Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакви са очакванията ви за консолидираният отчет? Аз съм умерен оптимист, но ми е интересно и друго мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеВсе пак ще има поглъщане на Медика от Софарма Вярвам че Донев ще е коректен при прехвърлянето на бизнеса от Доверие към 'майката' Софарма. В Доверие остават още доста читави бизнеси сред които двете застрахователни дружества и Бриколаж. Мисля че прехвърлянето на бизнеса би трябвало да намали значително свързанта задлъжнялост и да осигури повече кеш за развитие на Бриколаж. През Март се отваря доста голям Бриколаж в Ринг Мола на околовръстното в София.
Не е препоръка!
Коментар
-
Все пак ще има поглъщане на Медика от Софарма Вярвам че Донев ще е коректен при прехвърлянето на бизнеса от Доверие към 'майката' Софарма. В Доверие остават още доста читави бизнеси сред които двете застрахователни дружества и Бриколаж. Мисля че прехвърлянето на бизнеса би трябвало да намали значително свързанта задлъжнялост и да осигури повече кеш за развитие на Бриколаж. През Март се отваря доста голям Бриколаж в Ринг Мола на околовръстното в София.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКаква ти ирония!? Виж какво си написал. Наистина се подведох че знаеш кой точно продава и ще споделиш инфото!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Каква ти ирония!? Виж какво си написал. Наистина се подведох че знаеш кой точно продава и ще споделиш инфото!
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение.... Излизащите имат мнооого и без "чужда" подкрепа не може да ги вземем, каквито и коеф. да изработят.
.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗначи знаеш кой излиза тук и колко много акции има. Ще ни светнеш ли и нас?Last edited by 15%; 09.12.2014, 12:34.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕдно мое си мнение по темата: Влизал съм тук доста пъти с абсолютната вяра, че е подценено и съм излизал също толкова пъти, отегчен от случващото се. Да, подценено е на фона на пазара, но това не значи, че ще расте, а и не дава дивиденти, за да го държа с години. Ще се опитам да дам пример с Хима - какво би се случило, ако Артио нямаха зор за излизане и чакаха да продадат всичките си акции на 3-3,50? Излизащите имат мнооого и без "чужда" подкрепа не може да ги вземем, каквито и коеф. да изработят.
П.П. При Еврохолда "новия" фонд едва ли ще направи такъв фурор, но тук ако се появи такъв с толкова кеш, за седмица-две ги виждам 1,50 - 2 лв.
Коментар
-
Едно мое си мнение по темата: Влизал съм тук доста пъти с абсолютната вяра, че е подценено и съм излизал също толкова пъти, отегчен от случващото се. Да, подценено е на фона на пазара, но това не значи, че ще расте, а и не дава дивиденти, за да го държа с години. Ще се опитам да дам пример с Хима - какво би се случило, ако Артио нямаха зор за излизане и чакаха да продадат всичките си акции на 3-3,50? Излизащите имат мнооого и без "чужда" подкрепа не може да ги вземем, каквито и коеф. да изработят.
П.П. При Еврохолда "новия" фонд едва ли ще направи такъв фурор, но тук ако се появи такъв с толкова кеш, за седмица-две ги виждам 1,50 - 2 лв.Last edited by 15%; 09.12.2014, 01:22.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеДобре дошъл и аз съм тук от 3 седмици
Затова и трябва да сме много доволни когато има скептици към бичия тренд на БФБ
SoHo, нямам идея кой точно продава, но мисля че греши
Коментар
Коментар