Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАКО ни вкара в Чакалнята сега, ще гласувам за него.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНикога не съм бил фен на БМБ, никога не съм гласувал за него. От средата на Април пиша в негова подкрепа, защото е единственият политик, който прозря тази проста истина - Чакалнята, ЕЦБ и влизането в тоя клуб е истината. Уж, инвестиционен форум, но явно не разбирате какво ви говоря.
- 1 like
Коментар
� -
Никога не съм бил фен на БМБ, никога не съм гласувал за него. От средата на Април пиша в негова подкрепа, защото е единственият политик, който прозря тази проста истина - Чакалнята, ЕЦБ и влизането в тоя клуб е истината. Уж, инвестиционен форум, но явно не разбирате какво ви говоря.Last edited by Harry Kane; 04.06.2020, 19:27.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНавсякъде, където Централните банки печатат пари и борсите им растат, веднъж да се закачим за ЕЦБ, ще видите как ще тръгнат нещата и тук, затова се кръстете всеки ден и едно благодаря, че ви светвам, къде е истината.
Я по сериозно гаси лампата и лягай да спиш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНе ви стигнаха 11 г. да разберете, че само Еврозоната и ЕЦБ могат да ни оправят. То трябва и акъл за тая работа, дори БМБ го разбра, вие не.Last edited by X_Y; 04.06.2020, 19:38.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЧакахме криза, тя не дойде, а идват камари с пари.
Изглежда ще продължава процеса по облагане на "скрития" кеш с такса "попечителство" .
Интересно ще е, да наблюдаваме, какви са решенията на средния капиталLast edited by precakanoto; 04.06.2020, 19:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Единствения за сега шанс за нещо по сериозно за нагоре е Никито Василев да излъже някой заблуден германец или англичанин да купи от фонда !Или другия по добър вариант да тръгнем генерално нагоре е Бай Хой да си замине час по скоро от властта, заедно с всички крадливи калинки около него !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеРаздвижване нещо, някой пазарува!?Или другия по добър вариант да тръгнем генерално нагоре е Бай Хой да си замине час по скоро от властта, заедно с всички крадливи калинки около него !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЧакахме криза, тя не дойде, а идват камари с пари.
Пари като шума.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПочват да се усещат, да седиш на кеш е глупост.
Коментар
�
Коментар