IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
    Каза го е поета "Който не се адаптира, да загива, да умира.."
    Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
      Буахахах, как му го заби на Батя, но той е гьонсурат, а и важно е телефонната любов да върви - та батката дори прави хидбридна реклама на фибанкасъту едно време в интервюто на Мариян

Иначе по темата - тази банка тук е одържавявана за пране на пари и на търга за нея, при това не първия, че първия се провали пради липса на кандидати, се яви само едно дружество и то такова с 0 опит в банкирането. разбирате ли за какво иде реч, или да го преведа? И ми се сравнява с бг банки, минали проверки на БНБ и ЕЦБ (едната) - е, айде няма нужда. И всичко това заради един-единствен изплатен дивидент. уау - ми то и химчето два пъти плати диведент, пък ей го де е сега
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• В края на дена ту, в агрия и алтерко ще влязат достта пари-неусвоените от ИПО .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Говорим за тази дето си е дала целия СК като необезпечени кредити на един кипърски адвокат или за другата дето е 90% зависима от една трибуквена бригада!?
          И дето през цялото си съществуване не са дали 1 стинка дивидент на акционерите си..!?
          Еми колкото и да съм патриот, все пак не съм глупак и избирам да съм акционер в молдовската да ти кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Ако съпоставим някоя от нашите банки с молдовската, какво показва сравнението.
            Говорим за тази дето си е дала целия СК като необезпечени кредити на един кипърски адвокат или за другата дето е 90% зависима от една трибуквена бригада!?
            И дето през цялото си съществуване не са дали 1 стинка дивидент на акционерите си..!?
            Еми колкото и да съм патриот, все пак не съм глупак и избирам да съм акционер в молдовската да ти кажа

Коментар

• Ако съпоставим някоя от нашите банки с молдовската, какво показва сравнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Стоев и вчера е купувал.
                Логично, ако не са чичикака и ортака, цената щеше да е макс наполовина. Но всяко чудо за три дни, когато фундаментът ти е молдовска банка, т.е. Плаващи пясъци, няма как да летиш в небесата, дори и да си балон с въздух
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да не се окаже, че ти си Стоев?

Еее, -мъничък но Стоев ми е ментор... и днес естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

и аз също...
                    Да не се окаже, че ти си Стоев?
                    Life won't wait for you.

Коментар

Стоев и вчера е купувал.

и аз също...

Коментар

• Стоев и вчера е купувал.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Някой днес поиска да ни развали Коледата, ама да видим!
                          Аз не се сърдя на такива продавачи.. Първо, че всеки е свободен сам да решава за парите си и второ, щом мисли че акцията няма повече потенциал, по добре да продаде сега наведнъж, отколкото после да спъва ръста, запушвайки цената на всеки 10-20 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А 29 и 30ти защо ги отписваш.. Някой път най-весело е накрая
                            Някой днес поиска да ни развали Коледата, ама да видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              Допълних 5т днес. Чакаме включване
                              Човек, ти мн голяма чанта имаш

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                                Има 7 сесии до коледа. Каквото беше - беше
                                После продължаваме на "автопилот".
                                А 29 и 30ти защо ги отписваш.. Някой път най-весело е накрая

Коментар

Working...
                                X