If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие пък от ирония не разбирате Истината съм я казал отдавна и вие си я знаете. Няма как обаче да изкарате лев без да я отричате. Ала ако може да изкарате някой лев, изкарайте. Няма да е на мой гръб.
П.П. Преди четири години ти дадох съвет да влезеш в София и БТН ....взе че ме послуша ,сега ти давам съвет в БТН и Гагарин....
Без ирония и обиди....и задни мисли ти го давам........ стига да намериш добро пакетче...
мислех да не те обиждам, но ме предизвикваш
преди 4 години когато продадох ЦКБ на +1,80 и влезнах в БЛАБТ, СОфияБТ и БТХ в очакване на приватизацията ти тогава писа, че фондовете влизат по позициите , като казах, че аз съм слезнал ме караше да покажа скрийншотове на сделките, после ме кара да слагам ордери ПРОДАВА на посочена от теб цена
И НАКРАЯ ТИ ОБИКОЛИ ЦЕЛИЯ ФОРУМ 5 ПЪТИ И ПИСА ВЪВ ВСИЧКИ ТЕМИ, ЧЕ ДЪРЖАТЕЛИТЕ НА АКЦИИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАБАЦИТЕ ЗАЩОТО КАРЪК КАРЪКОВ Е ВЛЕЗНАЛ В ТЕЗИ ПОЗИЦИИ
сега 4 години по-късно мисирката ми била казала да купя табаци
скоро пак ще се наредиш с оферти тук за да търсиш 120 лв профит .................и тогава пак ще си по-голям католик от папата...
Абе 120 лв. профит е профит. Не е като твойте безспирни загуби, за които чувам. Че от 4-5 места чух, че и парите на роднините си профукал. Незнам дали е вярно, но така се говори.
Само за протоколО....
тези дни дойдоха парите от търговото на Енерго про....мойте също ..
Там много малко ако купуват са фенове на тим....
Ако има , най много да се пробват в привилигированите а съгласие и сие те си ги
скоро пак ще се наредиш с оферти тук за да търсиш 120 лв профит .................и тогава пак ще си по-голям католик от папата...
Само за протоколО....
тези дни дойдоха парите от търговото на Енерго про....мойте също ..
Там много малко ако купуват са фенове на тим....
Ако има , най много да се пробват в привилигированите а съгласие и сие те си ги знаем.......
така ,че продължаваш да лаеш....може пък да станете глутница.....
П.П. Преди четири години ти дадох съвет да влезеш в София и БТН ....взе че ме послуша ,сега ти давам съвет в БТН и Гагарин....
Без ирония и обиди....и задни мисли ти го давам........ стига да намериш добро пакетче...
Коментар