Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМедиите на КОЙ са ясни, но вече има ли зрители, слушатели и читатели там - на техните канали ??????
Аз вече не познавам такива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДа отвратителна кампания е тръгнала от страна на медиите на КОЙ. Само като видя шопара и се гнуся Трябва да си много нечистоплътен и морално и физически да имаш вземане даване с подобни хора. Трябва да ги избутат от властта и то скоро.
Доан-Матрял, какво може да се очаква от него !?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕми Батенка, гледам в плаформата, индекса е 477.8 как се отчита тази "добра" новина !??. Mай никак- не мислиш ли ?
Ta чак и до магаретата да опрем? Кога това ? елтосчето? инсчето? включително и това тук !??
Коментар
-
Малей, вентилаторът е включен и торбата с ла.на - заредена. Повръща ми се
Новият бос на "Токуда банк" Огнян Донев заподозрян в задкулисни отношения със здравния министър Москов! Ще има ли нов монополист на лекарствата?Last edited by mibova; 11.03.2015, 17:29.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе можело да катери БФБ-то а? Не се отчитали добрите новини...
Е, първо така, позиция по позиция (Биовет, Трейс, Доверие) а после и юруш на целия пазар
А накрая торнадо и за магаретата
Ta чак и до магаретата да опрем? Кога това ? елтосчето? инсчето? включително и това тук !??Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз съм много доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеКъде се разбързахте бе !?
аз гадая по звездите, но има други на кристално кълбо зяпат
Коментар
Коментар