Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Според мен се търси под вола теле и нито ще се продаде банката, нито ДИХ. Банката не може заради регулации, а второто го капитализираха съвсем скоро. Нищо кой знае какво не е станало с цената /все още/. Явно покрай Алтерко и Агрия свикнахме само да катери без корекции. Може би имаше прекалено много акции за продажба около заветните 12 лв, Донев се усети и реши да се спести някой лев като забави темпото с покупките. Изключително притеснително би било само ако се окаже, че няма да вземат дивидент от Молдова. Без него, този холдинг в моите очи струва мноооооого по-малко. Не казвам, че съм прав в оценката си, но все пак съм участник на този пазар и може би и много други като мен мислят така.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Да, досещам се, но това ми е в хипотезата на най-слабо вероятните възможности. Надали чичо ще си продаде така холдинга, през който оперира най-често, когато иска да завърти колелото. А и толкова години да не го разкара, та баш сега решиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Но при каква цена ще разберем ние дребните......Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАко някой иска банката може да заобиколи като купи Доверие..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРано или късно ще се разбере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не е нужна да продадеш банката по начина по който си го представяш... най-вероятно няма да стане договор регулации и т.н... Ако някой иска банката може да заобиколи като купи Доверие..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеНадали ще се продава банката, нали имаше забрана до 2024 г. да не се ? Отделно, ако се продава и с тези резултати до момоента, то цената би следвало да е в другата посока. Утре ще се чака инфо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ, аз не целя нито едното, нито другото.И тук както в Алтерко, когато преценя, че моето си идва, си го взимам.Колкото и да расте нагоре или пада надолу....другото не е мое.... И ме съмнява, че са само Стоев и Донев.Няма смисъл Донев да продава чрез ДИХ а да купува през някое прокси. За Стоев също няма смисъл да купува така и да вдига цената, като може да си пазари тихо в ниското ...... Има нещо, което не знаем, което определя това, което се случва сега. Не бих се изненадал ако в първото тримесечие на 2022 обявят, че продават банката....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....нито ще уцелите върха, нито дъното.....
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А за догодина дивидент я има, я няма - току виж молдовското бнб реши да няма и тогава какво правим?
Вместо да си доволен, че на БФБ има дружество, което печели по 2,10 лв годишно на акции и се продава за 10 лв /да не говорим за приходи и други показатели/, ти си губиш времето да пишеш за някакви евентуални предполагаеми решения на молдовското БНБ!!!
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар