Не само мно-то, но и маята е под въпрос
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Не мога да се съглася примерченския дух на написаното. Истинка опозиция със 7-8% може да направи много повече отколкото си мислиш.
Винаги ми е било интересно как така ДПС успяха да превземат държавата и реших да направя справка какви са били изборните им резултати от 90г. досега. Четох и знаеш ли какво? .... Абсолютно нищо впечатляващо, напълно посредствени, но ПОСТОЯННИ резултати. Сега, ако те могат с постоянство в политката да превземат една държава, то и обратното е възможно ... поне на теория. На практика, дори и малко наивно и пожелателно да ти звучи това, нека. Трябва да има енергия за промяна, защото иначе алтернативата да имаме още 4 години държава управлявана от джипка... мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеЗначи, такова нещо като перфектна партия няма. С отвращение или не, №11 е най-близко до нормалното! И аз не харесвам Атансов от ДСБ, не ме кефи, че Христо Иванов и Иво Мирчев малко пресоляват манджата вече с Бойко кажи си за Маджо и т.н. крими тъпотии, а зелените са ми бая на кантар чисто концептуално, ама е факт, че ако има коалиция/партия, която е най-нежелана в следващия парламент от статуквото, това са Демократична България. Показателно е че Карадайъ неколкократно каза, че това били най-важните избори от началото на прехода. Защо ли? От ДПС традиционно много внимателно си подбират посланията. Та накратко, аз лично виждам само позицитиви от тяхното присъствие сред следващите 240. Дано съберат 7-8%. Със сигурност по добре бюлетина анти Герб в урнатам отколкото семки пред ТВ-то.
За това в темата за Алтерко напомних, че 11 е числото на тази седмица
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеКво стана сега, мина края на месеца и ликвидността се оттече.
А сега накъде ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не върви щото няма инвеститори с яки пари като на другите борси.Страх ги е да не ги забележат и нарочат мутрите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
А аз си мислех, че борсата не върви само щото няма инструменти ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Нищо ново ама малко в частта за ромеите, гейовете и останалите от ЛГБТ пресоляват манджата. Точно в Бг тези всичките си развяват байряка. И това, че не им се позволява да се женят помежду си в България не би трябвало да е проблем за "демократичните" американците, да си гледат тяхното полицейско насилие срещу тяхните малцинства.
Останалото за корупция, мафия и свобода на медиите всички сме наясно, че е 100% вярно, е само тиквун и каскет са на друго мнение.
ПП: Успешен ден на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБез коментар!
https://www.svobodnaevropa.bg/a/3117...8S7fNZK3QXazkU
Останалото за корупция, мафия и свобода на медиите всички сме наясно, че е 100% вярно, е само тиквун и каскет са на друго мнение.
ПП: Успешен ден на всички!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Без коментар!
https://www.svobodnaevropa.bg/a/3117...8S7fNZK3QXazkU
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Пиесата е Спидитурко, А там каква е яхта... не е за разправяне
В химическото още по зле от яхта
Жив и здрав, пак ще си говорим за балони - макар че си прав, на бфб почти всяко нормално дружество (общо 5 или 6) е нещо средно между балон и дирижабъл...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Щото пиесата Халтурко закъсала с производството на билетите (печатали ги в Китай, та заседнали с танекера), та нямало какво да разнасят
Иначе много се чудя, по почина на режисьора яхтсмен, дали да не купя 12 акции и да кача цената с 10%, за да ти покажа как пощата е станала най-вървежната акция днес - голямата работа е да си маркетмейкър яхтсмен с кухи обороти
В химическото още по зле от яхтаLast edited by Балониада; 30.03.2021, 16:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Тя да работи, пък нека е стара.
Коментар
Коментар