Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко е за шортене петрола е по-интересен според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОт днес съм на пистата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСупер - скоро пак ще можим да шортим рублата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе шортиш колкото ти дадат,не колкото на тебе ти е кеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСупер - скоро пак ще можим да шортим рублата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ Украйна пак се започна, това гледам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре е човек да погледне индексите преди да се излага по форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЕх ако ставаше само с приказки,голяма мъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре ги напънахме и днес
Коментар
-
Не е нужно да четеш мен
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене знаех, че трябва да те чета
онзи ден като те забелязах за пръв път те помислих за 4и4ко-пари4ко, а днес вече разбирам, че трябва да те чета
вие да не сте братя с него???
4и4ко пари4ко на мненията които пишеш тук им казваше статии, а форумците ги смяташе за "негови читатели"
май сте от едно котило................ подушвам ви отдалече
Значи викаш е по добре да правиш само подмятания от колкото да аргументираш мнението си до колкото е възможно за един форум?
Коментар
-
Шефе
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенякой бльон първосигнално като види, че сайта е български и започва по навик да пише срещу родината си дори без да види, че е посочен източника на информацията
не само ТАСС, но всички агенции пуснаха инфото, че нещата са договорени и са направени компромиси от двете страни, но трябва да се чете между редовете
днес и в инвестора коствено потвърждават за споразумението като цитират ройтерс:
Във вторник сутринта представители на европейските институции и Международния валутен фонд (МВФ) изготвиха проект на споразумение за отключване на спасителната помощ за Гърция, след като късно в понеделник европейски лидери и ръководителите на МВФ се срещнаха, за да преодолеят различията по различни въпроси.
Предложението на кредиторите се очаква да бъде представено пред гръцкото правителство скоро. Очаква се премиерът Алексис Ципрас да пътува до Брюксел днес, за да обсъди предложенията на двете страни с президента на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, добавя Ройтерс.
http://www.investor.bg/centralna-i-i...n-evro-196013/
---------------
нещата са на финалната права ............... ясно, че и двете страни ще се дърпат и сърдят, но друг изход няма освен да се целунат (те "младоженците" отдавна са се взели и трябва да се търпят, явно)
разбира се, че новото споразумение трябва да се гласува от гръцкия парламент , както и от парламентите на страните членки на съюза .................. и там ще има политиканстване и силни приказки, но по подобие на американските филми накрая ще има хепи енд и в гръцката приказка...
Ако се информираш от блитц, инвестор и т.н това не е твоята работа.
Що не вземеш да си прочетеш сам какво пишат агенциите за да си по наясно.
В инвестор докато пуснат новината и то понякога миксирана от десет източника и понякога интерпретирана от пишещия всичко е свършило. Вземете понаучете поне английски...верно за БФБ няма нужда но...)))))))
Last edited by Iv_max; 03.06.2015, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеАз съм за аеца също..... Тамън ще имат за инвестиции в някой блок и за рехабилитацията на 5 и 6, за която им трябват 360 млн. евро
там съм но след предоговаряне на срока за работа....че ако я спрат през 2017 ще глътнем вода.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕдно време го обсъждахме с Мрежата и аз се бях спрял на АЕЦ......
Ще ми е интересно твойте доводи за една компания с 5 милиарда дългове.....
ккави имущества има....
Коментар
Коментар