Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеДобро, добро, колко да е добро. От друга страна от тази позиция съм само 30% назад, т.е. имам къде по-лоши.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеДано да е за добро.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеНякой вдигна оборота на борсата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеТежка структура са бившите приватизационни фондове с много неефективни активни, НО в правилните ръце и в правилното време са показвали не рядко добри резултати и развитие, виждаме, че Донев се присяга и за Алебена приватизационни холдинг, което е добре, мисля и тук има огромен потенциал на база сегашната оценка, не че е перфектно, но 75 стотинки
важно е с колко пишман-майстора си се сблъскал на вратата на нЕкой Бриколаж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениете от колко време го държат и развиват казваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДонев и Софарма държат контрола та се надявам да развият холдинга. Успех!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеПърво да изкарат един нормален отчет и тогава , след като се развали сделката с Токуда се чудя защо не придобиха някакъв друг актив ?
Нямам акцииMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеПърво да изкарат един нормален отчет и тогава , след като се развали сделката с Токуда се чудя защо не придобиха някакъв друг актив ?
Нямам акциивъпреки че имам не малко акции
Надявам се тази година да е успешна но да видим отчета който ще излезе . За нов бизнес също се надявам, все пак след Медика имат повече ресурс за придобивания. Донев и Софарма държат контрола та се надявам да развият холдинга. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеОще малко и избушваме
Нямам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеОще малко и избушваме
Коментар
Коментар