IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Истината е, че е един доказан фалитар и манипулатор. Няма нужда да му придаваш свойства, дето му липсват. Е те я истината в очите.
    Истината е,че от теб освен жлъч,злоба негативизъм.....да не продължавам.....нищо позитивно не съм прочел....ти си контра на всяко мнение......чудя се даже защо ти обръщам внимание....

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Явно не вникваш в детаилите, не четеш качествено ИЛИ умишлено се дрънкаш....
      питай Батя колко му е стрдната на придобиване при лешперкото, та сега злобеееш за нямакви си -20% от върха....НО ти см си избираш как да пишеш....

Ето ти и цитат от Батя....

"Дявола е в детайлите! Да продаваш по тренда, когато купувачите се блъскат вече в еуфория, е един особен финес, който не знам дали ще разбереш.. Да продаваш страхливо, сваляйки гащи все по-ниско и сам да режеш клона си, е съвсем друго нещо.. Такива продавачи ги оставям да се наиграят и когато капитулират напълно им помагам да си ходят.
      Ама какво ли ти обяснявам, ти нали къртиш пазара с техника и чертички.. такива тактики като моята са ти ненужни в арсенала "

Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите.....

И не на последно място да кажа, че е МНОООООГО ГРОЗНО, ПОДЛО,ГАДНО.... да не изреждам още епитети,когато БАТЯ Е СПОДЕЛИЛ С ВАС,че Е БИЛ НА РЪБА НА ФАЛИТА И ЕДВАМ Е ОЦЕЛЯЛт след 2007г......вие и до ден днешен да му се подигравате и иронизирате.....

Е,......истината в очите......

Истината е, че е един доказан фалитар и манипулатор. Няма нужда да му придаваш свойства, дето му липсват. Е те я истината в очите.

Коментар

• Изсипаха самосвала..

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Дали не е някой ПФ да гони таргет за 31.12. Силен тренд, определено. Ако са му свършили (съмнявам се), то до края на годината се връщаме на нивата от миналата седмица. Интересното за мен е, че при тези цени, чичо не включи прахосмукачката. Щеше да му излезне евтино от миналата седмица до днес.
          Не купува само чичо и ко... ако си играете да гледате кой колко е купил.. ще разберете

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Може да са ездачите на последнта вълна.....Изпуснали предишните, яхнаха тази и сега слизат...
            Дано всички са успяли да слезнат навреме, че май имаше хора които накупиха на 9, 10 и нещо. Живи и здрави да са, моят хоризонт е различен от техния, и до момента нещата ме удволетворяват, бая дълбока корекция ще трябва да е, за да достигнат средната при мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
              Дали не е някой ПФ да гони таргет за 31.12. Силен тренд, определено. Ако са му свършили (съмнявам се), то до края на годината се връщаме на нивата от миналата седмица. Интересното за мен е, че при тези цени, чичо не включи прахосмукачката. Щеше да му излезне евтино от миналата седмица до днес.
              Може да са ездачите на последнта вълна.....Изпуснали предишните, яхнаха тази и сега слизат...
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Продавача приключи и сега какво ще правите хейтърите

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Той от два дни все приключва
                  Ще видиш

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    Продавача приключи и сега какво ще правите хейтърите
                    Той от два дни все приключва
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Продавача приключи и сега какво ще правите хейтърите

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Искаш ли едно басче за 5 бона и да извадим разпечатка да видим, какво точно съм ловил..!?
                        За басовете ....щото си поредния Х на брой ***.... Ако искаш да кандидатстваш за бас с мен,описал съм процедурата в темата за Бреф
                        Той Бай Грую ми е ял попарата 2 пъти хаах

Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите....

И не на последно място да кажа, че е МНОООООГО ГРОЗНО, ПОДЛО,ГАДНО.... да не изреждам още епитети,когато БАТЯ Е СПОДЕЛИЛ С ВАС,че Е БИЛ НА РЪБА НА ФАЛИТА И ЕДВАМ Е ОЦЕЛЯЛт след 2007г......вие и до ден днешен да му се подигравате и иронизирате.....

Изобщо не го знам някъв шаран какво е правил 2007 . И не ме интересува.Аз съм видял само едно нещо от него и това е ловенето на дъна ....и то в балони.... смятай !!!
                        Last edited by petrg5s; 14.12.2021, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Да,това е така ! Обаче аз такива факти не съм видял ! Нито един даже .А видях само едно нещо,да се опитва да лови дъна в Лешперко и сега е -20% сигурно от тази позиция. Този факт съм видял аз и на базата на което му казах,че е от най-дребните риби а аз такива риби ползвам само за захранка
                          Явно не вникваш в детаилите, не четеш качествено ИЛИ умишлено се дрънкаш....
                          питай Батя колко му е стрдната на придобиване при лешперкото, та сега злобеееш за нямакви си -20% от върха....НО ти см си избираш как да пишеш....

Ето ти и цитат от Батя....

"Дявола е в детайлите! Да продаваш по тренда, когато купувачите се блъскат вече в еуфория, е един особен финес, който не знам дали ще разбереш.. Да продаваш страхливо, сваляйки гащи все по-ниско и сам да режеш клона си, е съвсем друго нещо.. Такива продавачи ги оставям да се наиграят и когато капитулират напълно им помагам да си ходят.
                          Ама какво ли ти обяснявам, ти нали къртиш пазара с техника и чертички.. такива тактики като моята са ти ненужни в арсенала "

Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Да,това е така ! Обаче аз такива факти не съм видял ! Нито един даже .А видях само едно нещо,да се опитва да лови дъна в Лешперко и сега е -20% сигурно от тази позиция. Този факт съм видял аз и на базата на което му казах,че е от най-дребните риби а аз такива риби ползвам само за захранка
                            И как го установи този "факт" бе хейтърче!? Искаш ли едно басче за 5 бона и да извадим разпечатка да видим, какво точно съм ловил..!?
                            Къде беше когато преди година записвахме Алтерко на 3,65 !? Къде беше като допълвахме между 6,50 и 9 лв. Появи се в последния месец, когато покрай листването в Германия пазара изпадна в еуфория и залитна нагоре. Е да, след такова рали ще има корекция.. И ти сега се превъзбуди и си на върха на щастието.. Радвай се че Вуте е зле докато можеш, защото няма да продължи дълго.. и скоро завистливите хейтърите пак ще пискате жално или ще се покриете в миши дупки

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                              .....а за Батя.....идеални хора няма....но той се е доказал като доста умел играч, от който може само да се поучим.......и "когато фактите говорят , тогава и боговете мълчат"....:
                              Last edited by petrg5s; 14.12.2021, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                                Аз пък скромно след 10,50 ) до 11,15 си кеширах печлабата ) / над 2/3 от позицията/ и влезнах в Трейдинга ) допълних яко Агрия) и преядох с варанти )

Не пипайте Батката , много е голям ) и готин )
                                Даааааа......добра гледна точка.....а за Батя.....идеални хора няма....но той се е доказал като доста умел играч, от който може само да се поучим.......и "когато фактите говорят , тогава и боговете мълчат"....а в нашият форум само адвокатът с готиният задник не млъква.....но и той е човек ...тренира си пледоарията....все пак и той хляб трябва да яде.....

Коментар

Working...
                                X