Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеДокато не се изкупят пакетите на пенсиите) в старите потънаци
) трудно ще стане
)
Нека се разкешат пенсиите, щом и без това продължават да са неадекватни и щом искат - да ни освободят от присъствие.
Защото после следва "ефекта на пружината" - по Батювата терминология
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
А ските?!?!?
Така, че поздравления и за него, че се усети по-навреме спрямо другите мечета
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
След първия минимален импулс на индекса от дъното е нормално, да се появят мечета и затова според мен, сме в "сезона на мечите капани".Защото на индексът така или иначе, след първата спирка от дъното му предстои още стъпки нагоре.
Първите изнервени мечета се появиха по разните позиции, което за мен е добър сигнал.
Наблюдавайте индекса дами и господа уважаеми мечета и ако индексът не спада, си задайте въпроса "след като продам, къде ще отида".Особено пък, ако след това индексът продължи да не пада и започне пак да расте...
Както знаете - без препоръка
А както е казал Батя - "лет дъ профит рън"Last edited by precakanoto; 29.03.2021, 12:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Новото флагманче съвсем скоро ще се превърне в много тежка котва - само гледай мача и дано успееш да продадеш преди това - най-искрено ти го желая!
Въобще не искам да съм на мястото на тия които послушаха твоите съвети за Алтерко когато цената беше 4 или 5 или 6 или 8 лв. Все са се прецакали жестоко
Да не стане като с Неохим.. Реотана ти загря чак като направихме по 50%.. При Алтерко май ще загрееш като станат 500
- 11 Харесвания
Коментар
-
mаde in Румъния ... UіРаth e пoдaлa зaявлeниe зa пъpвичнo пyбличнo пpeдлaгaнe в CAЩ
Ocнoвaнaтa в Pyмъния тexнoлoгичнa ĸoмпaния UіРаth, ĸoятo нacĸopo ce пpeвъpнa в eдин oт нaй-cĸъпитe cтapтъпи в CAЩ, oфициaлнo нaпpaви пъpвaтa cтъпĸa ĸъм излизaнeтo cи нa aмepиĸaнcĸия фoндoв пaзap.
Дpyжecтвoтo, ĸoeтo нacĸopo бeшe oцeнeнo нa 35 милиapдa дoлapa cлeд пopeдeн pyнд oт инвecтиции, e пoдaлo зaявлeниe зa пъpвичнo пyбличнo пpeдлaгaнe нa aĸции дo aмepиĸaнcĸитe peгyлaтopи в пeтъĸ, cъoбщaвa СNВС. Πлaнoвeтe ca тo дa дeбютиpa нa фoндoвaтa бopca в Hю Йopĸ в cлeдвaщитe мeceци.
https://money.bg/business/uipath-e-p...LYyvIudrm79jjU
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Споко Тони, ето че тръгва и due diligence на актив който не носеше нищо до момента;-
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във връзка с оповестеното от „Алтерко“ АД намерение за продажба на телекомуникационния бизнес на дружеството в Азия, с настоящото Ви уведомяваме, че на 26.03.2021 г. към дружеството е отправена индикативна оферта за придобиване на участието на „Алтерко“ АД в дъщерните дружества ALLTERCO PTE (Singapore), ALLTERCO SDN (Malaysia) и ALLTERCO Co., Ltd. (Thailand). Офертата е отправена от сингапурската компания Skylight Venture Capital Pte. Ltd. като предложената цена от 2 100 000 евро е индикативна и обект на преговори след провеждане на обстоен due diligence. Дружеството ще оповести всякаква допълнителна информация относно развитието на преговорите и евентуалната сделка съгласно законовите изисквания.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
така е прав сте, но и другото също е вярно - имаме една позиция, която не е в портфейлите на ПФ(с изкл. на ПОИ) и ако си представим, че някой види как Софикс надига глава и хвърли 1-2млн в етф-а или пък някой заблуден германец-фен реши да купи във Франкфурт - кой ще му продаде и къде отива тогава цената. Всичко се свежда до очаквания и поемане на риск - Вие избирате за или срещу Алтерко ще заложите, а всъщност се сещам - ако вярвате в тезата си купувайте късия фонд и готово!
Споко Тони, ето че тръгва и due diligence на актив който не носеше нищо до момента;-
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във връзка с оповестеното от „Алтерко“ АД намерение за продажба на телекомуникационния бизнес на дружеството в Азия, с настоящото Ви уведомяваме, че на 26.03.2021 г. към дружеството е отправена индикативна оферта за придобиване на участието на „Алтерко“ АД в дъщерните дружества ALLTERCO PTE (Singapore), ALLTERCO SDN (Malaysia) и ALLTERCO Co., Ltd. (Thailand). Офертата е отправена от сингапурската компания Skylight Venture Capital Pte. Ltd. като предложената цена от 2 100 000 евро е индикативна и обект на преговори след провеждане на обстоен due diligence. Дружеството ще оповести всякаква допълнителна информация относно развитието на преговорите и евентуалната сделка съгласно законовите изисквания.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
не съм сигурен какво ме питаш, но защо мисля, че "новият флагман" може да се окаже тежка котва е, че в момента цената му е надута така сякаш е сигурно, че ще прави по 50% ръст. Да но твърде вероятно е вместо ръст да има спад, чисто интуитивно мисля. Може да си представите какво ще стане с цената при тесен изход ... Всичко се свежда до очаквания и поемане на риск - Вие избирате за или срещу Алтерко ще заложите, а всъщност се сещам - ако вярвате в тезата си купувайте късия фонд и готово!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
не съм сигурен какво ме питаш, но защо мисля, че "новият флагман" може да се окаже тежка котва е, че в момента цената му е надута така сякаш е сигурно, че ще прави по 50% ръст. Да но твърде вероятно е вместо ръст да има спад, чисто интуитивно мисля. Може да си представите какво ще стане с цената при тесен изход .., това е борса все пак ! За момента това е флагмана пък за на пред ще видим ! Представи си ако котвите се събудят какво ще стане !
Коментар
Коментар