Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Киро, всички искаме балон като през 2006-2007 г. но е добре да се научим да печелим и на нормален пазар. Иначе ще трябва да участваш веднъж на 20-30 години. Предполагам осъзнаваш, че онова тогава не беше нормално. Не може всеки глупак да спечели пари само защото е участвал. Трябват и лични умения. На нормална борса може да се спечели, може и да се загуби. Това трябва да се приеме от участниците. Това е здравословното. Очакванията всички да печелият ли всички да губят са нереални.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Да за тебе се отнася..ти какво ме питаш и какво ми обесняваш..прочети пак аз какво съм ти отговорил..тук е икономически форум смята се, че пишат хора с подготовка за пазара..ПИТАШ МЕ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА СА ТИ ЯСНИ..ПРОБЛЕМА Е УВАЖАЕМИ, ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ПЕЧАЛБИТЕ БЯХА МНОГО МАЛКО И МАЛКИ И Е ГЛУПАВО ДА МЕ ПИТАШ..
Last edited by Kiro; 22.01.2020, 22:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧети ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА ОПОНИРАШ ГЛУПАВО..ХУБАВО Е И ОПИТ ДА НАТРУПАШ..Как смяташ когато индексите и 90 процента от акциите скачат всеки ден с 3-5-10 процента дали ще се печели повече..Или си мислиш , че не е било..
/В случай, че се отнася за мен де.../
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАко условията са еднакви за всички, то печалбите зависят от личните умения и качества. Не очаквам моите драстично да се променят, под въздействие на външни фактори. Та ми беше интересно, защо при теб има разлика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
.... в другия човекът изкарва няколко пъти по 1600. Реалността е, че всяко тричленно семейство, в което доходите са под 3000 лв месечно, е на косъм от разпад.
Другото за 3-то хиляди,- чак па толко, зависи от хората, според мен, всеки който не е успял да надмогне материалния фактор е ... на ниво примат. Да го вкарваме в статистиката ....няма смисъл
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чети ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА ОПОНИРАШ ГЛУПАВО..ХУБАВО Е И ОПИТ ДА НАТРУПАШ..Как смяташ когато индексите и 90 процента от акциите скачат всеки ден с 3-5-10 процента дали ще се печели повече..Или си мислиш , че не е било..
Last edited by Kiro; 22.01.2020, 22:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗащото вече се се случвало..А ти защо смяташ, че тогава няма да спечелиш..Да не би сега да печелиш много..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Така е,щото тук темите са по-"широки"...Не е ,като да сме във форум Наука ,в тема "Вярна ли е теорията на относителността" и някой да изцепи нещо от рода - "Ама ,какво ще правим сега пакта "Молотов-Рибентроп".....
И въпреки по-тесния профил на темите,имам чувството ,че тамошните модератори проявват една идея повече толератност от тукашните....
От тукашните най-толерантен ми изглежда Х_И....Ама появят ли се Анди и Мибова - отидЕ коня в рЯката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВсички акаме да скочи, но да видим кога и с колко..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, когато си прав , прав си..ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕД МАХАНЕТО НА КРАДЛИВАТА ШАЙКА..ТЕ НАДМИНАХА ВСИЧКИ В КРАДЕНЕТО, КОРУПЦИЯТА И ПРОСТОТИИТЕ..АНАТЕМА..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНавремето Пътищата, сега хазарта, КТБ всички знаеме, колко ли бизнеси в Б-я са под същия натиск? А вие търгувайте банки в Молдова (все едно там е различно).търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар