If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой бльон първосигнално като види, че сайта е български и започва по навик да пише срещу родината си дори без да види, че е посочен източника на информацията
не само ТАСС, но всички агенции пуснаха инфото, че нещата са договорени и са направени компромиси от двете страни, но трябва да се чете между редовете
днес и в инвестора коствено потвърждават за споразумението като цитират ройтерс:
Във вторник сутринта представители на европейските институции и Международния валутен фонд (МВФ) изготвиха проект на споразумение за отключване на спасителната помощ за Гърция, след като късно в понеделник европейски лидери и ръководителите на МВФ се срещнаха, за да преодолеят различията по различни въпроси.
Предложението на кредиторите се очаква да бъде представено пред гръцкото правителство скоро. Очаква се премиерът Алексис Ципрас да пътува до Брюксел днес, за да обсъди предложенията на двете страни с президента на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, добавя Ройтерс.
нещата са на финалната права ............... ясно, че и двете страни ще се дърпат и сърдят, но друг изход няма освен да се целунат (те "младоженците" отдавна са се взели и трябва да се търпят, явно)
разбира се, че новото споразумение трябва да се гласува от гръцкия парламент , както и от парламентите на страните членки на съюза .................. и там ще има политиканстване и силни приказки, но по подобие на американските филми накрая ще има хепи енд и в гръцката приказка...
Шефе, ти английски четеш ли?
Ако се информираш от блитц, инвестор и т.н това не е твоята работа.
Що не вземеш да си прочетеш сам какво пишат агенциите за да си по наясно.
В инвестор докато пуснат новината и то понякога миксирана от десет източника и понякога интерпретирана от пишещия всичко е свършило. Вземете понаучете поне английски...верно за БФБ няма нужда но...)))))))
Едно време го обсъждахме с Мрежата и аз се бях спрял на АЕЦ......
Ще ми е интересно твойте доводи за една компания с 5 милиарда дългове.....
ккави имущества има....
Аз съм за аеца също..... Тамън ще имат за инвестиции в някой блок и за рехабилитацията на 5 и 6, за която им трябват 360 млн. евро
ккави имущества има....
без да съм точен в момента 12 млрд активи и то на ниска стойност, включително преоценени вземания към топлото
ккави имущества има....
Дори да вземем под внимание, че енергетиката е в Колапс, няма година, в която холдинга да е бил на загуба, включително и на консолидирана основа.....
Освен това ако съумеят да решат поне до някъде нещата с воденичния камък НЕК, то тогва ще си стане цвете...... А освен това се знае, че държавата винаги иска дивидент, така дивидент ще вземат и дребните.....
Коментар