Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Tелсо намалиха темпото а ако има нови играчи, те пък съвесем се скрихаОтделно се появи изкушаваща възможност за прибиране на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДнес май под 10ка ще затваряме кепенцатаОтделно се появи изкушаваща възможност за прибиране на печалба
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеДа не стане така, че сега Алтерко да тръгне, след като всички се накашираха да влязат в доверие, агрия, дрона и морганика?!
точно това което батя разправя долу
п.с не бих сменил алтерко за доверие, но всеки си знае своята логика
Тук също имам определен таргета, а пък и вярвам в Доверие (не и на чичо) и може би също ще сляза когато назрее момента. Просто както Грую казва, (знам, че това изречение на повечето ви звучи нелепо) на БФБ с предимство са вътрешното инфо, което за съжаление към този момент аз нямам достъп и по-добре врабче (пуйка в случея) в ръката, отколкото орел в небето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДа, не е лошо за попълване на бройки. Тамън допълних едни 400 бр. с останалите ми свободни от слизането ми при Алтерко.
точно това което батя разправя долу
п.с не бих сменил алтерко за доверие, но всеки си знае своята логикаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Аз същото упраженение направих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДа, не е лошо за попълване на бройки. Тамън допълних едни 400 бр. с останалите ми свободни от слизането ми при Алтерко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДнес явно ще е тест на 10ката или поне сутрешната сесия. Бая голям е зора да я бутнат май.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Доверие го следя от няколко години, винаги така се движи, в случая тест на 10лв. ... ще поседи малко и едва тогава ще потегли.. и ще спре да почива над 12 лв
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Доверие го следя от няколко години, винаги така се движи, в случая тест на 10лв. ... ще поседи малко и едва тогава ще потегли.. и ще спре да почива над 12 лв
- 1 like
Коментар
Коментар