Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРедко, запри се и ти - аз съм последният човек, дето ще защитава селски тарикат като Батя ти, но и избягали от България и само по храчещи по нея не понасям
Па си внушавай каквото си щеш, Софикса утре ще е под 600 и те така. По фундамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже да споделиш синия "Чивас" дето ще трябва да ти купувамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕбаси поста, все едно аз съм го писал, ако бях по-смиренБраво, Греъме, ако не се криеше толкова, щеше да ми е приятно да пия по едно голямо с теб! Здраве и успехи ти желая!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение.....Решавате кого следвате ......Лидер?
Е много станАхте...Разберете се помежду си и тоя който изберете ще го следваме....
Или поне аз ще го следвам
Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Тръмп е фалирал 3 пъти и къде е сега,къде си ти.Батя в едно интервю сподели нещо и ти постоянно го преекспонираш.Кой е фалиралия-този дето има замразен ,недовършен обект в Банско и слугува в къща за гости в швабско.Този набълбукал се със стотици хилиди евра кредит,,мразещ родината си и всичко позитивн.Или Батя дето се :"скапва": от работа за няколко часа пред компа и е доста по-напред от теб финасово?!?
Не се опитвам обаче да манипулирам овцете тук, определено всичките ми коментари са за отрезвяване, анти-балон и мечи възгледи на БФБ - такъв е и фундамента. Решавате кого следвате - или ще си продавате апартаментите после и вие, или ще си купувате по света
ПП: А Тръмп стана президент и опра фалитите, това ли е за теб пример?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Истината е, че е един доказан фалитар и манипулатор. Няма нужда да му придаваш свойства, дето му липсват. Е те я истината в очите.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Истината е, че е един доказан фалитар и манипулатор. Няма нужда да му придаваш свойства, дето му липсват. Е те я истината в очите.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Явно не вникваш в детаилите, не четеш качествено ИЛИ умишлено се дрънкаш....
питай Батя колко му е стрдната на придобиване при лешперкото, та сега злобеееш за нямакви си -20% от върха....НО ти см си избираш как да пишеш....
Ето ти и цитат от Батя....
"Дявола е в детайлите! Да продаваш по тренда, когато купувачите се блъскат вече в еуфория, е един особен финес, който не знам дали ще разбереш.. Да продаваш страхливо, сваляйки гащи все по-ниско и сам да режеш клона си, е съвсем друго нещо.. Такива продавачи ги оставям да се наиграят и когато капитулират напълно им помагам да си ходят.
Ама какво ли ти обяснявам, ти нали къртиш пазара с техника и чертички.. такива тактики като моята са ти ненужни в арсенала"
Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите.....
И не на последно място да кажа, че е МНОООООГО ГРОЗНО, ПОДЛО,ГАДНО.... да не изреждам още епитети,когато БАТЯ Е СПОДЕЛИЛ С ВАС,че Е БИЛ НА РЪБА НА ФАЛИТА И ЕДВАМ Е ОЦЕЛЯЛт след 2007г......вие и до ден днешен да му се подигравате и иронизирате.....
Е,......истината в очите......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Дали не е някой ПФ да гони таргет за 31.12. Силен тренд, определено. Ако са му свършили (съмнявам се), то до края на годината се връщаме на нивата от миналата седмица. Интересното за мен е, че при тези цени, чичо не включи прахосмукачката. Щеше да му излезне евтино от миналата седмица до днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже да са ездачите на последнта вълна.....Изпуснали предишните, яхнаха тази и сега слизат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДали не е някой ПФ да гони таргет за 31.12. Силен тренд, определено. Ако са му свършили (съмнявам се), то до края на годината се връщаме на нивата от миналата седмица. Интересното за мен е, че при тези цени, чичо не включи прахосмукачката. Щеше да му излезне евтино от миналата седмица до днес.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПродавача приключи и сега какво ще правите хейтърите
Коментар
Коментар