IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Браво Гетов, крайно време беше да кажеш истината!
    Вие пък от ирония не разбирате Истината съм я казал отдавна и вие си я знаете. Няма как обаче да изкарате лев без да я отричате. Ала ако може да изкарате някой лев, изкарайте. Няма да е на мой гръб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Ей, спукахте ги от бой клетите мечета
      Браво Гетов, крайно време беше да кажеш истината!

Коментар

Абе 120 лв. профит е профит.
        TAKA E ................ пак ще се наредиш за няколко левчета

цяла година плюеш, плюеш и накрая ти се ослаждат собствените ти храчки

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Не е като твойте безспирни загуби, за които чувам. Че от 4-5 места чух, че и парите на роднините си профукал. Незнам дали е вярно, но така се говори.
        циганина дето ти говори тези неща всъщност разправя собствената си история и иска да я вмени на друг

не малко хора от форума ме познават и знаят каква е истината ................. а кой какво си измисля не ме касае по никакъв начин

кучетата си лаят - кервана си върви

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          П.П. Преди четири години ти дадох съвет да влезеш в София и БТН ....взе че ме послуша ,сега ти давам съвет в БТН и Гагарин....
          Без ирония и обиди....и задни мисли ти го давам........ стига да намериш добро пакетче...
          мислех да не те обиждам, но ме предизвикваш

преди 4 години когато продадох ЦКБ на +1,80 и влезнах в БЛАБТ, СОфияБТ и БТХ в очакване на приватизацията ти тогава писа, че фондовете влизат по позициите , като казах, че аз съм слезнал ме караше да покажа скрийншотове на сделките, после ме кара да слагам ордери ПРОДАВА на посочена от теб цена

И НАКРАЯ ТИ ОБИКОЛИ ЦЕЛИЯ ФОРУМ 5 ПЪТИ И ПИСА ВЪВ ВСИЧКИ ТЕМИ, ЧЕ ДЪРЖАТЕЛИТЕ НА АКЦИИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАБАЦИТЕ ЗАЩОТО КАРЪК КАРЪКОВ Е ВЛЕЗНАЛ В ТЕЗИ ПОЗИЦИИ

сега 4 години по-късно мисирката ми била казала да купя табаци

ще припадна от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            скоро пак ще се наредиш с оферти тук за да търсиш 120 лв профит .................и тогава пак ще си по-голям католик от папата...
            Абе 120 лв. профит е профит. Не е като твойте безспирни загуби, за които чувам. Че от 4-5 места чух, че и парите на роднините си профукал. Незнам дали е вярно, но така се говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Че съгласие на кого са бе Монти Ще ти подскажа
              Не ми подсказавай ,те нямат от "общите наши " на борсата ,те имат от другите
              " много наши" пак са на борсата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Само за протоколО....
                тези дни дойдоха парите от търговото на Енерго про....мойте също ..
                Там много малко ако купуват са фенове на тим....
                Ако има , най много да се пробват в привилигированите а съгласие и сие те си ги
                Че съгласие на кого са бе Монти Ще ти подскажа

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  скоро пак ще се наредиш с оферти тук за да търсиш 120 лв профит .................и тогава пак ще си по-голям католик от папата...
                  Само за протоколО....
                  тези дни дойдоха парите от търговото на Енерго про....мойте също ..
                  Там много малко ако купуват са фенове на тим....
                  Ако има , най много да се пробват в привилигированите а съгласие и сие те си ги знаем.......
                  така ,че продължаваш да лаеш....може пък да станете глутница.....
                  П.П. Преди четири години ти дадох съвет да влезеш в София и БТН ....взе че ме послуша ,сега ти давам съвет в БТН и Гагарин....
                  Без ирония и обиди....и задни мисли ти го давам........ стига да намериш добро пакетче...

Коментар

Ей, спукахте ги от бой клетите мечета

Коментар

• Ей, спукахте ги от бой клетите мечета

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Напъвате ли ги?
                        опъваме ги направо и мечките, и мисирките, и индианците...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                          )))

Е така е....някой се развиват други остават на същото положение. )))

Като им омръзне и се отказват от вас...постоянните оптимисти
                          ти явно доста ги разбираш нещата ............... така като те слушам

я напиши 5 акции в които си се набил за да видим как ще се "представиш" до нова година или за една календарна година например

пък можем и да си ги премерим резултатите .............. една световна борсова акула като теб срещу един лузър на българската борса като мен

искаш ли?

Коментар

• Рязък скок на електроенергията за бизнеса.
                            Енергийният регулатор предлага 22% увеличение. Целта е спасяването на НЕК
                            Mи...честито.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...ta_za_biznesa/

Коментар

• Напъвате ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Прост гугъл сърч:
                                What are the products and uses of petroleum?
                                Над 90% за различни видове горива, всъщност около 93% го сметнах.
                                Абе прост , ама не е за прости хора !

Коментар

X