Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ъхъ, баш, като с тези, дето те послушаха да вкарат яко кинти във фибанкасъ
Или както се пееше в една песен:
Имах аз една мечта,
на трамвай да се кача,
но трамваят взе, че спря,
върях пеша и все пеша
А вчера разговарях с един театрален деец. Та той ми вика - няма вече култура, няма театри, само халтура - най-голямата халтура била една пиеса, скорошна - Халтурко се казвала. Та режисьорът бил някакъв яхтсмен от Кор Кароли, а изпълнителите били китайци, ма уж се водели българи, заради ЕС. Голяма халтура ми вика, страшна работа - обаче режисьорът е уникат. Начи, все играе със стари трикове от брокерите на НИ - уж все нямало билети за евтините редове, та все за ложите предлага, а като рече някой да върне билетите, веднага ги изкупува и с по едно продадено билетче от лобите пак създава изкуствено висока цена. А пиесата Халтурко хич не се харесвала на публиката, ма на принципа - аз се набутах да ги гледам тия, що да не набутам и друг да им иде, все я славославяли. Даже щели или шели беше и във Франкфурт да я пускат на сцена, дори били подготвили и Миланската скала, като я преработят на опера, толкова голямо търсене имало, според режисьора, та затова и предварително записаване направил уж на тънка цена. После рекъл, че местата за чужбинските представления били свършили и който иска - на тройна цена, ако ще/ Остави това, ми като му се размрънкали, все нещо подсладител давал - я лимонада със сингапурски лимони в антракта, я им обещавал и билети за операта в Ла скала, дето щяла да стане незнам си коя година, я промоционални билети купи 2 на цената на 3 и т.н. Въобще Халтурко било новият флагман в театралното дело и де що имало почитатели на Мелпомена ли беше, на яхтсмена ли беше, всички се избивали за нея. Та така, сега се бил наканил и той да търси режисьора яхтсмен, да се разберат за някоя пиеса на халтурна основа и за него да постави, та дори и да не е за Франкфурт и ла скала, можело и за Ковънт гардън или в краен случай за Бродей някой спектакъл да пусне
имам само едно питане - допускаш ли дори и за миг, че може ти да пропускаш нещо и да не си прав в съжденията си?
Успех ти желая!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСбъдва се очакването ни Алтерко да е новия Флагман и локомотив на Софикс! Реално точно тази акция издигна индекса отново над 500 точки с поскъпването си от над 12% откакто влезе и вярвам че това е само началото
Успех на смелите, креативни и незавиждащи на чуждия успех играчи!
Е така се е самоблокирал и софикс. Отвътре само нови флагмани най-добре ще го съживят .
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСбъдва се очакването ни Алтерко да е новия Флагман и локомотив на Софикс! Реално точно тази акция издигна индекса отново над 500 точки с поскъпването си от над 12% откакто влезе и вярвам че това е само началото
Успех на смелите, креативни и незавиждащи на чуждия успех играчи!
Или както се пееше в една песен:
Имах аз една мечта,
на трамвай да се кача,
но трамваят взе, че спря,
върях пеша и все пеша
А вчера разговарях с един театрален деец. Та той ми вика - няма вече култура, няма театри, само халтура - най-голямата халтура била една пиеса, скорошна - Халтурко се казвала. Та режисьорът бил някакъв яхтсмен от Кор Кароли, а изпълнителите били китайци, ма уж се водели българи, заради ЕС. Голяма халтура ми вика, страшна работа - обаче режисьорът е уникат. Начи, все играе със стари трикове от брокерите на НИ - уж все нямало билети за евтините редове, та все за ложите предлага, а като рече някой да върне билетите, веднага ги изкупува и с по едно продадено билетче от лобите пак създава изкуствено висока цена. А пиесата Халтурко хич не се харесвала на публиката, ма на принципа - аз се набутах да ги гледам тия, що да не набутам и друг да им иде, все я славославяли. Даже щели или шели беше и във Франкфурт да я пускат на сцена, дори били подготвили и Миланската скала, като я преработят на опера, толкова голямо търсене имало, според режисьора, та затова и предварително записаване направил уж на тънка цена. После рекъл, че местата за чужбинските представления били свършили и който иска - на тройна цена, ако ще/ Остави това, ми като му се размрънкали, все нещо подсладител давал - я лимонада със сингапурски лимони в антракта, я им обещавал и билети за операта в Ла скала, дето щяла да стане незнам си коя година, я промоционални билети купи 2 на цената на 3 и т.н. Въобще Халтурко било новият флагман в театралното дело и де що имало почитатели на Мелпомена ли беше, на яхтсмена ли беше, всички се избивали за нея. Та така, сега се бил наканил и той да търси режисьора яхтсмен, да се разберат за някоя пиеса на халтурна основа и за него да постави, та дори и да не е за Франкфурт и ла скала, можело и за Ковънт гардън или в краен случай за Бродей някой спектакъл да пуснеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще бием мечката яко
- 1 like
Коментар
Коментар