Да виждам, но поне да стане 650-700пункта..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Така е,щото тук темите са по-"широки"...Не е ,като да сме във форум Наука ,в тема "Вярна ли е теорията на относителността" и някой да изцепи нещо от рода - "Ама ,какво ще правим сега пакта "Молотов-Рибентроп".....
И въпреки по-тесния профил на темите,имам чувството ,че тамошните модератори проявват една идея повече толератност от тукашните....
От тукашните най-толерантен ми изглежда Х_И....Ама появят ли се Анди и Мибова - отидЕ коня в рЯката....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВсички акаме да скочи, но да видим кога и с колко..
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, когато си прав , прав си..ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕД МАХАНЕТО НА КРАДЛИВАТА ШАЙКА..ТЕ НАДМИНАХА ВСИЧКИ В КРАДЕНЕТО, КОРУПЦИЯТА И ПРОСТОТИИТЕ..АНАТЕМА..
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНавремето Пътищата, сега хазарта, КТБ всички знаеме, колко ли бизнеси в Б-я са под същия натиск? А вие търгувайте банки в Молдова (все едно там е различно).търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа ние нещо утихнахме и късия не помага...
Тогава сричката "НАЙ" ще звучи грознотърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе че нещо де , ама пак измествате темата
И въпреки по-тесния профил на темите,имам чувството ,че тамошните модератори проявват една идея повече толератност от тукашните....
От тукашните най-толерантен ми изглежда Х_И....Ама появят ли се Анди и Мибова - отидЕ коня в рЯката....
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе че нещо де , ама пак измествате темата
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ееее, стига де. 1600 нето са приличен доход за член и не би трябвало да водят до разпад на семейство и т.н. Познавам хора, които имат по 2, та и по 3 деца, живеещи с 2000 общо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа ние нещо утихнахме и късия не помага...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа ние нещо утихнахме и късия не помага...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
�
Коментар