IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Пиесата е Спидитурко, А там каква е яхта... не е за разправяне
    В химическото още по зле от яхта
    Тцъ, нйе, или твърдо нйе, както казват варненските почитатели на яхтата. Халтурко си е едно, яхтата Кор кароли, дето лови баламурници със замразен китайски лешпер на цената на прясна ципура, също си е една. Балоняка е друга бира, а и там Евереста ис дъ лимит, яхтата няма връзка. Флагмана пък е съвсем друга бира, дето от масово произвеждана стана крафт от малка пивоВарна. Абе гледаме мача и сме се заредили с пуканки, така де акции, ма много сериозно мисля да ги разкарм бг производителите и да мина на вносни след търговото, освен ако нещо наторяващо не излети в небесата

Жив и здрав, пак ще си говорим за балони - макар че си прав, на бфб почти всяко нормално дружество (общо 5 или 6) е нещо средно между балон и дирижабъл...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Щото пиесата Халтурко закъсала с производството на билетите (печатали ги в Китай, та заседнали с танекера), та нямало какво да разнасят
      Иначе много се чудя, по почина на режисьора яхтсмен, дали да не купя 12 акции и да кача цената с 10%, за да ти покажа как пощата е станала най-вървежната акция днес - голямата работа е да си маркетмейкър яхтсмен с кухи обороти
      Пиесата е Спидитурко, А там каква е яхта... не е за разправяне
      В химическото още по зле от яхта
      Last edited by Балониада; 30.03.2021, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Тя да работи, пък нека е стара.
        Залудо работи, залудо не стой.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Избягах,
          Ама, ако се раздвижи може и да се върна, загуби имам да избивам, а най-добре се избиват там където си ги навъртял...
          ​​
          Гемблър'с фаласи. Ей така се тилт-ват и хората в казината.

Заб.: Имам от кораба, не препоръчвам нищо, не раеализирам и загубите.

Коментар

Ти нали избяга от него Успех с новата инвестиция, а танкерът може и още вода да глътне, ма тръгне ли - ехееееей, тогава ще стане такъв живот, че само си викам дано Имам малко акции във флагмана, но пренебрежимо малко, за да ги мисля
            Избягах,
            Ама, ако се раздвижи може и да се върна, загуби имам да избивам, а най-добре се избиват там където си ги навъртял...

ПП: не виждам как ще се раздвижи с близко бъдеще. Както писах няколко пъти мажо трябва да помогне ама с дългосрочна помощ и предвидимост.
            ​​​​​​
            Last edited by polax; 30.03.2021, 13:32.

Коментар

• Съобщение от БФБ (Съобщение от БФБ)

30.03.2021 11:49:08 (местно време)

БФБ АД уведомява, че е възникнал технически проблем по трасе, предоставяно от А1. Доставчикът е информиран и работи по отстраняване на проблема.
              Връзка до Системите може да бъде осъществена чрез останалите доставчици.

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              проблеми с платформите?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Варненския танкер е стара технология. В технологичната надпревара не е конкурентен.
                Тя да работи, пък нека е стара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А така, да не се окажеш и ти от групата на Кор Кароли, срещу която негодуваш
                  Мнйе, няма как да ми се случи - не съм от хората, които плюят едно нещо, докато го купуват, или пък го славославят, докато продават. За това търси други никове
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Готина аналогия! Остава да го видим и на софикс! Примерно варнеския танкер дали ще го избуксират или ще остане в тиняка?
                    Варненския танкер е стара технология. В технологичната надпревара не е конкурентен.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                      Набалончената поща, защо днес е намазала ските? Да не би някой да продава там и да се качва на вървежни акции?
                      Щото пиесата Халтурко закъсала с производството на билетите (печатали ги в Китай, та заседнали с танекера), та нямало какво да разнасят
                      Иначе много се чудя, по почина на режисьора яхтсмен, дали да не купя 12 акции и да кача цената с 10%, за да ти покажа как пощата е станала най-вървежната акция днес - голямата работа е да си маркетмейкър яхтсмен с кухи обороти

Коментар

При мен всичко работи, ма не ползвам евереста
                        А така, да не се окажеш и ти от групата на Кор Кароли, срещу която негодуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Варненският танкер трябва да пусне веселата и първо сам да си помогне.
                          Ти нали избяга от него Успех с новата инвестиция, а танкерът може и още вода да глътне, ма тръгне ли - ехееееей, тогава ще стане такъв живот, че само си викам дано Имам малко акции във флагмана, но пренебрежимо малко, за да ги мисля

Коментар

• Набалончената поща, защо днес е намазала ските? Да не би някой да продава там и да се качва на вървежни акции?

Коментар

Готина аналогия! Остава да го видим и на софикс! Примерно варнеския танкер дали ще го избуксират или ще остане в тиняка?
                              Варненският танкер трябва да пусне веселата и първо сам да си помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Веселяк си, Грую,

имам само едно питане - допускаш ли дори и за миг, че може ти да пропускаш нещо и да не си прав в съжденията си?

Успех ти желая!
                                Разбира се, че не само допускам, но и много често греша. И все пак успеваемостта ми е по-голяма от грешките За пиесата Халтурко обаче е другата бирата, но не мога да не призная отличната режисура, която един ден ще се споменава с трепет сред новите участници в театрото, наречено БФБ, като класически пример. Остава само да видим за какво

И аз желая успех - никога и за нищо не съм завиждал на никого, а борсата се нуждае, при това отчаяно, от все повече печелещи играчи, които да запалят и други ентусиасти да дойдат тук.

Коментар

Working...
                                X