквото беше - беше
            После продължаваме на "автопилот".
            А 29 и 30ти защо ги отписваш.. Някой път най-весело е накрая

Коментар

• Допълних 5т днес. Чакаме включване

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Мда, и аз не мисля, че ще има 12-ка до Коледа... Ама и на това дотък съм доволен.
                Има 7 сесии до коледа. Каквото беше - беше
                После продължаваме на "автопилот".

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Може, ама едва ли ще удари 12-ка преди Коледа, макар че с чичикака никога нищо не се знае, но май позагъна цирка и свърши кинтата (може и да греша). така че няма проблем, все ще се намери нещо за почерпка, стига желание да има
                  Мда, и аз не мисля, че ще има 12-ка до Коледа... Ама и на това дотук съм доволен.
                  Last edited by B.Graham; 14.12.2021, 20:39.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Редко, запри се и ти - аз съм последният човек, дето ще защитава селски тарикат като Батя ти, но и избягали от България и само по храчещи по нея не понасям
                    На черното му викам черно - както виждаш, и Тръмпи не ми е идол
                    Па си внушавай каквото си щеш, Софикса утре ще е под 600 и те така. По фундамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Може да споделиш синия "Чивас" дето ще трябва да ти купувам
                      Може, ама едва ли ще удари 12-ка преди Коледа, макар че с чичикака никога нищо не се знае, но май позагъна цирка и свърши кинтата (може и да греша). така че няма проблем, все ще се намери нещо за почерпка, стига желание да има
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ебаси поста, все едно аз съм го писал, ако бях по-смирен Браво, Греъме, ако не се криеше толкова, щеше да ми е приятно да пия по едно голямо с теб! Здраве и успехи ти желая!
                        Може да споделиш синия "Чивас" дето ще трябва да ти купувам
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          .....Решавате кого следвате ......
                          Ама ти си водач, така ли? Лидер? Е много станАхте...Разберете се помежду си и тоя който изберете ще го следваме.... Или поне аз ще го следвам
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Редко, запри се и ти - аз съм последният човек, дето ще защитава селски тарикат като Батя ти, но и избягали от България и само по храчещи по нея не понасям
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Тръмп е фалирал 3 пъти и къде е сега,къде си ти.Батя в едно интервю сподели нещо и ти постоянно го преекспонираш.Кой е фалиралия-този дето има замразен ,недовършен обект в Банско и слугува в къща за гости в швабско.Този набълбукал се със стотици хилиди евра кредит,,мразещ родината си и всичко позитивн.Или Батя дето се :"скапва": от работа за няколко часа пред компа и е доста по-напред от теб финасово?!?
                              Аз не съм стигал до фалит, понеже съм велик играч а.к.а. полски свирач. Нито имам коптори в Банско, виж - имоти в Европа се намират
                              Не се опитвам обаче да манипулирам овцете тук, определено всичките ми коментари са за отрезвяване, анти-балон и мечи възгледи на БФБ - такъв е и фундамента. Решавате кого следвате - или ще си продавате апартаментите после и вие, или ще си купувате по света

ПП: А Тръмп стана президент и опра фалитите, това ли е за теб пример?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Истината е, че е един доказан фалитар и манипулатор. Няма нужда да му придаваш свойства, дето му липсват. Е те я истината в очите.
                                Тръмп е фалирал 3 пъти и къде е сега,къде си ти.Батя в едно интервю сподели нещо и ти постоянно го преекспонираш.Кой е фалиралия-този дето има замразен ,недовършен обект в Банско и слугува в къща за гости в швабско.Този набълбукал се със стотици хилиди евра кредит,,мразещ родината си и всичко позитивн.Или Батя дето се :"скапва": от работа за няколко часа пред компа и е доста по-напред от теб финасово?!?

Коментар

Working...
                                X