Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеПрав сте колега, но някои писаха и се надяваха 12 да стане!?Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеПред Коледно май падане може и под 10!!! Какъв резил с тази акция!? Дай Боже навсякъде такъв да е резилът!
52-седмично изменение 205.47%
Изменение от началото на годината 199.11%
Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Досега съм нямал взаимоотношения с ЧСИ, но на теб явно ти държи влага спомена от такава среща
И да те светна, че с продажба на 1/3 от акциите си в ДОХ последния месец, покрих цялата си инвестирана сума в акцията, че и отгоре. Така че реално останалите 2/3 са ми без пари и няма как да загубя и стотинка. Това, за да не се тревожиш толкова за мен и да си гледаш прецизно службата към немските ти експлоататори
Така ще стане и при следващото гмуркане, тая порода не се учите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Теб и ЧСИ те устройва, както видяхме
- 1 like
Коментар
-
И да те светна, че с продажба на 1/3 от акциите си в ДОХ последния месец, покрих цялата си инвестирана сума в акцията, че и отгоре. Така че реално останалите 2/3 са ми без пари и няма как да загубя и стотинка. Това, за да не се тревожиш толкова за мен и да си гледаш прецизно службата към немските ти експлоататори
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
кибиците - настрана
- 1 like
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Абе мен ме устройват! И аз си водя портфейла в Ексел и като отида на банкомата пуска кеш. Така че върши ми работа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе мен ме устройват! И аз си водя портфейла в Ексел и като отида на банкомата пуска кеш. Така че върши ми работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Това са екселски таблици!
- 1 like
Коментар
Коментар