IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Проблемът с КТБ продължава да тежи с голяма сила. Няма събираемост на липсващите пари.
    Това води до голямо недоверие в икономиката като цяло.
    А стига ?! Пробата за национализация може би е път към стабилността и доверието ? Без да разисквам чии бизнес се национализира, утре може да е твоят, ако това мине

Коментар

• Киро, всички искаме балон като през 2006-2007 г. но е добре да се научим да печелим и на нормален пазар. Иначе ще трябва да участваш веднъж на 20-30 години. Предполагам осъзнаваш, че онова тогава не беше нормално. Не може всеки глупак да спечели пари само защото е участвал. Трябват и лични умения. На нормална борса може да се спечели, може и да се загуби. Това трябва да се приеме от участниците. Това е здравословното. Очакванията всички да печелият ли всички да губят са нереални.

Коментар

• Проблемът с КТБ продължава да тежи с голяма сила. Няма събираемост на липсващите пари.
        Това води до голямо недоверие в икономиката като цяло.

Коментар

• Да за тебе се отнася..ти какво ме питаш и какво ми обесняваш..прочети пак аз какво съм ти отговорил..тук е икономически форум смята се, че пишат хора с подготовка за пазара.. ПИТАШ МЕ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА СА ТИ ЯСНИ..ПРОБЛЕМА Е УВАЖАЕМИ, ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ПЕЧАЛБИТЕ БЯХА МНОГО МАЛКО И МАЛКИ И Е ГЛУПАВО ДА МЕ ПИТАШ..
          Last edited by Kiro; 22.01.2020, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Чети ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА ОПОНИРАШ ГЛУПАВО..ХУБАВО Е И ОПИТ ДА НАТРУПАШ.. Как смяташ когато индексите и 90 процента от акциите скачат всеки ден с 3-5-10 процента дали ще се печели повече..Или си мислиш , че не е било..
            Не разбрах смисъла на поста ти, нито какво инспирира такава враждебност.
            /В случай, че се отнася за мен де.../

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Ако условията са еднакви за всички, то печалбите зависят от личните умения и качества. Не очаквам моите драстично да се променят, под въздействие на външни фактори. Та ми беше интересно, защо при теб има разлика...
              Бе там е работата, че в сегашната мутроикономика, условията съвсем не са еднакви ... за всички

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

.... в другия човекът изкарва няколко пъти по 1600. Реалността е, че всяко тричленно семейство, в което доходите са под 3000 лв месечно, е на косъм от разпад.
                Нвколко пъти по 1600... ако не са толкова, пиши го бегал бракът и при тези.
                Другото за 3-то хиляди,- чак па толко, зависи от хората, според мен, всеки който не е успял да надмогне материалния фактор е ... на ниво примат. Да го вкарваме в статистиката ....няма смисъл

Коментар

• Чети ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА ОПОНИРАШ ГЛУПАВО..ХУБАВО Е И ОПИТ ДА НАТРУПАШ.. Как смяташ когато индексите и 90 процента от акциите скачат всеки ден с 3-5-10 процента дали ще се печели повече..Или си мислиш , че не е било..
                  Last edited by Kiro; 22.01.2020, 22:35.

Коментар

Защото вече се се случвало..А ти защо смяташ, че тогава няма да спечелиш..Да не би сега да печелиш много..
                    Ако условията са еднакви за всички, то печалбите зависят от личните умения и качества. Не очаквам моите драстично да се променят, под въздействие на външни фактори. Та ми беше интересно, защо при теб има разлика...

Коментар

• Да виждам, но поне да стане 650-700пункта..

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Така е,щото тук темите са по-"широки"...Не е ,като да сме във форум Наука ,в тема "Вярна ли е теорията на относителността" и някой да изцепи нещо от рода - "Ама ,какво ще правим сега пакта "Молотов-Рибентроп".....
                        И въпреки по-тесния профил на темите,имам чувството ,че тамошните модератори проявват една идея повече толератност от тукашните....
                        От тукашните най-толерантен ми изглежда Х_И....Ама появят ли се Анди и Мибова - отидЕ коня в рЯката....
                        По принцип жените повече спазват и се придържат към правилата и са по - добри служители. Но като гледам какви ги пише Кубрат нещата сигурно вече се променят.

Коментар

Всички акаме да скочи, но да видим кога и с колко..
                          Тя почна да расте. Не виждаш ли по портфейла си? Моите приятели са много доволни от последните два месеца.

Коментар

• Защото вече се се случвало..А ти защо смяташ, че тогава няма да спечелиш..Да не би сега да печелиш много..

Коментар

Груйче, когато си прав , прав си.. ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕД МАХАНЕТО НА КРАДЛИВАТА ШАЙКА..ТЕ НАДМИНАХА ВСИЧКИ В КРАДЕНЕТО, КОРУПЦИЯТА И ПРОСТОТИИТЕ..АНАТЕМА..
                              Киро, смяташ ли, че тогава ще печелиш повече на борсата? И защо...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                                Навремето Пътищата, сега хазарта, КТБ всички знаеме, колко ли бизнеси в Б-я са под същия натиск? А вие търгувайте банки в Молдова (все едно там е различно).
                                Ти кво сега. да не ни разплачеш заради хазарта !???
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X