If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо ново ама малко в частта за ромеите, гейовете и останалите от ЛГБТ пресоляват манджата. Точно в Бг тези всичките си развяват байряка. И това, че не им се позволява да се женят помежду си в България не би трябвало да е проблем за "демократичните" американците, да си гледат тяхното полицейско насилие срещу тяхните малцинства.
Останалото за корупция, мафия и свобода на медиите всички сме наясно, че е 100% вярно, е само тиквун и каскет са на друго мнение.
ПП: Успешен ден на всички!
А аз си мислех, че борсата не върви само щото няма инструменти ....
Нищо ново ама малко в частта за ромеите, гейовете и останалите от ЛГБТ пресоляват манджата. Точно в Бг тези всичките си развяват байряка. И това, че не им се позволява да се женят помежду си в България не би трябвало да е проблем за "демократичните" американците, да си гледат тяхното полицейско насилие срещу тяхните малцинства.
Останалото за корупция, мафия и свобода на медиите всички сме наясно, че е 100% вярно, е само тиквун и каскет са на друго мнение.
Държавният департамент на Съединените американски щати (САЩ) публикува годишните доклади за състоянието на човешките права по света.
Държавният секретар Антъни Блинкен коментира, че ситуацията с правата на човека по света "продължава да се развива в неблагоприятна посока". Той пое ангажимент...
Пиесата е Спидитурко, А там каква е яхта... не е за разправяне
В химическото още по зле от яхта
Тцъ, нйе, или твърдо нйе, както казват варненските почитатели на яхтата. Халтурко си е едно, яхтата Кор кароли, дето лови баламурници със замразен китайски лешпер на цената на прясна ципура, също си е една. Балоняка е друга бира, а и там Евереста ис дъ лимит, яхтата няма връзка. Флагмана пък е съвсем друга бира, дето от масово произвеждана стана крафт от малка пивоВарна. Абе гледаме мача и сме се заредили с пуканки, така де акции, ма много сериозно мисля да ги разкарм бг производителите и да мина на вносни след търговото, освен ако нещо наторяващо не излети в небесата
Жив и здрав, пак ще си говорим за балони - макар че си прав, на бфб почти всяко нормално дружество (общо 5 или 6) е нещо средно между балон и дирижабъл...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Щото пиесата Халтурко закъсала с производството на билетите (печатали ги в Китай, та заседнали с танекера), та нямало какво да разнасят
Иначе много се чудя, по почина на режисьора яхтсмен, дали да не купя 12 акции и да кача цената с 10%, за да ти покажа как пощата е станала най-вървежната акция днес - голямата работа е да си маркетмейкър яхтсмен с кухи обороти
Пиесата е Спидитурко, А там каква е яхта... не е за разправяне
В химическото още по зле от яхта
Ти нали избяга от него Успех с новата инвестиция, а танкерът може и още вода да глътне, ма тръгне ли - ехееееей, тогава ще стане такъв живот, че само си викам дано Имам малко акции във флагмана, но пренебрежимо малко, за да ги мисля
Избягах,
Ама, ако се раздвижи може и да се върна, загуби имам да избивам, а най-добре се избиват там където си ги навъртял...
ПП: не виждам как ще се раздвижи с близко бъдеще. Както писах няколко пъти мажо трябва да помогне ама с дългосрочна помощ и предвидимост.
БФБ АД уведомява, че е възникнал технически проблем по трасе, предоставяно от А1. Доставчикът е информиран и работи по отстраняване на проблема.
Връзка до Системите може да бъде осъществена чрез останалите доставчици.
А така, да не се окажеш и ти от групата на Кор Кароли, срещу която негодуваш
Мнйе, няма как да ми се случи - не съм от хората, които плюят едно нещо, докато го купуват, или пък го славославят, докато продават. За това търси други никове
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар