Ако Донев намали продажбите (и без това са смешни обеми) ще стане интересно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Аз също мисля че в ръцете на Донев този холдинг има сериозен потенциал. P/B е доста нисък и има възможност за солиден ръст в бичи тренд. Тези обезценки на неработещи активи удрят резултата но има и доста качествени и работещи бизнеси. А и Медика се развива много добре! Донев осигурява добра ликвидност а и прехвърлянето на пакета на Трейдинга говори много за намеренията му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеимам чувството, че тук на чичо Оги му е още трудно да казва какво да става! Та те едва наскоро разместиха управниците на дружеството! Не знам Радосвет ли не иска да работят заедно или..... но тук определено СФАРМ не се е развихрила - има няккакви пречки!
Друг актив, ако не се лъжа, е над 1млн. акции от СФТРД от които ще вземат хубав дивидент
Имат доста ликвидни средства всъщност:
Парични средства по разплащателни сметки 6,700 млн.
Отделно имат не знам защо ДЦК за 4,734 млн.
Имат пари и във фондове като - “Райфайзен ликвидност България” АД за 800 х.лв;
Забелязах в отчета също, че са отписали сгради на марицатекс които се събарят за 1.6 млн., което им дърпа надолу допълнително текущия фин. резултат.
Основните им активи също не могат да ги изкарат още на печалба - Доверие брико и болницата...Last edited by dex; 28.08.2014, 14:19.
Коментар
-
имам чувството, че тук на чичо Оги му е още трудно да казва какво да става! Та те едва наскоро разместиха управниците на дружеството! Не знам Радосвет ли не иска да работят заедно или..... но тук определено СФАРМ не се е развихрила - има няккакви пречки!
Друг актив, ако не се лъжа, е над 1млн. акции от СФТРД от които ще вземат хубав дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИма ли фенове останали по тази позиция? Само делът на Доверие в Медика е по скъп от цялата група. По груби сметки ДОХ държи около 75% от Доверие Капитал а Доверие Капитал държи около 84% от Медика. А има още доста добри активи според мен.
Излязохме и на печалба!
Не е препоръка! Имам акции!
- тук добър актив е мажоритара .. дано измисли нещо хубаво
Успех!Last edited by Батя; 28.08.2014, 13:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе е само Донев - като гледам и председателя на надзорния съвет си е продал акциите .
Само Донев купува/продава за ликвидност!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНай големият продавач е ясен - Донев! Мисля че при тази ниска ликвидност, тези негови продажби натежават.
Защо продава за да сваля цената??? Някакъв пакет ли ще минава или просто осигурява ликвидност за да запази Доверие в трите индекса. Самият факт че Доверие е в три индекса говори за мен много. Компанията за мен ще направи добра година и знак за бъдещ подем.
Не е препоръка!
Коментар
-
Най големият продавач е ясен - Донев! Мисля че при тази ниска ликвидност, тези негови продажби натежават.
Защо продава за да сваля цената??? Някакъв пакет ли ще минава или просто осигурява ликвидност за да запази Доверие в трите индекса. Самият факт че Доверие е в три индекса говори за мен много. Компанията за мен ще направи добра година и знак за бъдещ подем.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениене си ли забелязал, че аз роптая само когато нещата станат ненормални?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧе ти кога си спрял.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАми има много за разпродаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБаси , кой е тоя изрод дето така натиска тука!
Почвам яко да се нервирам вече!
Коментар
Коментар