Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнениеМоже би на тази цена има смисъл да се влиза ,защото риска от допълнителни загуби е по-малък в сравнение от евентуална спекулативна печалба.
Коментар
-
аз си събрах тук едно малко пакетче гледам цената пребита от няколко страни та стърже по 5 годишно дъно и реших да помогна с някоя друга бройка на излизащите
http://www.infostock.bg/infostock/co...raphics/DOVUHL
пък знае ли човек ако реши да обърне под леФче-няма да ги дАм
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЧел ли си отчетите в детайли? Като изключим обезценките които са еднократни, другата година ще е добре. Ще има и доста кеш за развитие! Цената явно не е добра в момента за купилите но търпение се иска.
На колко си купил?, аз съм на средна около 0.90 ст но не се притеснявам, големите пакети минаха към 1 лв и до края на годината пак ще е там най вероятно.
Не е препоръка за покупко продажба на акции!
Разкарах малко днес на лека загуба.
Коментар
-
Чел ли си отчетите в детайли? Като изключим обезценките които са еднократни, другата година ще е добре. Ще има и доста кеш за развитие! Цената явно не е добра в момента за купилите но търпение се иска.
На колко си купил?, аз съм на средна около 0.90 ст но не се притеснявам, големите пакети минаха към 1 лв и до края на годината пак ще е там най вероятно.
Не е препоръка за покупко продажба на акции!
Коментар
-
Има консолидиран отчет за трето тримесечие 2015.
http://x3news.com/?page=Company&BULSTAT=121575489
Имам малко акции тук за съжаление. Не съм доволен от резултатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеето кой иска Токуда:
Радосвет Радев съди БНБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДа имат доста кеш след тази продажбапродажбата на Медика минава на добри нива а и ще има добър ефект върху приходите така че в края на годината ще видим една добра печалба въпреки преоценките.
Тази година изчистиха Вратица, увеличиха капитала на болницата, направиха негативни преоценки на активите на Хидроизмат, Доверие енергетика, и други. ...
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене съм ги следял подробно, но винаги съм си мислел, че оги джи ще ги изглозка, а с парите ще му върнат заемите, които е отпуснал на болницата примерно. Може и да греша, но ще го погледна внимателно отново.
Ако искаше да го изглозга досега имаше доста възможности но както виждаме търси възможности да го развива. Токуда не стана но да видим какво следва
Доста ходове се правеха от Донев и тези ходове поне за мен значат че иска да го развива и може би в един момент да продаде контрола но едва ли на под счетоводна. След толкова трудни години и след като вече се говори за нови покупки и разрастване, да се продаде евтино не вярвам.
Не е препоръка за покупко продажби на акции! Имам акции в Доверие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДа имат доста кеш след тази продажбапродажбата на Медика минава на добри нива а и ще има добър ефект върху приходите така че в края на годината ще видим една добра печалба въпреки преоценките.
Тази година изчистиха Вратица, увеличиха капитала на болницата, направиха негативни преоценки на активите на Хидроизмат, Доверие енергетика, и други. Та сега до голяма степен са изчистени и с доста кеш на разположение за покупки.
За мен най вероятно ще използват парите за разширяване на холдинга, но едва ли Токуда е на масата вече. Мисля че там интересите на КОЙ са прекалено големи
Коментар
-
Да имат доста кеш след тази продажбапродажбата на Медика минава на добри нива а и ще има добър ефект върху приходите така че в края на годината ще видим една добра печалба въпреки преоценките.
Тази година изчистиха Вратица, увеличиха капитала на болницата, направиха негативни преоценки на активите на Хидроизмат, Доверие енергетика, и други. Та сега до голяма степен са изчистени и с доста кеш на разположение за покупки.
За мен най вероятно ще използват парите за разширяване на холдинга, но едва ли Токуда е на масата вече. Мисля че там интересите на КОЙ са прекалено големи
Коментар
Коментар