И аз съм на твоето мнение. Може би ще допълвам и аз ако падне цената около 90 стотинки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение*бах това Доверие добре че го разкарах.....
Не е Препоръка!!!
Нищо не продавам, а дори мисля да допълвам Не знам кой си играе с цената но определено няма да продавам Може би се чака нов пакет да мине на ниски нива
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМного добро начало! Аз съм заредил портфейла Да видим как ще реагира пазара следващата седмица
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук на печалба ли излязохме
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБог да ма прости ама в Лидъл съм ходил веднъж и изпаднах в потрес.Там просто няма какво да си купя.Кауфланд са малко по добре ама и там същата работа.На етикета една цена на касата друга.От там си купувам понякога хляб тоалетна хартия и четки за зъби както и прах за пране и сапуни.Друго няма какво
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеTова откровена глупост!!!!
И какво да останем в ръцете на местните си мурти - кожодери - л.йняните ЦБА, Фантастико, БМБ и други местни хайдуци... Сакън да не се разчупи феодалния модел на "модерна БГ експлоатация"...
Колко пъти са те "цакали" в Кауфланд или Лидъл на касата??? НУЛА! НИКОГА!
А всяка трета покупка (артикул, не сметка) в ЦБА например е с измама в ущърб на потребителя!!!!
От гледна точка на БГ потребителя западните дискаунтъри определено са "златно" попадение!
Хич и не ми пука (нито на майка ми, баба ми и прочее възрастни хора, дето едва оцеляват в тази хищническа "БГ ПСЕВДО пазарна икономика) дали Лидл "извивал" ръцете на т.н."БГ производител"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЯ, ние да не се окажем комшии се теб
То този магазин е май само един?
И добре, че есамо един!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение[B] БМБ и други местни хайдуци...
То този магазин е май само един?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАко е вярно това е чудесна новина.От сърце желая на били мили кауфлантери лидъли пенета и всякаква подобна гмеж да си вдигат гащите да си вземат чантите.Фалит.Това да се омита от България
И какво да останем в ръцете на местните си мурти - кожодери - л.йняните ЦБА, Фантастико, БМБ и други местни хайдуци... Сакън да не се разчупи феодалния модел на "модерна БГ експлоатация"...
Колко пъти са те "цакали" в Кауфланд или Лидъл на касата??? НУЛА! НИКОГА!
А всяка трета покупка (артикул, не сметка) в ЦБА например е с измама в ущърб на потребителя!!!!
От гледна точка на БГ потребителя западните дискаунтъри определено са "златно" попадение!
Хич и не ми пука (нито на майка ми, баба ми и прочее възрастни хора, дето едва оцеляват в тази хищническа "БГ ПСЕВДО пазарна икономика) дали Лидл "извивал" ръцете на т.н."БГ производител"!!!Last edited by chronos; 30.04.2014, 13:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПрактикер - фалира, Баумакс - се изтегляLast edited by chronos; 30.04.2014, 12:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПрактикер - фалира, Баумакс - се изтегляПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнениеОт Софарма постояно разтоварват самосвала Донев холдингс също Явно ги прехвърлят в офшорки
Очевидно е ,че другаря Донев иска да източи най-ценните активи Медиката ,болниците
П.С На никой от олигарсите на БФБто не може да се има доверие всеки гледа да си напълни жобчето .
търгувай си акцийките и внимавай в картинката
Коментар
Коментар