IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бой..Бой..

Коментар

• Това се казва двойно дъно като по учебник

Графиката не е препоръка за търговия.

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Добро утро на всички кандидат - милионери!
        поздрави и милионерите де

Коментар

• Добро утро на всички кандидат - милионери!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            Ами прочети малко преди да правиш заключения. От март съм най мечи настроения към американския пазар ....... продаал съм почти всичко и тея дни чакам подходящ момент да продам абсолютно всичко ( само американските компании )

Заел съм къси позиции на целия пазар ...от 1-2 месеца и си стоя...Дори ги увеличавам от време на време. Ако СП до края на годината продължи да се покачва и няма корекция...а аз очаквам много повече от корекция + вече мечи пазар тогава можеп да кажеш че не съм прав и аз ще си призная и понеса загубите...или търде вероятно да продължа да бъда къс - ще преценим. . Към моемнта мисля така. Не можеш да ме накараш при ниаккви положения да купя каквото и да е на тези цени.
            Така съм от март...до март имам реализирана печалба + валутите вече 38.1 %. ако продам всичко на загуба което имам този процент ще е 37.2-37.-5 % т.е без промяна. Като в този процент значителна част от печалбата ми е от валутите )
            За тази година абсолю'тно нищо да не правя имам доходност 30-40% ....така че мога да си почивам цяла година. Единствени ще продължавам да търгувам валутите - както преценя. В друг акаунт единствената ми къса позиция е 300 акции ( на цена 555 ) нетфликс което признавам за емоционална грешка която ми е на загуба 21 К но не съм я затворил пще.
            Ако падне обаче пазара....имам вече над 2М къси позиции и ако продължи да се вдига плана ми е да станат до към 5 М.

Няма база за сравнение между мен и теб. Да не говорим че последното нещо на света като цел би било да се състезавам с някой. Но ако искаш състезание можем да се обзаложим на каквото кажеш че до края на годината ще има много голяма корекция ( над 15 %) като минимум.

Стратегията ми е проста....когато индексите достигат нови върхове...аз прпдълажвам да купувам на късо и осреднявам цената ми към по висока. Говоря за ултрашорт ЕТФ ( SDS, SQQQ, DXD и други на секторите като процента на позициите ми зависи от това колко мечи съм настроен към определен сектор) ....това ще го правя до като достигна таргета си - няма да затворя позиция както и да купя нова компания без да видя резултата от корекцията когато и да е тя
            +1111

Коментар

• Ужасни глупости

Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Гърция се договори с кредиторите-фалит няма да има

Преговорите между Гърция, Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд завършиха с успех, съобщи източник от Брюксел, цитиран от ТАСС. Страните са се договорили за необходимите реформи в замяна на продължаване помощта за платежния баланс на Атина, с което е избягната опасността от фалит.

Документът, който ще скрепи договореностите, ще бъде представен на заседанието на Еврогрупата, насрочено за средата на месец юни. Това ще позволи да бъдат деблокирани оставащите 7.5 милиарда евро за помощ на Гърция в рамките на Втората програма за макроикономическа помощ.

След официалното утвърждаване на вече постигнатите договорености, опасността от фалит на южната ни съседка вече е окончателно отстранена.

http://www.blitz.bg/news/article/340305
              Ужасни глупости пишат българските журналисти. Как може да напишат подобно нещо като то си е откровенна лъжа. Ням сделка още...да може много хора да очакват но няма сделка.

какво ли ще стане ако някой взима инвестиционни решения на база на български сайт.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                ти явно доста ги разбираш нещата ............... така като те слушам

я напиши 5 акции в които си се набил за да видим как ще се "представиш" до нова година или за една календарна година например

пък можем и да си ги премерим резултатите .............. една световна борсова акула като теб срещу един лузър на българската борса като мен

искаш ли?
                Ами прочети малко преди да правиш заключения. От март съм най мечи настроения към американския пазар ....... продаал съм почти всичко и тея дни чакам подходящ момент да продам абсолютно всичко ( само американските компании )

Заел съм къси позиции на целия пазар ...от 1-2 месеца и си стоя...Дори ги увеличавам от време на време. Ако СП до края на годината продължи да се покачва и няма корекция...а аз очаквам много повече от корекция + вече мечи пазар тогава можеп да кажеш че не съм прав и аз ще си призная и понеса загубите...или търде вероятно да продължа да бъда къс - ще преценим. . Към моемнта мисля така. Не можеш да ме накараш при ниаккви положения да купя каквото и да е на тези цени.
                Така съм от март...до март имам реализирана печалба + валутите вече 38.1 %. ако продам всичко на загуба което имам този процент ще е 37.2-37.-5 % т.е без промяна. Като в този процент значителна част от печалбата ми е от валутите )
                За тази година абсолю'тно нищо да не правя имам доходност 30-40% ....така че мога да си почивам цяла година. Единствени ще продължавам да търгувам валутите - както преценя. В друг акаунт единствената ми къса позиция е 300 акции ( на цена 555 ) нетфликс което признавам за емоционална грешка която ми е на загуба 21 К но не съм я затворил пще.
                Ако падне обаче пазара....имам вече над 2М къси позиции и ако продължи да се вдига плана ми е да станат до към 5 М.

