IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мнение от 09.12.2021

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Еми да, нормално.. Като видиш че има продавачи - натегачи, дето искат да ти дадат акциите си по-евтино, защо да се напъваш нагоре.. напротив, започваш леко да отстъпваш, това подхранва страха им и ти дават все по-ниско.. Друсане на крушата се нарича! Като паднат зрелите круши, пак нагоре.. вече с много по малка съпротива

Коментар

• Още малко да свалят гащи продавачите и ще започна и аз да си връщам обратно акциите продадени около и над 11

Коментар

• Според мен имаха договорени нива на прехвърляне на пакети, прехвърляха на 10, после на 11 и може би свършиха пакетите, сега купуват на ниското защото могат

Коментар

• Според мен се търси под вола теле и нито ще се продаде банката, нито ДИХ. Банката не може заради регулации, а второто го капитализираха съвсем скоро. Нищо кой знае какво не е станало с цената /все още/. Явно покрай Алтерко и Агрия свикнахме само да катери без корекции. Може би имаше прекалено много акции за продажба около заветните 12 лв, Донев се усети и реши да се спести някой лев като забави темпото с покупките. Изключително притеснително би било само ако се окаже, че няма да вземат дивидент от Молдова. Без него, този холдинг в моите очи струва мноооооого по-малко. Не казвам, че съм прав в оценката си, но все пак съм участник на този пазар и може би и много други като мен мислят така.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Да, досещам се, но това ми е в хипотезата на най-слабо вероятните възможности. Надали чичо ще си продаде така холдинга, през който оперира най-често, когато иска да завърти колелото. А и толкова години да не го разкара, та баш сега реши
            Колегата има предвид Доверие инвест а не Доверие ОХ
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Но при каква цена ще разберем ние дребните......
              Е това винаги го има в зара.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Ако някой иска банката може да заобиколи като купи Доверие..
                Не може.Просто ще се иска разрешение от МЦБ, както при всяка друга сделка.А ако инвеститора е добър, тя ще го даде.Ако не е - няма.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Рано или късно ще се разбере.
                  Но при каква цена ще разберем ние дребните......

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Не е нужна да продадеш банката по начина по който си го представяш... най-вероятно няма да стане договор регулации и т.н... Ако някой иска банката може да заобиколи като купи Доверие..
                    Да, досещам се, но това ми е в хипотезата на най-слабо вероятните възможности. Надали чичо ще си продаде така холдинга, през който оперира най-често, когато иска да завърти колелото. А и толкова години да не го разкара, та баш сега реши

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                      Надали ще се продава банката, нали имаше забрана до 2024 г. да не се ? Отделно, ако се продава и с тези резултати до момоента, то цената би следвало да е в другата посока. Утре ще се чака инфо.
                      Не е нужна да продадеш банката по начина по който си го представяш... най-вероятно няма да стане договор регулации и т.н... Ако някой иска банката може да заобиколи като купи Доверие..

Коментар

• Надали ще се продава банката, нали имаше забрана до 2024 г. да не се ? Отделно, ако се продава и с тези резултати до момоента, то цената би следвало да е в другата посока. Утре ще се чака инфо.

Коментар

• Рано или късно ще се разбере.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Е, аз не целя нито едното, нито другото.И тук както в Алтерко, когато преценя, че моето си идва, си го взимам.Колкото и да расте нагоре или пада надолу....другото не е мое.... И ме съмнява, че са само Стоев и Донев.Няма смисъл Донев да продава чрез ДИХ а да купува през някое прокси. За Стоев също няма смисъл да купува така и да вдига цената, като може да си пазари тихо в ниското ...... Има нещо, което не знаем, което определя това, което се случва сега. Не бих се изненадал ако в първото тримесечие на 2022 обявят, че продават банката....
                            А аз бих се изненадал. И то много бих се изненадал. И ако е истинска продажба, а не да е позлвал Доверие само за прокси на някого си в предварително уговорена сделка, още повече бих се изненадал. Това е Молдова бе, пичове, не е някоя развита държава - горе-долу колкото е по-гоям риска в България, в сравнение с Германия, толкова, и то по 2 е на Молдова спрямо България. А и не беше чак толкова отдавна сделката - да напомням ли, че чичикака беше единственият кандидат за тази банка, и то след като първият (не помня дали и вторият) търг се провали поради липса на купувачи. А и тогава банката си правеше по 50 милиона печалба на година...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ....нито ще уцелите върха, нито дъното.....
                              Е, аз не целя нито едното, нито другото.И тук както в Алтерко, когато преценя, че моето си идва, си го взимам.Колкото и да расте нагоре или пада надолу....другото не е мое.... И ме съмнява, че са само Стоев и Донев.Няма смисъл Донев да продава чрез ДИХ а да купува през някое прокси. За Стоев също няма смисъл да купува така и да вдига цената, като може да си пазари тихо в ниското ...... Има нещо, което не знаем, което определя това, което се случва сега. Не бих се изненадал ако в първото тримесечие на 2022 обявят, че продават банката....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А за догодина дивидент я има, я няма - току виж молдовското бнб реши да няма и тогава какво правим?
                                Е какво има да се прави? Все едно до сега 30 години Доверие все на дивидента от молдовската банка е чакало, за да плаща заплати на служителите си! Айде стига си създавал измислени драми!
                                Вместо да си доволен, че на БФБ има дружество, което печели по 2,10 лв годишно на акции и се продава за 10 лв /да не говорим за приходи и други показатели/, ти си губиш времето да пишеш за някакви евентуални предполагаеми решения на молдовското БНБ!!!

Коментар

Working...
                                X