If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БАТЯ писа до КФН-то и показа, че минималната цена трябва да е 71,40 (дано не бъркам стинките) ............. кафенето се съгласи с мнението на БАТЯ и първото търгово беше отхвърлено .................. на второто търгово ни беше предложена цената на БАТЯ въпреки, че и тя беше минималната за акцията към онзи момент
усилията на БАТЯ ми донесоха 6-7 хил.лв. за което използвам възможността отново да му благодаря
Не го знаех това и браво за което! Най-вече за Батя, но и за теб, че умееш да показваш благородство, а не само заяжданици.
Извинявайте, че ви се намесвам в традиционния спор, но какво имаш предвид с подчертаното в червено?
отправиха едно търгово на 60 и няколко лева
БАТЯ писа до КФН-то и показа, че минималната цена трябва да е 71,40 (дано не бъркам стинките) ............. кафенето се съгласи с мнението на БАТЯ и първото търгово беше отхвърлено .................. на второто търгово ни беше предложена цената на БАТЯ въпреки, че и тя беше минималната за акцията към онзи момент
усилията на БАТЯ ми донесоха 6-7 хил.лв. за което използвам възможността отново да му благодаря
Много пъти съм те чел и много пъти нищо не съм ти разбирал Аз ли не те разбирам или ти не се изразяваш както трябва
те ме разбират .спокойно . е някои обичат да се доказват пред публиката като добре начетени и интелигентни хора.нещо като нашите политици.високопарни слова.висока стилистика и словесна еквилибристика.това вече е изтъркано.аз на такива хора им викам ментаци
Забравяш че имаш загубен бас за цената на бтх от 25 лева....
баса беше валиден за 2 години по-рано когато пак "приватизираха" БТХ и щерки
баса не беше валиден до безкрайност ................ 2 години по-късно икономическата обстановка беше съвсем различна и дружествата показаха завидни резултати
преди 4 години когато продадох ЦКБ на +1,80 и влезнах в БЛАБТ, СОфияБТ и БТХ в очакване на приватизацията ти тогава писа, че фондовете влизат по позициите , като казах, че аз съм слезнал ме караше да покажа скрийншотове на сделките, после ме кара да слагам ордери ПРОДАВА на посочена от теб цена
И НАКРАЯ ТИ ОБИКОЛИ ЦЕЛИЯ ФОРУМ 5 ПЪТИ И ПИСА ВЪВ ВСИЧКИ ТЕМИ, ЧЕ ДЪРЖАТЕЛИТЕ НА АКЦИИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАБАЦИТЕ ЗАЩОТО КАРЪК КАРЪКОВ Е ВЛЕЗНАЛ В ТЕЗИ ПОЗИЦИИ
сега 4 години по-късно мисирката ми била казала да купя табаци
ще припадна от смях
Забравяш че имаш загубен бас за цената на бтх от 25 лева....забравяш че софия бт я ....купувах на 25-27 лева и ти я продадох на 50 лева и ти после 2 години чака михаля...
американчето с тировете днеска зачезна . видя че химическите оръжия не падат днес и се изпокри . Ръъъъъъъъъъъъъъъст американцииииииииии.
само Монтьо остава стабилен на фронта и защитава американските позиции. Абе монтьо винаги ми е било интересно живееш в Бегето а искаш българските акции да падат . Обясни бе човек , на мене от простолюдието , скромен не особенно начетен човечец , поради що така правиш , ти , може би о мондьо
Много пъти съм те чел и много пъти нищо не съм ти разбирал Аз ли не те разбирам или ти не се изразяваш както трябва
американчето с тировете днеска зачезна . видя че химическите оръжия не падат днес и се изпокри . Ръъъъъъъъъъъъъъъст американцииииииииии.
само Монтьо остава стабилен на фронта и защитава американските позиции. Абе монтьо винаги ми е било интересно живееш в Бегето а искаш българските акции да падат . Обясни бе човек , на мене от простолюдието , скромен не особенно начетен човечец , поради що така правиш , ти , може би о мондьо
Вие пък от ирония не разбирате Истината съм я казал отдавна и вие си я знаете. Няма как обаче да изкарате лев без да я отричате. Ала ако може да изкарате някой лев, изкарайте. Няма да е на мой гръб.
Дори и да не търгувам пак ще изкарам някой лев дивидентите също са печалба
Коментар