If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тежка структура са бившите приватизационни фондове с много неефективни активни, НО в правилните ръце и в правилното време са показвали не рядко добри резултати и развитие, виждаме, че Донев се присяга и за Алебена приватизационни холдинг, което е добре, мисля и тук има огромен потенциал на база сегашната оценка, не че е перфектно, но 75 стотинки
структурата не е важна,!!!!! пълни глупости!!!!
важно е с колко пишман-майстора си се сблъскал на вратата на нЕкой Бриколаж
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
те от колко време го държат и развиват казваш?
Тежка структура са бившите приватизационни фондове с много неефективни активни, НО в правилните ръце и в правилното време са показвали не рядко добри резултати и развитие, виждаме, че Донев се присяга и за Алебена приватизационни холдинг, което е добре, мисля и тук има огромен потенциал на база сегашната оценка, не че е перфектно, но 75 стотинки
Първо да изкарат един нормален отчет и тогава , след като се развали сделката с Токуда се чудя защо не придобиха някакъв друг актив ?
Нямам акции
Добре казано въпреки че имам не малко акции Надявам се тази година да е успешна но да видим отчета който ще излезе . За нов бизнес също се надявам, все пак след Медика имат повече ресурс за придобивания. Донев и Софарма държат контрола та се надявам да развият холдинга. Успех!
Коментар