IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Предлагам революция, но няма как да се случи Също така предлагам партия на Радев, която да се превърне в реалната алтернатива на герП. Да, знам, ще ревнете, че бил червен, т.е. румен, но аз досега от него не съм видял почти нищо червено, освен че отиде на бенефиса на ловешкото цска. Толкова мъжко държание като неговото, когато дойде руския патриарх, не съм виждал от нито един български държавник! Отделно, не реагира първосигнално, като чуе сащ или русия, за разлика от всички останали.

Христо Иванов го познавам индиректно - близък познат на мои близки познати - интелигентен човек, но като всеки интелигентен човек има проблем да се изразява и да бъде разбран от масата. Особено със съдебната му реформа. Та дори и той да е ок, около него е леш - амгъл Атанасов, зелената хидра, соросоиди и грантаджии, всякакъв род джендъри и майцепродавци на тема Македония, за която са единствената партия, която се дърпа от всенародния консенсус. А и не сме забравили как се гушнаха с БХ преди 7 години уж на принципна основа. Как да е, да не отплесвам - другите няма какво да ги коментирам изобщо - разните курнели, шоумени, шкембе войводи и маямата

ДПС - за тях питай някой, който е бил близо до Костов през 1997-2001. Ваньо Мавъра има много грехове, но само по негово време в община Кърджали кемтът беше етнически българин, а ударите на БОП-а срещу знакови фигури на ДПС бяха ежедневие. Та все тая, че ДПС тогава вземали някакви проценти - щяха да си умрат в етническите си напъни. Но дойде царят и верно ни оправи за 800 дни. Някои помнят борсата (и аз я помня - ех, времена), но всъщност язвата, която Царя отвори с мега корупцията си с благ гласец, създаването на БХ и най-вече порочното 3-5-8, което легитимира ДПС от етническа в корпоративна, бизнес партия, още стои и пречи и до днес.

Софикс, сори, наистина темата не е Политика, но там, в онази клоака ще ми наскачат барби, имхотепа, валентин и прочие, и ще стане мазало. А и политиката и икономиката вървят ръка за ръка по нашите ширини. Та гледаме мача - засега алтернатива няма, но аз все пак с отвращение почти сигурно ще гласувам за номер 11.

П.С. И дано в понеделник отворим с гап от поне 10% нагоре. Амин!
    Тея глупости с революциите имат разшифровка - стани за да седна,
    мани тая работа. Що така ли - щото никой няма управленски потенциал, скапан матрял. Или мислиш, че като дойде сульото Х ще е по-адекватен от пульото У. Самозаблуда.
    Искам да питам - кой госпидина за който казваше че може да гласуваш дори напук на останалите. Не го разбрах тоя код

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Хубаво, ти какво предлагаш, щото очевидно и ти не си доволен?

Да, ок, Боко може и да не падне, макар че очаквам двоен аксел, защото за него сега е по-добре малко да се отдръпне.

Смисълът на написаното от мен НЕ е че ще се събудим в Швейцария на Балканите в понеделник, а че няма да е тихичко и толкова комфортно след 4.4., както последните 4 години. Ако като не е тихичко, схемите не са толкова лесни, трябва да се внимава повече, малко творчество ще трябва да има, а това не се отдава на всеки. Ще започнат все по често да гърмят бушони, клиените на Герб няма да са хепи, че постоянно се шуми около лобистките им мераци и да.... лека-полека, може би след време, на все повече нашенци ще им светнат едни лампи... ДПС превзе държавата за 20+ години постоянство, няма как да очалвак обратното да се промени от утре.

Я ми обясни как точно греша за ДПС!
      Предлагам революция, но няма как да се случи Също така предлагам партия на Радев, която да се превърне в реалната алтернатива на герП. Да, знам, ще ревнете, че бил червен, т.е. румен, но аз досега от него не съм видял почти нищо червено, освен че отиде на бенефиса на ловешкото цска. Толкова мъжко държание като неговото, когато дойде руския патриарх, не съм виждал от нито един български държавник! Отделно, не реагира първосигнално, като чуе сащ или русия, за разлика от всички останали.

Христо Иванов го познавам индиректно - близък познат на мои близки познати - интелигентен човек, но като всеки интелигентен човек има проблем да се изразява и да бъде разбран от масата. Особено със съдебната му реформа. Та дори и той да е ок, около него е леш - амгъл Атанасов, зелената хидра, соросоиди и грантаджии, всякакъв род джендъри и майцепродавци на тема Македония, за която са единствената партия, която се дърпа от всенародния консенсус. А и не сме забравили как се гушнаха с БХ преди 7 години уж на принципна основа. Как да е, да не отплесвам - другите няма какво да ги коментирам изобщо - разните курнели, шоумени, шкембе войводи и маямата

ДПС - за тях питай някой, който е бил близо до Костов през 1997-2001. Ваньо Мавъра има много грехове, но само по негово време в община Кърджали кемтът беше етнически българин, а ударите на БОП-а срещу знакови фигури на ДПС бяха ежедневие. Та все тая, че ДПС тогава вземали някакви проценти - щяха да си умрат в етническите си напъни. Но дойде царят и верно ни оправи за 800 дни. Някои помнят борсата (и аз я помня - ех, времена), но всъщност язвата, която Царя отвори с мега корупцията си с благ гласец, създаването на БХ и най-вече порочното 3-5-8, което легитимира ДПС от етническа в корпоративна, бизнес партия, още стои и пречи и до днес.

