IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    С кой от всичките никове казваш истината Сега да не ме погнеш и мен Майтап си правя
    Страх лозе пази...ААА...???

Коментар

С кой от всичките никове казваш истината
      не се заяждай, че те започвам и теб

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        това са фактите ............... всичко е записано назад в темите и винаги пиша истината

няма как да кажа на черното бяло

на който му се чете .............. да започва от началото до днес -> тема по тема
        С кой от всичките никове казваш истината Сега да не ме погнеш и мен Майтап си правя

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Не го знаех това и браво за което! Най-вече за Батя, но и за теб, че умееш да показваш благородство, а не само заяжданици.
          това са фактите ............... всичко е записано назад в темите и винаги пиша истината

няма как да кажа на черното бяло

на който му се чете .............. да започва от началото до днес -> тема по тема

Коментар

отправиха едно търгово на 60 и няколко лева

БАТЯ писа до КФН-то и показа, че минималната цена трябва да е 71,40 (дано не бъркам стинките) ............. кафенето се съгласи с мнението на БАТЯ и първото търгово беше отхвърлено .................. на второто търгово ни беше предложена цената на БАТЯ въпреки, че и тя беше минималната за акцията към онзи момент

усилията на БАТЯ ми донесоха 6-7 хил.лв. за което използвам възможността отново да му благодаря
            Не го знаех това и браво за което! Най-вече за Батя, но и за теб, че умееш да показваш благородство, а не само заяжданици.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Извинявайте, че ви се намесвам в традиционния спор, но какво имаш предвид с подчертаното в червено?
              отправиха едно търгово на 60 и няколко лева

БАТЯ писа до КФН-то и показа, че минималната цена трябва да е 71,40 (дано не бъркам стинките) ............. кафенето се съгласи с мнението на БАТЯ и първото търгово беше отхвърлено .................. на второто търгово ни беше предложена цената на БАТЯ въпреки, че и тя беше минималната за акцията към онзи момент

усилията на БАТЯ ми донесоха 6-7 хил.лв. за което използвам възможността отново да му благодаря

Коментар

както вече казах продадох ЦКБ на +1,80 лв./акция и влезнах в софияБТ на 50 лв./акция през фувруари-март 2011

взех един дивидент от 9 лв. (дано не се бъркам) и приех търговото на 71,40 лв. (цена постигната благодарение на усилията на батя) през май 2012 година
                Извинявайте, че ви се намесвам в традиционния спор, но какво имаш предвид с подчертаното в червено?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Момчета, опитвате се да компенсирате скуката на борсата по много странен начин ...
                  Life won't wait for you.

Коментар

Много пъти съм те чел и много пъти нищо не съм ти разбирал Аз ли не те разбирам или ти не се изразяваш както трябва
                    те ме разбират .спокойно . е някои обичат да се доказват пред публиката като добре начетени и интелигентни хора.нещо като нашите политици.високопарни слова.висока стилистика и словесна еквилибристика.това вече е изтъркано.аз на такива хора им викам ментаци

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Забравяш че имаш загубен бас за цената на бтх от 25 лева....
                      баса беше валиден за 2 години по-рано когато пак "приватизираха" БТХ и щерки

баса не беше валиден до безкрайност ................ 2 години по-късно икономическата обстановка беше съвсем различна и дружествата показаха завидни резултати

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      забравяш че софия бт я ....купувах на 25-27 лева и ти я продадох на 50 лева и ти после 2 години чака михаля...
                      нямам представа на колко си купувал софията и не ме интересува

както вече казах продадох ЦКБ на +1,80 лв./акция и влезнах в софияБТ на 50 лв./акция през фувруари-март 2011

взех един дивидент от 9 лв. (дано не се бъркам) и приех търговото на 71,40 лв. (цена постигната благодарение на усилията на батя) през май 2012 година

реализирах 60% за 15 месеца и съм доволен в предвид на това, че ЦКБ за тези 15 месеца падна от +1,80 на под 55 стинки

купих 4-5 пъти повече акции на ЦКБ от това което имах 15-16 месеца по-рано

нещо неясно???

Коментар

мислех да не те обиждам, но ме предизвикваш

преди 4 години когато продадох ЦКБ на +1,80 и влезнах в БЛАБТ, СОфияБТ и БТХ в очакване на приватизацията ти тогава писа, че фондовете влизат по позициите , като казах, че аз съм слезнал ме караше да покажа скрийншотове на сделките, после ме кара да слагам ордери ПРОДАВА на посочена от теб цена

И НАКРАЯ ТИ ОБИКОЛИ ЦЕЛИЯ ФОРУМ 5 ПЪТИ И ПИСА ВЪВ ВСИЧКИ ТЕМИ, ЧЕ ДЪРЖАТЕЛИТЕ НА АКЦИИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАБАЦИТЕ ЗАЩОТО КАРЪК КАРЪКОВ Е ВЛЕЗНАЛ В ТЕЗИ ПОЗИЦИИ

сега 4 години по-късно мисирката ми била казала да купя табаци

ще припадна от смях
                        Забравяш че имаш загубен бас за цената на бтх от 25 лева....забравяш че софия бт я ....купувах на 25-27 лева и ти я продадох на 50 лева и ти после 2 години чака михаля...

Коментар

Много пъти съм те чел и много пъти нищо не съм ти разбирал Аз ли не те разбирам или ти не се изразяваш както трябва
                          аз пък го разбирам доста добре

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            американчето с тировете днеска зачезна . видя че химическите оръжия не падат днес и се изпокри . Ръъъъъъъъъъъъъъъст американцииииииииии.
                            само Монтьо остава стабилен на фронта и защитава американските позиции. Абе монтьо винаги ми е било интересно живееш в Бегето а искаш българските акции да падат . Обясни бе човек , на мене от простолюдието , скромен не особенно начетен човечец , поради що така правиш , ти , може би о мондьо

Коментар

• американчето с тировете днеска зачезна . видя че химическите оръжия не падат днес и се изпокри . Ръъъъъъъъъъъъъъъст американцииииииииии.
                              само Монтьо остава стабилен на фронта и защитава американските позиции. Абе монтьо винаги ми е било интересно живееш в Бегето а искаш българските акции да падат . Обясни бе човек , на мене от простолюдието , скромен не особенно начетен човечец , поради що така правиш , ти , може би о мондьо

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Вие пък от ирония не разбирате Истината съм я казал отдавна и вие си я знаете. Няма как обаче да изкарате лев без да я отричате. Ала ако може да изкарате някой лев, изкарайте. Няма да е на мой гръб.
                                Дори и да не търгувам пак ще изкарам някой лев дивидентите също са печалба

Коментар

Working...
                                X