IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единия чичо май ще си взема доверие и баннковия бизнес, другия -аптеки, фарма и сгради, и май си прилича на едно интелигентно "дай си ми куклите, на си ти парцалките"

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Надявам се голяма част от парите останали от презаписването на ИПО на Ейч Ар Кепитъл АД да влязат тук.От където тръгнали,там се върнали.
      Нека мине и 2рата емисия е петък и ще видим какво ще остане и къде ще се върне. Все пак, както колегата Алчен отбеляза, алтерко и те потеглиха пак нагоре. Интересна седмица ще е, аукциона на Ейч Ар-а е до 13:45, а след това с парите, които не са успели да си намерят място, ще трябва някъде да се набутат. А може и фондовете тая седмица да разпродават и да брулят цената така брутално. Което пък не е лошо за Чичо, защото му излиза евтино, гледам Телсо пак купуват.

EDIT: The Banker е обявил Молдиндконбанк за най-ефективната банка в Молдова за 2021 г. и втора поредна след наградата през 2020 г. Това затвърждава, че операционната и ефективност, въпреки, че не получи наградата за най-добра банка за годината, то с този подход в бъдеще, може и да изпревари Agroindbank.
      Last edited by Network; 16.12.2021, 11:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
        Изсипването продължава. Дали не е за заблуда и петъчно да има прахосмучене... Честито на продалите над 10.5 и над 11.0, аз ще чакам за догодина
        Може да стане и тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Лашперко потегли.
          Надявам се голяма част от парите останали от презаписването на ИПО на Ейч Ар Кепитъл АД да влязат тук.От където тръгнали,там се върнали.

Коментар

• Лашперко потегли.

Коментар

• Изсипването продължава. Дали не е за заблуда и петъчно да има прахосмучене... Честито на продалите над 10.5 и над 11.0, аз ще чакам за догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Така е, пропуснах това, то тука беше малкия Донев.
                Ако приемем, че е купувал Донев старши тезата ми отива в коша.
                Единственото, което знаем, е че "Телсо" купува, "Донев ИХ" продава и две от прокситата на Стоев са купували.Едното мина 5%.....Дали Огнян Донев купува не знаем.Дали Росица Донева купува също.Дали техни проксита купуват също.Той по принцип рядко ползва.Не знаем и дали в последните месеци няма един или двама външни купувачи.....Така че всички категорични изказвания по темата и подтемата са лекомислени.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Колко пъти трябва да се обясни в тази тема, че Донев няма проблем да купува по всяко време!? Защо не вниквате малко повече в материята, за да можете да правите по-верни и обосновани изводи?
                  Така е, пропуснах това, то тука беше малкия Донев.
                  Ако приемем, че е купувал Донев старши тезата ми отива в коша.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Та отктомври и ноември чичо и ортака не купуваха.Цената как беше?
                    Цената си растеше...
                    Този ръст обаче мисле ще приключи декември и ще съвпадне със забраната за търговия на свързаните лица. Когато няма очаквания от цацата за ръст ще почнат да си кешират печалбите за септември-декември и цената ще върне, с колко ще видим?
                    Това ми е виждането.
                    Имам си още
                    Ако върне ще купе, ако скочи ще продам
                    Last edited by polax; 15.12.2021, 13:34.

Коментар

Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
                      Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
                      Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
                      Колко пъти трябва да се обясни в тази тема, че Донев няма проблем да купува по всяко време!? Защо не вниквате малко повече в материята, за да можете да правите по-верни и обосновани изводи?

Коментар

Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
                        Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
                        Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
                        Та отктомври и ноември чичо и ортака не купуваха.Цената как беше?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                            за какво адаптиране става дума? Да разгледаме например ПИБ - с какво се е влошил фундамента от преди 3г.? Аз мисля, че се е подобрил. Тогава по спомен, ти беше един от най-изявените и поддържници.
                            пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално
                            Купувай ПИБ, не умувай.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Каза го е поета "Който не се адаптира, да загива, да умира.."
                              Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ
                              за какво адаптиране става дума? Да разгледаме например ПИБ - с какво се е влошил фундамента от преди 3г.? Аз мисля, че се е подобрил. Тогава по спомен, ти беше един от най-изявените и поддържници.
                              пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
                                Каза го е поета "Който не се адаптира, да загива, да умира.."
                                Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ

Коментар

Working...
                                X