Няма база за сравнение между мен и теб. Да не говорим че последното нещо на света като цел би било да се състезавам с някой. Но ако искаш състезание можем да се обзаложим на каквото кажеш че до края на годината ще има много голяма корекция ( над 15 %) като минимум.

Стратегията ми е проста....когато индексите достигат нови върхове...аз прпдълажвам да купувам на късо и осреднявам цената ми към по висока. Говоря за ултрашорт ЕТФ ( SDS, SQQQ, DXD и други на секторите като процента на позициите ми зависи от това колко мечи съм настроен към определен сектор) ....това ще го правя до като достигна таргета си - няма да затворя позиция както и да купя нова компания без да видя резултата от корекцията когато и да е тя
                Last edited by Iv_max; 03.06.2015, 03:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
                  Днес проучвах китайските индекси и ми направи впечатления че много приличат на SOFIX като графика

Само дето те сега са на втория си балон. Нашия няма ли да почва и той вече
                  Далеч сме още от втори балон като 2007 .Честно казано струва ми се че трудно ще стигнем до там.

Коментар

• Днес проучвах китайските индекси и ми направи впечатления че много приличат на SOFIX като графика

Само дето те сега са на втория си балон. Нашия няма ли да почва и той вече
                    Last edited by panayotb; 03.06.2015, 03:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Забравяш че имаш загубен бас за цената на бтх от 25 лева....забравяш че софия бт я ....купувах на 25-27 лева и ти я продадох на 50 лева и ти после 2 години чака михаля...
                      Ако питаш мен не е чакал ами направо е хванал Михаля ...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        американчето с тировете днеска зачезна . видя че химическите оръжия не падат днес и се изпокри . Ръъъъъъъъъъъъъъъст американцииииииииии.
                        само Монтьо остава стабилен на фронта и защитава американските позиции. Абе монтьо винаги ми е било интересно живееш в Бегето а искаш българските акции да падат . Обясни бе човек , на мене от простолюдието , скромен не особенно начетен човечец , поради що така правиш , ти , може би о мондьо
                        Имах работа днес и нямаше време да се занимавам с теб.Ти как си иначе сложи ли памперса ?

Коментар

TAKA E ................ пак ще се наредиш за няколко левчета

цяла година плюеш, плюеш и накрая ти се ослаждат собствените ти храчки

циганина дето ти говори тези неща всъщност разправя собствената си история и иска да я вмени на друг

не малко хора от форума ме познават и знаят каква е истината ................. а кой какво си измисля не ме касае по никакъв начин

кучетата си лаят - кервана си върви
                          Бат Крет Енчо защо е толкова скромен че не разкаже завидната си история.Виждам че освен простак е и добър лъжец .

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Абе 120 лв. профит е профит. Не е като твойте безспирни загуби, за които чувам. Че от 4-5 места чух, че и парите на роднините си профукал. Незнам дали е вярно, но така се говори.
                            Гетоф не го закачай на болната тема.Лабилен е ша напрай някой инфаркт.Знаеш ли колко лета изкара на морето да готви чорбата за да върне жълти ст на родата че го бяха анатемосали.Поизкара дребни парици тогава и пак силен го раздава на борсата.Ама ще го проверя един ден ако има смелост колко е купил от артийките на Хима и ЦКБ .

Коментар

опъваме ги направо и мечките, и мисирките, и индианците...
                              май сам си се самоопъваш да ти кажа .

Коментар

• Гърция се договори с кредиторите-фалит няма да има

Преговорите между Гърция, Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд завършиха с успех, съобщи източник от Брюксел, цитиран от ТАСС. Страните са се договорили за необходимите реформи в замяна на продължаване помощта за платежния баланс на Атина, с което е избягната опасността от фалит.

Документът, който ще скрепи договореностите, ще бъде представен на заседанието на Еврогрупата, насрочено за средата на месец юни. Това ще позволи да бъдат деблокирани оставащите 7.5 милиарда евро за помощ на Гърция в рамките на Втората програма за макроикономическа помощ.

След официалното утвърждаване на вече постигнатите договорености, опасността от фалит на южната ни съседка вече е окончателно отстранена.
                                Last edited by mibova; 03.06.2015, 09:47.

Коментар

Working...
                                X