If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още ли ходите на лайняното море с медузи
Хърватското е кристално и няма гадове - па даже и едно Гръцко става
Четеш ли това което пише, нали това казвам, че няма много адреналин за мен на морето. Е верно да си напеча малко задника за 1 седмица - стига Ходя където дойде, по-лесно, близо и т.н. Не ми пука особено къде точно. Море, все е хубаво. Ходя за водата, въздуха, слънцето, пясъка, водораслите, медузите, делфините и т.н. Удобствата не ме вълнуват чак толкова. Натурел. като майкъл джексън, който вадил картофите от нашия балкан )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Монти а къде отиде твоята вяра в чистите хартии!?!. Знаем че беше фен и на Корп, и Петрол (и др. може би) !?
Аз съм фен на Булгартабак и сие ,Хика/емка/ и Петрол....
Както падна Петрол до 60 стинки ,така ще се случи с останалите шит акции без покритие....
Да не ги цитирам че и ти имаш от тях.... и това и тях ги чака......
Така че примера е неудачен......
Е ти пък намери с какво да ни залисваш сега Скучно ни е морето на нас, няма адреаналин ) Освен ако някой скутер не премине на метър от главата докато се пълцикаш при медузите ))
Още ли ходите на лайняното море с медузи
Хърватското е кристално и няма гадове - па даже и едно Гръцко става
Оставете я тая борса.Ясно е че ще падне още.Сега е време за моренце и студена биричка .
Е ти пък намери с какво да ни залисваш сега Скучно ни е морето на нас, няма адреаналин ) Освен ако някой скутер не премине на метър от главата докато се пълцикаш при медузите ))
Не е препоръка... !!!
Преци, нищо не съм продавал, аз нямам репа.Имам само дивидентни акции с доходност в пъти над банковата лихва..Започнаха да идват дивидентите и рентите и пак трябва да се ходи на море и балкан.Помагай с репата на Батката, че СОФИК не ще да става 1000.Ти продаде ли
Браво, че нямаш репа Кире, дори не съм си и помисляло, че може да имаш. Дори и логичното да вземам като мисъл - играчите в дивидентни хартии не са рискови, и следователно не биха се набивали в репа. Аз по принцип също никога не съм на 100% в акции, Кире, винаги държа нещо изпод масата (Изключение беше 2006-2007, когато кеша се въртеше през 3 месеца от един картон в друг, но тогава и магарето летеше) Не ми се налага засега да продавам. Имам от всичко в достатъчно количество за съществуването (засега) )) Е, ако ударя някой джакпот от тотото ще дам нещо и батката, за да не му гръмнат репата и за да пише във форума )))
Не е препоръка... !!!
Преци, нищо не съм продавал, аз нямам репа.Имам само дивидентни акции с доходност в пъти над банковата лихва..Започнаха да идват дивидентите и рентите и пак трябва да се ходи на море и балкан.Помагай с репата на Батката, че СОФИК не ще да става 1000.Ти продаде ли
Кире ,как виждаш маркета да се възстанови при тази обстановка.....
Найстина дивидентските акции спасяват положението но те са малко и с малък дивидент...
при един крах в Гърция ,какъв е шанса да гледаме както ,когато гръмна КОРП.... и да отчитане спада в десетки процента...
В момента 90% вярват в щастливия хепиенд и не продават защото вярват в мажо че ще крепи акциитге ...но ти вярваш ли в него....
Василев също крепи акциите ... но до едно време...
Емона , ОЦК , Кремиковци....
Ако има крах на борсата в държавата Гърция и той ще засегне и нашата за години напред....
какво тогава ще правим акциите....или вярвате в чистите Артии.....
Не е препоръка.....
П.П. В момента някой си мисли ,че му правят подаръци и си мисли как ще стане милионер след година.....да ама не.....
Kire, да не би да си разпродал като батюшката!? А къде ни отиде сега любовта към дивидента ?
