If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен борсата влиза в опасен сезон а и в китай не ми харесва положението...щатите когато почнат да падат винаги инсценират по чужда вина.....за мен нива от 430 стават все по възможни.....Не е препоръка....
Монти, преди всичко искам да те поздравя за липсата на политически елемент в поста ти. На мен лично ми се повръща от такива, без значение в коя посока са. Иначе по темата: За мен най-големият страх /по-голям дори от загубите/ на БФБ е това, да си остана с кеша и да тичам по баира. За да продам дадени акции с идеята да си ги върна на по-ниски цени трябва да съм сигурен за 2 неща:
1. Да паднат с поне 10-20 % разлика, за да си струва упражнението.
2. Да успея да си ги върна, защото положението с ликвидността е плачевно. Дори за мен /доста дребен/ това се явява проблем, чувствам се в капан и за това просто си трая.
Един 3-4% - ов спад за срок от 6 месеца би ли те отказал от акциите на компания, която смяташ за стабилна?
За мен борсата влиза в опасен сезон а и в китай не ми харесва положението...щатите когато почнат да падат винаги инсценират по чужда вина.....за мен нива от 430 стават все по възможни.....Не е препоръка....
Нямам нужда от сделките ти.Говоря ти за пакетите артии които си формирал.Нали купуваш уж а аз само си приказвам според теб .Истината е че никога не бързам мен и мога да чакам както миналата година така и сега.Що да ме си взема по евтинко Хим и Цкб?
Не се прави на луд! Питах те конкретно и чакам отговор.
Аз да се скрия?! Ти майтап ли си правиш? Аз съм готов специално пък с теб да пускаме скрийншот във форума за всяка направена сделка. Ти навит ли си? Сега да не вземеш да се оправдаваш като някоя девственица
Нямам нужда от сделките ти.Говоря ти за пакетите артии които си формирал.Нали купуваш уж а аз само си приказвам според теб .Истината е че никога не бързам мен и мога да чакам както миналата година така и сега.Що да ме си взема по евтинко Хим и Цкб?
Абе и ти си една стара пушка!Като му дойде времето ще ги премерим.Само да не се скриеш като Чарпака.
Аз да се скрия?! Ти майтап ли си правиш? Аз съм готов специално пък с теб да пускаме скрийншот във форума за всяка направена сделка. Ти навит ли си? Сега да не вземеш да се оправдаваш като някоя девственица
Точно пък ти нищо няма да направиш! Познаваме се добре. Всяка година си само зрител и нищо друго. Може да заблуждаваш новобранците, но не и старите пушки.
Трудно е да го разбере човек за какво се бори.Разбирам ,че в момента го гони нерва,
явно е с трите крака вътре.
Точно пък ти нищо няма да направиш! Познаваме се добре. Всяка година си само зрител и нищо друго. Може да заблуждаваш новобранците, но не и старите пушки.
Абе и ти си една стара пушка!Като му дойде времето ще ги премерим.Само да не се скриеш като Чарпака.
Нормално е ситуацията.Есента и зимата теленцата ще порастнат и ще станат за клане .Нека пазара падне още да понатоварим и зимата теленцата на суджук .
Коментар