Софикс, сори, наистина темата не е Политика, но там, в онази клоака ще ми наскачат барби, имхотепа, валентин и прочие, и ще стане мазало. А и политиката и икономиката вървят ръка за ръка по нашите ширини. Та гледаме мача - засега алтернатива няма, но аз все пак с отвращение почти сигурно ще гласувам за номер 11.

П.С. И дано в понеделник отворим с гап от поне 10% нагоре. Амин!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
        Що сега цапате хубавата тема с политика?
        Моля пишете по темата. Мненията свързани с политиката са преместени в тема Политика.

Коментар

• Не само мно-то, но и маята е под въпрос

Коментар

• Що сега цапате хубавата тема с политика?

Коментар

Не мога да се съглася примерченския дух на написаното. Истинка опозиция със 7-8% може да направи много повече отколкото си мислиш.

Винаги ми е било интересно как така ДПС успяха да превземат държавата и реших да направя справка какви са били изборните им резултати от 90г. досега. Четох и знаеш ли какво? .... Абсолютно нищо впечатляващо, напълно посредствени, но ПОСТОЯННИ резултати. Сега, ако те могат с постоянство в политката да превземат една държава, то и обратното е възможно ... поне на теория. На практика, дори и малко наивно и пожелателно да ти звучи това, нека. Трябва да има енергия за промяна, защото иначе алтернативата да имаме още 4 години държава управлявана от джипка... мерси.
              Най лошото е, че ДПС тези резултати като управление и влиянието си през годините е благодарение агентите на ДС, които продължават да я управляват начело със Сокола !

Коментар

Значи, такова нещо като перфектна партия няма. С отвращение или не, №11 е най-близко до нормалното! И аз не харесвам Атансов от ДСБ, не ме кефи, че Христо Иванов и Иво Мирчев малко пресоляват манджата вече с Бойко кажи си за Маджо и т.н. крими тъпотии, а зелените са ми бая на кантар чисто концептуално, ама е факт, че ако има коалиция/партия, която е най-нежелана в следващия парламент от статуквото, това са Демократична България. Показателно е че Карадайъ неколкократно каза, че това били най-важните избори от началото на прехода. Защо ли? От ДПС традиционно много внимателно си подбират посланията. Та накратко, аз лично виждам само позицитиви от тяхното присъствие сред следващите 240. Дано съберат 7-8%. Със сигурност по добре бюлетина анти Герб в урнатам отколкото семки пред ТВ-то.
                +1
                За това в темата за Алтерко напомних, че 11 е числото на тази седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                  Кво стана сега, мина края на месеца и ликвидността се оттече.
                  А сега накъде ?
                  Back to basic - 3-4 дружества ще се балонират, още 3-4 ще се крепят, а другото ще отиде в канала. Но все пак иамме избори след 3 дни, така че и от тях много зависи - в понеделник може да има яхуууу, както казваше Импето, а може и да продължим да се влачим по корем, знам ли
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кво стана сега, мина края на месеца и ликвидността се оттече.
                    А сега накъде ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не върви щото няма инвеститори с яки пари като на другите борси.Страх ги е да не ги забележат и нарочат мутрите.
                      Това не е така. Големите не инвестират заради ниската ликвидност.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

А аз си мислех, че борсата не върви само щото няма инструменти ....
                        Не върви щото няма инвеститори с яки пари като на другите борси.Страх ги е да не ги забележат и нарочат мутрите.

Коментар

• В България няма корупция според ББ..РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА..И много крадене..Къде е онзи бастун Георг да каже , че било лично мнение..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Нищо ново ама малко в частта за ромеите, гейовете и останалите от ЛГБТ пресоляват манджата. Точно в Бг тези всичките си развяват байряка. И това, че не им се позволява да се женят помежду си в България не би трябвало да е проблем за "демократичните" американците, да си гледат тяхното полицейско насилие срещу тяхните малцинства.
                            Останалото за корупция, мафия и свобода на медиите всички сме наясно, че е 100% вярно, е само тиквун и каскет са на друго мнение.

ПП: Успешен ден на всички!
                            А аз си мислех, че борсата не върви само щото няма инструменти ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Нищо ново ама малко в частта за ромеите, гейовете и останалите от ЛГБТ пресоляват манджата. Точно в Бг тези всичките си развяват байряка. И това, че не им се позволява да се женят помежду си в България не би трябвало да е проблем за "демократичните" американците, да си гледат тяхното полицейско насилие срещу тяхните малцинства.
                              Останалото за корупция, мафия и свобода на медиите всички сме наясно, че е 100% вярно, е само тиквун и каскет са на друго мнение.

ПП: Успешен ден на всички!

Коментар

• Без коментар!
                                https://www.svobodnaevropa.bg/a/3117...8S7fNZK3QXazkU
                                Държавният департамент на Съединените американски щати (САЩ) публикува годишните доклади за състоянието на човешките права по света. Държавният секретар Антъни Блинкен коментира, че ситуацията с правата на човека по света "продължава да се развива в неблагоприятна посока". Той пое ангажимент...

Коментар

Working...
                                X