Общуването по събранията е почти същото като общуването тук. Всеки слуша и всеки си прави различни изводи и съответно взема различни решения. През повечето време портфейлите на всички нас се разминават. Понякога се засичаме а понякога сме на противоположни позиции и това е най-нормалното нещо, защото всеки си преценя риска и рискува собствените си пари, за разлика от някои професионалисти, които за жалост не пишат тук
За информацията "на ушенце" и "на коленце" ми беше думата, че можеш да заповядаш и да я чуваш от първо лице или пък да вярваш на някой присъствал. Аз си признавам, че си нямам много представа до колко е законно да се предава, това което е казано и се старая да внимавам какво пиша тук, но във всички случаи да присъствам, да слушам и да питам не е незаконно, както и да звъня на ДВИ с разни въпроси. Общо взето се старя да обсъждам факти и да се старая да не давам лични прогнози и мнения. А иначе винаги ми е бил интересен този парадокс при който всеки един анализатор или мениоджър на дадена компания може да си дава прогнозите, без да носи никакви последствия, ако тези прогнози не се сбъднат. Точно затова не чета прогнози а факти и на база тези факти си правя сам прогнозите.

Коментар