IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ските са за тебе.
    Ама нещо нЕма снЕг.....
    Life won't wait for you.

Коментар

• За малките палави меченца ще има кеч и сеч!
      И това се вижда с просто невъоръжено око от 2800 километра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        Докато не се изкупят пакетите на пенсиите ) в старите потънаци ) трудно ще стане )
        Ама те и пакетите не са безкрайни ве Майна, Виждате, че и оборотите са 3-4 пъти по-големи, спрямо когато всички са в депресивни състояния и чакат още спад в дъното. Нека се разкешат пенсиите, щом и без това продължават да са неадекватни и щом искат - да ни освободят от присъствие. Защото после следва "ефекта на пружината" - по Батювата терминология

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

А ските?!?!?
          Ските са за тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

А ските?!?!?
            Mай нацели ваксата Козчето
            Така, че поздравления и за него, че се усети по-навреме спрямо другите мечета

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Бруталното рали тепърва предстои!
              А ските?!?!?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Докато не се изкупят пакетите на пенсиите ) в старите потънаци ) трудно ще стане )
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• След първия минимален импулс на индекса от дъното е нормално, да се появят мечета и затова според мен, сме в "сезона на мечите капани". Защото на индексът така или иначе, след първата спирка от дъното му предстои още стъпки нагоре.
                    Първите изнервени мечета се появиха по разните позиции, което за мен е добър сигнал.
                    Наблюдавайте индекса дами и господа уважаеми мечета и ако индексът не спада, си задайте въпроса "след като продам, къде ще отида". Особено пък, ако след това индексът продължи да не пада и започне пак да расте...
                    Както знаете - без препоръка
                    А както е казал Батя - "лет дъ профит рън"
                    Last edited by precakanoto; 29.03.2021, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Новото флагманче съвсем скоро ще се превърне в много тежка котва - само гледай мача и дано успееш да продадеш преди това - най-искрено ти го желая!
                      Ама Груйче, моля те не ми давай съвети!
                      Въобще не искам да съм на мястото на тия които послушаха твоите съвети за Алтерко когато цената беше 4 или 5 или 6 или 8 лв. Все са се прецакали жестоко
                      Да не стане като с Неохим.. Реотана ти загря чак като направихме по 50%.. При Алтерко май ще загрееш като станат 500

Коментар

• mаde in Румъния ... UіРаth e пoдaлa зaявлeниe зa пъpвичнo пyбличнo пpeдлaгaнe в CAЩ

Ocнoвaнaтa в Pyмъния тexнoлoгичнa ĸoмпaния UіРаth, ĸoятo нacĸopo ce пpeвъpнa в eдин oт нaй-cĸъпитe cтapтъпи в CAЩ, oфициaлнo нaпpaви пъpвaтa cтъпĸa ĸъм излизaнeтo cи нa aмepиĸaнcĸия фoндoв пaзap.

Дpyжecтвoтo, ĸoeтo нacĸopo бeшe oцeнeнo нa 35 милиapдa дoлapa cлeд пopeдeн pyнд oт инвecтиции, e пoдaлo зaявлeниe зa пъpвичнo пyбличнo пpeдлaгaнe нa aĸции дo aмepиĸaнcĸитe peгyлaтopи в пeтъĸ, cъoбщaвa СNВС. Πлaнoвeтe ca тo дa дeбютиpa нa фoндoвaтa бopca в Hю Йopĸ в cлeдвaщитe мeceци.

https://money.bg/business/uipath-e-p...LYyvIudrm79jjU

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Споко Тони, ето че тръгва и due diligence на актив който не носеше нищо до момента;-

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във връзка с оповестеното от „Алтерко“ АД намерение за продажба на телекомуникационния бизнес на дружеството в Азия, с настоящото Ви уведомяваме, че на 26.03.2021 г. към дружеството е отправена индикативна оферта за придобиване на участието на „Алтерко“ АД в дъщерните дружества ALLTERCO PTE (Singapore), ALLTERCO SDN (Malaysia) и ALLTERCO Co., Ltd. (Thailand). Офертата е отправена от сингапурската компания Skylight Venture Capital Pte. Ltd. като предложената цена от 2 100 000 евро е индикативна и обект на преговори след провеждане на обстоен due diligence. Дружеството ще оповести всякаква допълнителна информация относно развитието на преговорите и евентуалната сделка съгласно законовите изисквания.
                          Дирижаблииии .... Котвиииии.......
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

така е прав сте, но и другото също е вярно - имаме една позиция, която не е в портфейлите на ПФ(с изкл. на ПОИ) и ако си представим, че някой види как Софикс надига глава и хвърли 1-2млн в етф-а или пък някой заблуден германец-фен реши да купи във Франкфурт - кой ще му продаде и къде отива тогава цената . Всичко се свежда до очаквания и поемане на риск - Вие избирате за или срещу Алтерко ще заложите, а всъщност се сещам - ако вярвате в тезата си купувайте късия фонд и готово!

Споко Тони, ето че тръгва и due diligence на актив който не носеше нищо до момента;-

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във връзка с оповестеното от „Алтерко“ АД намерение за продажба на телекомуникационния бизнес на дружеството в Азия, с настоящото Ви уведомяваме, че на 26.03.2021 г. към дружеството е отправена индикативна оферта за придобиване на участието на „Алтерко“ АД в дъщерните дружества ALLTERCO PTE (Singapore), ALLTERCO SDN (Malaysia) и ALLTERCO Co., Ltd. (Thailand). Офертата е отправена от сингапурската компания Skylight Venture Capital Pte. Ltd. като предложената цена от 2 100 000 евро е индикативна и обект на преговори след провеждане на обстоен due diligence. Дружеството ще оповести всякаква допълнителна информация относно развитието на преговорите и евентуалната сделка съгласно законовите изисквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

не съм сигурен какво ме питаш, но защо мисля, че "новият флагман" може да се окаже тежка котва е, че в момента цената му е надута така сякаш е сигурно, че ще прави по 50% ръст. Да но твърде вероятно е вместо ръст да има спад, чисто интуитивно мисля. Може да си представите какво ще стане с цената при тесен изход ..
                              така е прав сте, но и другото също е вярно - имаме една позиция, която не е в портфейлите на ПФ(с изкл. на ПОИ) и ако си представим, че някой види как Софикс надига глава и хвърли 1-2млн в етф-а или пък някой заблуден германец-фен реши да купи във Франкфурт - кой ще му продаде и къде отива тогава цената . Всичко се свежда до очаквания и поемане на риск - Вие избирате за или срещу Алтерко ще заложите, а всъщност се сещам - ако вярвате в тезата си купувайте късия фонд и готово!

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

не съм сигурен какво ме питаш, но защо мисля, че "новият флагман" може да се окаже тежка котва е, че в момента цената му е надута така сякаш е сигурно, че ще прави по 50% ръст. Да но твърде вероятно е вместо ръст да има спад, чисто интуитивно мисля. Може да си представите какво ще стане с цената при тесен изход ..
                                Петьо, котвите от много време са други ! Като очакваш спад тук не купувай или купувай друго, или продавай, това е борса все пак ! За момента това е флагмана пък за на пред ще видим ! Представи си ако котвите се събудят какво ще стане !

Коментар

Working...
                                X