Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе мен ме устройват! И аз си водя портфейла в Ексел и като отида на банкомата пуска кеш. Така че върши ми работа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе мен ме устройват! И аз си водя портфейла в Ексел и като отида на банкомата пуска кеш. Така че върши ми работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Това са екселски таблици!
- 1 like
Коментар
-
Уау, тия са избили рибата!
Явно затова вътрешарите купуват като невидели..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
Отчетът към края на ноември го има на сайта на националната им банка. Добавили са около 10 млн. лв. печалба към нетния резултат за един месец.
https://www.bnm.md/bdi/pages/reports/drsb/DRSB6.xhtml
Явно затова вътрешарите купуват като невидели..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеНякой знае ли защо толкова го бавят тоя малък отчет на банката към 30.11? И кога приключва финансовата година в Молдова? Дали са на 31.12 или и те по хАмерикански на 30.09?
P.S. Молдова е 20 години по-назад от България, но вече предприема действия по въвеждане на SEPA преводи, нищо, че не е член на ЕС до 2023 г. следва да е излъчен първият такъв. На нас от 2007 до 2020 (когато реално запончаха да минават тук такива преводи) ни трябваше, маааааалко повече време. Без да е препоръка, разбира се
https://www.bnm.md/bdi/pages/reports/drsb/DRSB6.xhtml
- 1 like
Коментар
-
Някой знае ли защо толкова го бавят тоя малък отчет на банката към 30.11? И кога приключва финансовата година в Молдова? Дали са на 31.12 или и те по хАмерикански на 30.09?
P.S. Молдова е 20 години по-назад от България, но вече предприема действия по въвеждане на SEPA преводи, нищо, че не е член на ЕС до 2023 г. следва да е излъчен първият такъв. На нас от 2007 до 2020 (когато реално запончаха да минават тук такива преводи) ни трябваше, маааааалко повече време. Без да е препоръка, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
утре пак ли ще къртите?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не е препоръчително за скиори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДругата седмица ще ги изкъртим предколедно!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Верно ли. Да купувам утре тогава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Верно ли. Да купувам утре тогава.
- 1 like
Коментар