IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
    Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
    Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
    Колко пъти трябва да се обясни в тази тема, че Донев няма проблем да купува по всяко време!? Защо не вниквате малко повече в материята, за да можете да правите по-верни и обосновани изводи?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
      Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
      Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
      Та отктомври и ноември чичо и ортака не купуваха.Цената как беше?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
          за какво адаптиране става дума? Да разгледаме например ПИБ - с какво се е влошил фундамента от преди 3г.? Аз мисля, че се е подобрил. Тогава по спомен, ти беше един от най-изявените и поддържници.
          пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално
          Купувай ПИБ, не умувай.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Каза го е поета "Който не се адаптира, да загива, да умира.."
            Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ
            за какво адаптиране става дума? Да разгледаме например ПИБ - с какво се е влошил фундамента от преди 3г.? Аз мисля, че се е подобрил. Тогава по спомен, ти беше един от най-изявените и поддържници.
            пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално

Коментар

намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
              Каза го е поета "Който не се адаптира, да загива, да умира.."
              Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ

Коментар

намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
                Буахахах, как му го заби на Батя, но той е гьонсурат, а и важно е телефонната любов да върви - та батката дори прави хидбридна реклама на фибанкасъту едно време в интервюто на Мариян

Иначе по темата - тази банка тук е одържавявана за пране на пари и на търга за нея, при това не първия, че първия се провали пради липса на кандидати, се яви само едно дружество и то такова с 0 опит в банкирането. разбирате ли за какво иде реч, или да го преведа? И ми се сравнява с бг банки, минали проверки на БНБ и ЕЦБ (едната) - е, айде няма нужда. И всичко това заради един-единствен изплатен дивидент. уау - ми то и химчето два пъти плати диведент, пък ей го де е сега
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• В края на дена ту, в агрия и алтерко ще влязат достта пари-неусвоените от ИПО .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Говорим за тази дето си е дала целия СК като необезпечени кредити на един кипърски адвокат или за другата дето е 90% зависима от една трибуквена бригада!?
                    И дето през цялото си съществуване не са дали 1 стинка дивидент на акционерите си..!?
                    Еми колкото и да съм патриот, все пак не съм глупак и избирам да съм акционер в молдовската да ти кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      Ако съпоставим някоя от нашите банки с молдовската, какво показва сравнението.
                      Говорим за тази дето си е дала целия СК като необезпечени кредити на един кипърски адвокат или за другата дето е 90% зависима от една трибуквена бригада!?
                      И дето през цялото си съществуване не са дали 1 стинка дивидент на акционерите си..!?
                      Еми колкото и да съм патриот, все пак не съм глупак и избирам да съм акционер в молдовската да ти кажа

Коментар

• Ако съпоставим някоя от нашите банки с молдовската, какво показва сравнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Стоев и вчера е купувал.
                          Логично, ако не са чичикака и ортака, цената щеше да е макс наполовина. Но всяко чудо за три дни, когато фундаментът ти е молдовска банка, т.е. Плаващи пясъци, няма как да летиш в небесата, дори и да си балон с въздух
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да не се окаже, че ти си Стоев?

Еее, -мъничък но Стоев ми е ментор... и днес естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

и аз също...
                              Да не се окаже, че ти си Стоев?
                              Life won't wait for you.

Коментар

Стоев и вчера е купувал.

и аз също...

Коментар

Working...
                                X