If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доколкото знам, Бриколажа е само търговец, не произвеждат нищо, че да търсиш качеството при тях Продават и доста качествени марки и продуктите им често са на добри промоции Така, че следете промоциите, като тези на пазара в момента
Kaчественото е по-скъпо
Практи, Баумау и пр. не ми ги хвали - етикети, рафтове, стоки нямат общо пом/у си, а "консултантите" се изпокриват, когато някой се излъже..
понеже заговорихте за ремонти, знаете ли че цените в Бриколаж са сравнително високи..
Kaчественото е по-скъпо
Практи, Баумау и пр. не ми ги хвали - етикети, рафтове, стоки нямат общо пом/у си, а "консултантите" се изпокриват, когато някой се излъже..
понеже заговорихте за ремонти, знаете ли че цените в Бриколаж са сравнително високи, спрямо други складове/борси за строителни материали за основно и довършително строилство, както и за обзавеждане?
от личен опит със строителство и довърпителни ремонти смея да споделя, че Бриколаж НЕ Е 1. избор за пазаруване, именно заради цените особено за количества. за спешно аварийно пазаруване - да, както и Bauhaus, Praktiker
ползотворен ден и безаварийно каране, че мутретата много са се изнервили напоследък
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
не точно, сега като правя ремонт на апартамента, майстора пазарува точно от бриколажа
Става дума че хората имат повече остатъчен доход за ремонти.
Без значение къде живееш в БГ погледни през прозореца и ще видиш нужда от сериозни ремонти. Повечето българи притежаваме имоти но голям процент са в окаяно положение та при ниски лихви и повече остатъчен доход логиката говори за бъдещ подем в този сектор. Какво ще стане - времето ще покаже.
Бриколажа по мои сметки е на печалба над 2 милиона лева за 2015 и то при много малък процент на увеличение на приходите и постепенно падане на цените на горивата. Всеки може да направи една груба сметка ако оборота скочи с едни 15%-20% какво може да се случи с печалбата. А освен Бриколажа имат и други добри бизнеси и то вече преструктурирани.
Точно. Това не е индустриално или сградно строителство. Трудно се отчита и реално погледнато има нищожен дял от това, което е влязло в статистиката. Затова е малко некоректно да си правиш изводите от тези данни. По-добре да намериш някое изследване за оборотите в ритейл продажбите на строителни материали.
неее, тези данни ги дадох защото сашко каза че започват строежи
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
не точно, сега като правя ремонт на апартамента, майстора пазарува точно от бриколажа
Точно. Това не е индустриално или сградно строителство. Трудно се отчита и реално погледнато има нищожен дял от това, което е влязло в статистиката. Затова е малко некоректно да си правиш изводите от тези данни. По-добре да намериш някое изследване за оборотите в ритейл продажбите на строителни материали.
възможно е, българите много често инвестират спестени пари точно в ремонти и нови жилища. но аз предпочитам да взимам решения на база статистика и цифри. все пак ти желая успех и лека и доходна
Ползваш статистика за строителството като цяло а бриколажа работи в сегмента направи си сам. Има разлика между двете неща.
Точно тук статистиката е и най-малкия показател за каквото и да било
От 3 лв. до 0.70 при една и съща статистика, какво ти говори Миналата година стигна и 1.20, сега няма да е зле пак
Показваш статистиката, а аз говоря за какво се случва сега, когато пролетта започна по-рано, дизела е вече 1.65 (спрямо каквото беше прези години до 2.60, виждаме голяма разлика), пътувам често и виждам колко много ТИРове има по пътищата, задръстванията са по-големи от всякога, това аз отдавам на евтините горива, което ще видиш в статистиката, може да не е точно нови сгради, но ремонти на стари почват да се случват дълго отлагани, въобще потреблението ще живне с евтините горива. Бриколажа е пушка и не само.
възможно е, българите много често инвестират спестени пари точно в ремонти и нови жилища. но аз предпочитам да взимам решения на база статистика и цифри. все пак ти желая успех и лека и доходна
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Показваш статистиката, а аз говоря за какво се случва сега, когато пролетта започна по-рано, дизела е вече 1.65 (спрямо каквото беше прези години до 2.60, виждаме голяма разлика), пътувам често и виждам колко много ТИРове има по пътищата, задръстванията са по-големи от всякога, това аз отдавам на евтините горива, което ще видиш в статистиката, може да не е точно нови сгради, но ремонти на стари почват да се случват дълго отлагани, въобще потреблението ще живне с евтините горива. Бриколажа е пушка и не само.
Коментар