Имаше толкова дивидентни картончета които (уж) си заслужаваха а сега накъде !? Чуждестранни папирки !?
Не е препоръка... !!!
Бизнес климатът в България изненадващо се влошава през юни след 5 поредни месеца на подобрение. Благодарените на покачването на оптимизма сред предприемачите показателят премина над дългосрочната си средна стойност и достигна най-високите си нива от 2008 г. насам.
През юни обаче той се понижава с 0.7 пункта спрямо нивото си от май поради по-неблагоприятния бизнес климат в търговията на дребно и сектора на услугите.
В промишлеността нещата остават почти без промяна. НСИ регистрира леко намаление на настоящата производствена активност, като и очакванията на промишлените предприемачи за дейността през следващите три месеца са по-умерени.
Несигурната икономическа среда и недостатъчното търсене от страната продължават да са основните фактори, затрудняващи дейността в отрасъла.
През юни бизнес климатът в строителството също остава приблизително на нивото си от май. По мнение на строителните предприемачи настоящата строителна активност се подобрява в сравнение с предходния месец, като и прогнозите им за следващите три месеца са благоприятни.
Основните пречки за развитието на бизнеса в отрасъла продължават да бъдат свързани с несигурната икономическа среда, конкуренцията в бранша и финансовите проблеми.
По отношение на продажните цени в строителството очакванията на мениджърите са за запазване на тяхното равнище през следващите три месеца.
В търговия на дребно бизнес климатът рязко се влошава. Показателят пада с 2.7 пункта спрямо май, което се дължи на влошените оценки на търговците на дребно за настоящото бизнес състояние на предприятията. Прогнозите им за развитието на бизнеса в отрасъла през следващите шест месеца обаче са благоприятни.
Същевременно и очакванията им за обема на продажбите и поръчките към доставчиците през следващите три месеца остават оптимистични макар и по-резервирани в сравнение с май.
Несигурната икономическа среда, конкуренцията в бранша и недостатъчното търсене са основните фактори, ограничаващи развитието на дейността в отрасъла. Очакванията на търговците са цените да останата без промяна в следващите 3 месеца.
Бизнес климатът в сектора на услугите намалява с 0.9 пункта поради по-неблагоприятните очаквания на мениджърите за състоянието на предприятията през следващите 6 месеца.
За 200 години Гърция е фалирала 5 пъти.
Там има 1 милион безработни, почти милион администрация и 3 милиона пенсионери, като фризьорската професия се счита за опасна за здравето и се пенсионира по-рано.
Работещите в Гърция са 2.5 милиона от 11 милиона население.
75% от икономиката на Гърция е в сферата на услугите.
Неомъжените дъщери в семейството получават също пари.
В Гърция почти не е имало приватизация и има много държавни предприятия.
Последните заеми на Гърция са с 30% лихва, защото е чиста лудост да даваш заем на такава държава.
Да, но са й давали.
Заради местоположението на картата на Европа и заради други сметки, Гърция е приета в еврозоната, като за база е взета 1999г., за която гръцкото правителство е излъгало, че има под 3% дефицит.
Гърция към момента има 338 милиарда дълг, който расте с 60000 евро в минута.
България има 11 милиарда външен дълг, почти без държавни предприятия е, има администрация, около 130 000 човека, която е с по-висока средна заплата от частния сектор и не й удържат никакви осигуровки, дори здравни, които са задължителни за безработните.
Мечтата на завършващите български младежи е да си намерят работа в администрацията.
Делът на чуждестранните инвестиции в България е по-нисък от парите, които изпращат българските емигранти в страната ни.
Не се прави нищо, за да се облекчи малкия и среден бизнес в страната, доколкото още го има.
Не се намаля ставката за ДДС на храни и лекарства.
Образованието е на много ниско ниво, а сега гласуваха и финансиране на частните училища.
100 фирми държат 80% от икономиката на държавата ни, а вероятно тези 100 фирми, са на по-малко от 100 човека.
Коментар