Единия чичо май ще си взема доверие и баннковия бизнес, другия -аптеки, фарма и сгради, и май си прилича на едно интелигентно "дай си ми куклите, на си ти парцалките"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Надявам се голяма част от парите останали от презаписването на ИПО на Ейч Ар Кепитъл АД да влязат тук.От където тръгнали,там се върнали.
EDIT: The Banker е обявил Молдиндконбанк за най-ефективната банка в Молдова за 2021 г. и втора поредна след наградата през 2020 г. Това затвърждава, че операционната и ефективност, въпреки, че не получи наградата за най-добра банка за годината, то с този подход в бъдеще, може и да изпревари Agroindbank.Last edited by Network; 16.12.2021, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеИзсипването продължава. Дали не е за заблуда и петъчно да има прахосмучене... Честито на продалите над 10.5 и над 11.0, аз ще чакам за догодина
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЛашперко потегли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТака е, пропуснах това, то тука беше малкия Донев.
Ако приемем, че е купувал Донев старши тезата ми отива в коша.
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Колко пъти трябва да се обясни в тази тема, че Донев няма проблем да купува по всяко време!? Защо не вниквате малко повече в материята, за да можете да правите по-верни и обосновани изводи?
Ако приемем, че е купувал Донев старши тезата ми отива в коша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Та отктомври и ноември чичо и ортака не купуваха.Цената как беше?
Този ръст обаче мисле ще приключи декември и ще съвпадне със забраната за търговия на свързаните лица. Когато няма очаквания от цацата за ръст ще почнат да си кешират печалбите за септември-декември и цената ще върне, с колко ще видим?
Това ми е виждането.
Имам си още
Ако върне ще купе, ако скочи ще продамLast edited by polax; 15.12.2021, 13:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРезонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРезонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
Все повече си мисля, че чичо ще купува до края на месеца на цени около 10лв. Януари оставаме без чичо и цената ще се свлече за да могат да се реализират доходности от спекулантите.
Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.Life won't wait for you.
Коментар
-
Резонен въпрос колно е ордера купува на 9.92?
Моето мнение е, че купува чичо и партньоре, като ще разберем целта на упражнението след време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеза какво адаптиране става дума? Да разгледаме например ПИБ - с какво се е влошил фундамента от преди 3г.? Аз мисля, че се е подобрил. Тогава по спомен, ти беше един от най-изявените и поддържници.
пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Каза го е поета "Който не се адаптира, да загива, да умира.."
Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ
пп. това за доходността в ДОХ може да се дължи на камилчетата, да не е фундаментално
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
намекваш за неща дето бяха известни много преди да се появи молдовската, но тогава друго приказваше, що така?!?
Ти си живей в миналото, а аз направих 200% доходност в ДОХ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар