If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
Колко пъти трябва да се обясни в тази тема, че Донев няма проблем да купува по всяко време!? Защо не вниквате малко повече в материята, за да можете да правите по-верни и обосновани изводи?
Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
Та отктомври и ноември чичо и ортака не купуваха.Цената как беше?
за какво адаптиране става дума? Да разгледаме например ПИБ - с какво се е влошил фундамента от преди 3г.? Аз мисля, че се е подобрил. Тогава по спомен, ти беше един от най-изявените и поддържници.
пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално
Каза го е поета "Който не се адаптира, да загива, да умира.."
Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ
за какво адаптиране става дума? Да разгледаме например ПИБ - с какво се е влошил фундамента от преди 3г.? Аз мисля, че се е подобрил. Тогава по спомен, ти беше един от най-изявените и поддържници.
пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално
намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
Буахахах, как му го заби на Батя, но той е гьонсурат, а и важно е телефонната любов да върви - та батката дори прави хидбридна реклама на фибанкасъту едно време в интервюто на Мариян
Иначе по темата - тази банка тук е одържавявана за пране на пари и на търга за нея, при това не първия, че първия се провали пради липса на кандидати, се яви само едно дружество и то такова с 0 опит в банкирането. разбирате ли за какво иде реч, или да го преведа? И ми се сравнява с бг банки, минали проверки на БНБ и ЕЦБ (едната) - е, айде няма нужда. И всичко това заради един-единствен изплатен дивидент. уау - ми то и химчето два пъти плати диведент, пък ей го де е сега
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Говорим за тази дето си е дала целия СК като необезпечени кредити на един кипърски адвокат или за другата дето е 90% зависима от една трибуквена бригада!?
И дето през цялото си съществуване не са дали 1 стинка дивидент на акционерите си..!?
Еми колкото и да съм патриот, все пак не съм глупак и избирам да съм акционер в молдовската да ти кажа
намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
Ако съпоставим някоя от нашите банки с молдовската, какво показва сравнението.
Говорим за тази дето си е дала целия СК като необезпечени кредити на един кипърски адвокат или за другата дето е 90% зависима от една трибуквена бригада!?
И дето през цялото си съществуване не са дали 1 стинка дивидент на акционерите си..!?
Еми колкото и да съм патриот, все пак не съм глупак и избирам да съм акционер в молдовската да ти кажа
Логично, ако не са чичикака и ортака, цената щеше да е макс наполовина. Но всяко чудо за три дни, когато фундаментът ти е молдовска банка, т.е. Плаващи пясъци, няма как да летиш в небесата, дори и да си балон с въздух
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар