Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПичове кой ви продава? Жалко за Токуда ама чак така да се разпродава на тези нива?
нивата са си добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКато видях това веднага се сетих за един български боксьор
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеС или без банката - караме напред !!!!!!!!!!!!!!!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеС или без банката - караме напред !!!!!!!!!!!!!!!
Напред ,назад,напред,назад .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВъзмутен съм от това подобие на държава!!! И много ме е яд че ония от ДПС ни се хилят мазно от парламентарната банка и нищо не можем да направим!
Аз ако съм на чичо Оги:
1.Ще спукам прокуратурата и всички по веригата вкл прасовите медии от дела - за накърняване на авторитета, за обида, за пропуснати ползи и т.н.
2. Сериозно бих се замислил дали тази държава заслужава данъците от всичките компании и дали не би било по-добре централата да бъде регистрирана в друга малко по-цивилизована балканска държава, като Румъния например - а не тук където може да се събудиш и компанията вече да не е твоя!!!
Не разбирам това значи всяки офшорен субект или фирма с адвокат представляващ неясно кой може да купува наред, а когато става дума за публична компания ..... направо нямам думи!!!
чичо Оги е показал че може - пипна СФАРМ и гледайте 40млн печалба в тази криза, СФТРД- 10млн печалба, СФИ 5-6млн печалба.... човека просто го може! А държавата се сеща за него само ако новия министър нема снимка пред нов завод или има чуждестранна делегация, която трябва да види нещо иновативно в БГ.
Жалко наистина но мисля че трябва да предприеме нещо в тази изкючително враждебна за него среда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВъзмутен съм от това подобие на държава!!! И много ме е яд че ония от ДПС ни се хилят мазно от парламентарната банка и нищо не можем да направим!
Аз ако съм на чичо Оги:
1.Ще спукам прокуратурата и всички по веригата вкл прасовите медии от дела - за накърняване на авторитета, за обида, за пропуснати ползи и т.н.
2. Сериозно бих се замислил дали тази държава заслужава данъците от всичките компании и дали не би било по-добре централата да бъде регистрирана в друга малко по-цивилизована балканска държава, като Румъния например - а не тук където може да се събудиш и компанията вече да не е твоя!!!
Не разбирам това значи всяки офшорен субект или фирма с адвокат представляващ неясно кой може да купува наред, а когато става дума за публична компания ..... направо нямам думи!!!
чичо Оги е показал че може - пипна СФАРМ и гледайте 40млн печалба в тази криза, СФТРД- 10млн печалба, СФИ 5-6млн печалба.... човека просто го може! А държавата се сеща за него само ако новия министър нема снимка пред нов завод или има чуждестранна делегация, която трябва да види нещо иновативно в БГ.
Жалко наистина но мисля че трябва да предприеме нещо в тази изкючително враждебна за него среда!
това е Булгаристан!!!!!
Коментар
-
Възмутен съм от това подобие на държава!!! И много ме е яд че ония от ДПС ни се хилят мазно от парламентарната банка и нищо не можем да направим!
Аз ако съм на чичо Оги:
Жалко наистина но мисля че трябва да предприеме нещо в тази изкючително враждебна за него среда!Last edited by tony1975; 04.09.2015, 19:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениезаради сериозните обеми се зарових и аз в темата и мисля, че си прав. някаква игра на донев е пак, ама какво и защо не е ясноfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...a-bank-201763/
Сега Дидо Дебелия след като стана бизнесмен ще му отива и една банка.
той за 3 месеца видя сметката на 4-тата по големина банка в Б-я, а ти му предлагаш 20-тата ................. че тя няма да му стигне и седмицата да изкараfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДнес е интересен ден:
1. БНБ забрани на ИХД да придобие Токуда банк
http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20150904_BG;
2. КЗК разреши на Ирена Кръстева и Делян Пеевски сделката за Канал-3
http://reg.cpc.bg/Dossier.aspx?DossID=300048352.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДнес е интересен ден:
1. БНБ забрани на ИХД да придобие Токуда банк
http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20150904_BG;
2. КЗК разреши на Ирена Кръстева и Делян Пеевски сделката за Канал-3
http://reg.cpc.bg/Dossier.aspx?DossID=300048352.
Коментар
Коментар