Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБрей
Явно за това парцалите на Пеевски са особенно активни от няколко дни!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНикой не знае каква ще бъде покупката. Остатъка от Бриколажа ми звучи по-логично от банка. В скоро време е разберем.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеУведомяваме Ви, че на 10.03.2015 г. “Доверие Капитал” АД, ЕИК 130362127 – дъщерно дружество на “Доверие Обединен Холдинг”АД, продаде 250 000 броя акции от капитала на “Медика”АД, представляващи 2.48%. След продажбата участието на “Доверие капитал”АД в капитала на “Медика”АД е 62.58 %.
+ 85 770 акции на момина крепост
Коментар
-
Уведомяваме Ви, че на 10.03.2015 г. “Доверие Капитал” АД, ЕИК 130362127 – дъщерно дружество на “Доверие Обединен Холдинг”АД, продаде 250 000 броя акции от капитала на “Медика”АД, представляващи 2.48%. След продажбата участието на “Доверие капитал”АД в капитала на “Медика”АД е 62.58 %.
+ 85 770 акции на момина крепост
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНа пръв поглед съм доволен. Остава да прочета и текстовите файлове.
Мисля че Донев взима отлични решения тук и много скоро пазара ще я оцени подобаващо! Другият месец ще отваря новият Бриколаж в мола на Околовръстното в София, а той ще бъде огромен - та да му пожелаем успех!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеАко питаш мен си е супер отчетТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар