Като гледам интересно е само при Компенсаторките последно време - някакво развижване има там.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКолеги, изхарчихте ли парите от Енергото, щото аз не успявам, сложил съм оферти, но никой не продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЯ по сериозно бе младеж
Лукавия виж какво казва:
http://banks.dir.bg/2015/06/04/news19198097.html
Според Лукарски за първия период на 2015 г., свързан с управлението на сегашното правителство, 317 млн. лв. са инвестициите, а 204 млн. са парите, които са преведени по банков път на българите в чужбина – официално
Или ще слушаш партията или хващай горатаBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКак да съм булиш като ПЧИ са по-малко от джобните които пращат емигрантите.
Лукавия виж какво казва:
http://banks.dir.bg/2015/06/04/news19198097.html
Според Лукарски за първия период на 2015 г., свързан с управлението на сегашното правителство, 317 млн. лв. са инвестициите, а 204 млн. са парите, които са преведени по банков път на българите в чужбина – официално
Или ще слушаш партията или хващай гората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПредполагам го бъзикаш ,че в моментта си булиш настроен....
Но акциите те са скочили ,никак ....за съжаление ...
В момента ракети няма има кандидат подводници.....Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТези които всички продават, няма да се цепя от колектива я
Но акциите те са скочили ,никак ....за съжаление ...
В момента ракети няма има кандидат подводници.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеще ми е интересно да цитираш , кой акци си продал и на какви цени.....Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКъде е "Равния" дето разправяше, че сега чакаме фалит на Гърция.
Аз си продадох всичките акции в очакване на това катастрофично събитие, с надеждата да купя по-евтино на Софикс 400.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеШарани се търсят да играеш покер. Пазарите въпреки че приличат на покер не са покер.
Коментар
-
Шарани
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХаха и аз лягам късно когато БФБ е отворила.Понагледам накъде отива играта посмея се с форумчето и после спя до обяд и аз.Иначе да БФБ е нисколиквидна борса но не знам дали другаде ще намериш толкова шарани на едно място които да ги ловиш с бастун.Предполагам си почел форума и си разбрал за кво иде реч.
Коментар
Коментар